Închide meniul

Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo! Ce sfat i-a dat lui Zeljko Kopic: „Cel mai bun test!”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 12:21

Reclamă
Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo! Ce sfat i-a dat lui Zeljko Kopic: Cel mai bun test!”

Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo

Ionuţ Chirilă, în timpul unui meci / Hepta

Ionuț Chirilă a lansat un semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo. Antrenorul refuzat de „câini” i-a dat un sfat lui Zeliko Kopic, fiind de părere că tehnicianul croat va avea viață grea în Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Ovidiu Burcă a demisionat, Dinamo s-a înțeles cu Zeljko Kopic. Antrenorul va încasa lunar un salariu de 8000 de euro, și va debuta pe banca alb-roșilor în duelul cu Sepsi, programat luni, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo

Ionuț Chirilă a oferit declarații despre numirea lui Zeljko Kopic la Dinamo, mărturisind că nu-l cunoaște pe antrenorul croat. Tehnicianul a declarat că acesta va avea o misiune infernală pe banca trupei din Ștefan cel Mare.

Chirilă îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să gestioneze cu grijă situația clubului, deoarece falimentul nu este departe de echipă. Antrenorul a mai declarat că echipele din Liga 1 mizează pe antrenori fără rezultate notabile.

„Nu-l cunosc pe Zeljko Kopic, îi urez succes, dar va avea o misiune grea. Jocul lui Dinamo va fi cel mai bun test pentru el.

Reclamă

Dinamo trebuie să fie extrem de atentă cu managementul tehnic, nu este cale de mijloc, în caz de eșec va veni falimentul fotbalistic și financiar. Sunt mulți antrenori străini? Continuă în România lipsa criteriilor de competență, s-au dat multe lovituri de imagine”, a declarat Ionuț Chirilă, conform iamsport.ro.

Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo

Zeljko Kopic a fost prezentat ca noul antrenor de la Dinamo şi croatul s-a pus deja bine cu fanii „câinilor roşii”, spunând că a ajuns la „cel mai important club din România”.

Vreau să vă mulţumesc şi să spun două lucruri importante, de ce am ales acest post. A fost importantă energia şi determinarea de a mă aduce aici. Pentru mine, Dinamo e cel mai important club din România, e un privilegiu să fiu aici, dar pe de altă parte, e o responsabilitate.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să am impact asupra echipei imediat. Multe lucruri sunt foarte bune, fostul antrenor a făcut treabă bună. E treaba mea să pun la bătaie tot ce ştiu pentru a aduce echipa la un alt nivel.

Pentru mine, nu e doar poziţia din clasament. E destul timp să schimbăm asta. Pentru orice antrenor, să fii la Dinamo este un privilegiu, e o echipă mare pentru orice antrenor care vrea sălucreze în fotbal. Am mai luat o echipă din zona retrogradării în Cipru şi am adus-o la mijlocul clasamentului. Sper să facem asta şi la Dinmao.

Sunt noi stadioane, noi terenuri şi toate lucrurile par pozitive. Nu am vorbit încă cu Ovidiu Burcă, abia am ajuns ieri, dar voi face totul pentru a vorbi cu el. Are respectul meu pentru ce a făcut aici. Aştept ca jucătorii să dea totul, trebuie să fim un grup. Mai avem timp să vorbim şi despre transferuri, trebuie să fie cel mai bine pentru club”, a spus Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și