Închide meniul

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui „Bocciu”

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 8:36

Reclamă
Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Șoc în Giulești, după anunțul lui Bocciu”

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului!

Hepta

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului! Bocciu a făcut anunțul uluitor pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii din Giulești nu au parte de liniște înainte de startul noului szon. Chiar dacă „apele” păreau că s-au calmat după ieșirea lui Bocciu din închisoare, se pare că ultrasul a luat o decizie uimitoare.

Liviu Ungurean nu mai e șeful de galerie al Rapidului!

Concret, „Bocciu” a anunțat că dorește să „facă loc” unei noi generații de suporteri și că nu va mai fi liderul peluzei nord a giuleștenilor.

Anunțul acestuia vine în contextul în care fanii s-au împărțit, recent, în două tabere, atunci când au sărbătorit 101 ani de la fondarea clubului.

„După mai bine de un deceniu de serviciu și pasiune dedicată, a venit timpul pentru mine să fac un pas în lateral si să las frâiele in mâinile unei noi generații.

Reclamă
Reclamă 4

A fost o onoare să fac parte din acestă frumoasă comunitate, să stau alături de voi în tribune în zilele de glorie și în cele mai puțin favorabile.

Am avut privilegiul să văd cum suportul nostru necondiționat a ajutat clubul să crească și să se dezvolte, să trecem împreuna prin momente de bucurie neîngrădită si de dezamăgire profundă.

Împreuna am trăit emoția pură a fotbalului și pentru asta vă sunt profund recunoscător. Pe măsură ce mă retrag, sunt încrezător că las galeria în mâini capabile, care vor continua să poarte cu mândrie culorile clubului.

Reclamă

Sunt entuziasmat să văd ce ne rezervă viitorul si să susțin clubul de pe margine alături de voi. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijinul, prietenia și loialitatea voastră! Să rămânem uniți în sprijinul echipei noastre, azi si întotdeauna!

Cu toată căldura si recunoștința, al vostru Liviu Ungurean (Bocciu)”, a anunțat Liviu Ungurean, pe Facebook.

Salariul uriaş pe care Dan Şucu e gata să i-l ofere lui Florin Niţă

Conform fanatik.ro, Dan Şucu e gata să-i ofere un salariu de 30.000 de euro pe lună lui Florin Niţă, în cazul în care portarul de 36 de ani ar accepta să semneze cu Rapid.

De asemenea, pe lângă salariul uriaş promis, giuleştenii îi vor oferi „eroului” naţionalei şi un bonus la semnătură, bonus de 150.000 de euro.

Sursa citată anterior mai menţionează faptul că Dan Şucu se luptă cu arabii, pentru a obţine semnătura lui Florin Niţă. Portarul naţionalei este dorit şi de o formaţie din Arabia Saudită, formaţie care îi oferă un contract de 600.000 de euro pe an.

Dan Şucu l-a văzut la treabă pe Florin Niţă la meciurile naţionalei de la EURO 2024, acesta fiind prezent în Germania, pentru a susţine naţionala.

„Niță a fost omul meciului. Ce mult mi-ar plăcea să vină la Rapid! La fel și Adrian Rus, precum și oricare dintre jucătorii echipei naționale”, a spus Dan Şucu la sosirea din Germania, conform gsp.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

9:00

Ce planuri are UEFA cu Istvan Kovacs, după ce românul a stabilit un record la EURO 2024

8:29

Anunţul care ne dă fiori înainte de România – Olanda: „50.000 de români vor fi pe stadion”

8:20

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și