Închide meniul

Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo! Ce sfat i-a dat lui Zeljko Kopic: „Cel mai bun test!”

Viviana Moraru Publicat: 3 decembrie 2023, 12:21

Reclamă
Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo! Ce sfat i-a dat lui Zeljko Kopic: Cel mai bun test!”

Ionuţ Chirilă

Ionuţ Chirilă, în timpul unui meci / Hepta

Ionuț Chirilă a lansat un semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo. Antrenorul refuzat de „câini” i-a dat un sfat lui Zeliko Kopic, fiind de părere că tehnicianul croat va avea viață grea în Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce Ovidiu Burcă a demisionat, Dinamo s-a înțeles cu Zeljko Kopic. Antrenorul va încasa lunar un salariu de 8000 de euro, și va debuta pe banca alb-roșilor în duelul cu Sepsi, programat luni, de la ora 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Ionuț Chirilă, semnal de alarmă pentru noul antrenor al lui Dinamo

Ionuț Chirilă a oferit declarații despre numirea lui Zeljko Kopic la Dinamo, mărturisind că nu-l cunoaște pe antrenorul croat. Tehnicianul a declarat că acesta va avea o misiune infernală pe banca trupei din Ștefan cel Mare.

Chirilă îi sfătuiește pe oficialii lui Dinamo să gestioneze cu grijă situația clubului, deoarece falimentul nu este departe de echipă. Antrenorul a mai declarat că echipele din Liga 1 mizează pe antrenori fără rezultate notabile.

„Nu-l cunosc pe Zeljko Kopic, îi urez succes, dar va avea o misiune grea. Jocul lui Dinamo va fi cel mai bun test pentru el.

Reclamă
Reclamă 4

Dinamo trebuie să fie extrem de atentă cu managementul tehnic, nu este cale de mijloc, în caz de eșec va veni falimentul fotbalistic și financiar. Sunt mulți antrenori străini? Continuă în România lipsa criteriilor de competență, s-au dat multe lovituri de imagine”, a declarat Ionuț Chirilă, conform iamsport.ro.

Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo

Zeljko Kopic a fost prezentat ca noul antrenor de la Dinamo şi croatul s-a pus deja bine cu fanii „câinilor roşii”, spunând că a ajuns la „cel mai important club din România”.

Vreau să vă mulţumesc şi să spun două lucruri importante, de ce am ales acest post. A fost importantă energia şi determinarea de a mă aduce aici. Pentru mine, Dinamo e cel mai important club din România, e un privilegiu să fiu aici, dar pe de altă parte, e o responsabilitate.

Reclamă

Sper să am impact asupra echipei imediat. Multe lucruri sunt foarte bune, fostul antrenor a făcut treabă bună. E treaba mea să pun la bătaie tot ce ştiu pentru a aduce echipa la un alt nivel.

Pentru mine, nu e doar poziţia din clasament. E destul timp să schimbăm asta. Pentru orice antrenor, să fii la Dinamo este un privilegiu, e o echipă mare pentru orice antrenor care vrea sălucreze în fotbal. Am mai luat o echipă din zona retrogradării în Cipru şi am adus-o la mijlocul clasamentului. Sper să facem asta şi la Dinmao.

Sunt noi stadioane, noi terenuri şi toate lucrurile par pozitive. Nu am vorbit încă cu Ovidiu Burcă, abia am ajuns ieri, dar voi face totul pentru a vorbi cu el. Are respectul meu pentru ce a făcut aici. Aştept ca jucătorii să dea totul, trebuie să fim un grup. Mai avem timp să vorbim şi despre transferuri, trebuie să fie cel mai bine pentru club”, a spus Zeljko Kopic, la conferinţa de presă.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și