Închide meniul

Jucătorul dorit de FCSB a „distrus-o” pe Dinamo în 30 de minute! Dublă de senzație în poarta „victimei preferate”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 4 decembrie 2023, 20:41

Jucătorul dorit de FCSB a distrus-o” pe Dinamo în 30 de minute! Dublă de senzație în poarta victimei preferate”

Jucătorul dorit de FCSB a „distrus-o” pe Dinamo în 30 de minute

Golul 2 marcat de Marius Ștefănescu / Captură Orange Sport

Jucătorul dorit de FCSB a „distrus-o” pe Dinamo în 30 de minute! Este vorba despre Marius Ștefănescu, care s-a distrat cu apărarea „câinilor” încă din prima parte a meciului, la care antrenorii celor două formații debutează în prima ligă a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Dinamo l-au instalat pe banca tehnică pe croatul Zeljko Kopic, după ce Ovidiu Burcă și-a dat demisia de la club. De cealaltă parte, Sepsi l-a numit ca antrenor pe Bernd Storck, iar tactica acestuia s-a rătat a fi una excepțională, în prima parte a duelului.

Jucătorul dorit de FCSB a „distrus-o” pe Dinamo în 30 de minute! Marius Ștefănescu, primă repriză de vis

Marius Ștefănescu a început excepțional de bine partida cu Dinamo, de la Sf.Gheorghe. Jucătorul celor de la Sepsi, care se află pe radarul mai multor formații importante din România, printre care și FCSB, s-a distrat cu apărarea „câinilor” la ambele goluri și a trimis balonul în plasă prin o serie de execuții de senzație.

Tânărul jucător a lovit pentru prima dată în minutul 11 al întâlnirii. La momentul respectiv, acesta a avut o cursă de senzație până în interiorul careului și a trimis balonul către poartă printr-un lob uluitor. Balonul trimis de acesta l-a suprins pe Golublovic, iar portarul „câinilor” a fost doar spectator la reușita de geniu a lui Ștefănescu.

Jucătorul echipei patronate de Laszlo Dioszegi a reușit „dubla” în minutul 30 al întâlnirii. La momentul respectiv, acesta a primit o pasă bună în interiorul suprafeței de pedeapsă și a trimis mingea, plasat, printr-un șut din prima, în plasa porții lui Golubovic. Astfel, după aceste reușite, Marius Ștefănescu a ajuns la 5 goluri în tricoul echipei sale, de la startul noului sezon de Liga 1.

Reclamă

Totodată, un lucru de notat este faptul că jucătorul a reușit a doua „dublă” din carieră, în acest meci. Precedenta performanță a fost reușită tot într-un duel cu Dinamo. Astfel, echipa din Ștefan cel Mare ar putea fi numită „victima preferată” a lui Marius Ștefănescu.

Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo

Ionuț Chirilă a oferit declarații despre numirea lui Zeljko Kopic la Dinamo, mărturisind că nu-l cunoaște pe antrenorul croat. Tehnicianul a declarat că acesta va avea o misiune infernală pe banca trupei din Ștefan cel Mare.

Chirilă îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să gestioneze cu grijă situația clubului, deoarece falimentul nu este departe de echipă. Antrenorul a mai declarat că echipele din Liga 1 mizează pe antrenori fără rezultate notabile.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu-l cunosc pe Zeljko Kopic, îi urez succes, dar va avea o misiune grea. Jocul lui Dinamo va fi cel mai bun test pentru el.

Dinamo trebuie să fie extrem de atentă cu managementul tehnic, nu este cale de mijloc, în caz de eșec va veni falimentul fotbalistic și financiar. Sunt mulți antrenori străini? Continuă în România lipsa criteriilor de competență, s-au dat multe lovituri de imagine”, a declarat Ionuț Chirilă, conform iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și