Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă

Viviana Moraru Publicat: 8 octombrie 2024, 12:30

Reclamă
Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă

Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu - Antena Sport

Jucătorul care a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, Sekou Sidibe, a fost exclus din lotul celor de la FCU Craiova. Adrian Mititelu a luat o decizie fermă la echipa sa, după remiza cu FC Bihor, din Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sekou Sidibe a fost la un pas să semneze cu FCSB, în vară, venind chiar la Bucureşti pentru a purta negocieri cu oficialii campioanei. Mutarea a picat, după ce roş-albaştrii nu au fost de acord cu cerinţele financiare ale mijlocaşului.

Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova

Revenit la FCU Craiova, Sekou Sidibe nu a vrut să-şi prelungească contractul cu oltenii, contract care va expira în vara viitoare. Astfel, Adrian Mititelu a luat decizia de a-l exclude din lot pe mijlocaş, notează fanatik.ro.

Patronul de la FCU Craiova este astfel nevoit să renunţe la serviciile lui Sekou Sidibe, dat fiind faptul că în iarnă, acesta va intra în ultimele şase luni de contract.

Sidibe nu a făcut parte din lotul celor de la FCU Craiova pentru ultimele două meciuri din Liga a 2-a, cu CS Afumaţi şi FC Bihor.

Reclamă
Reclamă

Înainte de excluderea din lot, Sekou Sidibe a evoluat în duelul cu CSM Focşani, reuşind să marcheze pentr FCU Craiova. El a marcat din penalty în remiza obţinută de olteni, scor 1-1.

După nouă etape disputate, FCU Craiova ocupă locul zece în Liga a 2-a, cu 13 puncte. Oltenii lui Adrian Mititelu nu au mai câştigat de trei runde.

Decizie radicală luată de Gigi Becali, după negocierile cu Sekou Sidibe

Decizie radicală luată de Gigi Becali, după ce au picat negocierile cu Sekou Sidibe. Omul de afaceri a fost şocat de ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a încercat să îl transfere pe mijlocaşul lui Adrian Mititelu de la FCU Craiova.

Reclamă

Ivorianul a venit la Bucureşti pentru a semna cu FCSB, dar s-a răzgândit la negocieri. A cerut o sumă mai mare decât cea stabilită iniţial. Mai mult decât atât, şi impresarul jucătorului a sperat să se „îmbogăţească” de pe urma latifundiarului din Pipera.

„A venit, voia bani la semnătură, voia 12.000, 14.000, 16.000 în loc de 10.000. Doamne miluiește! I-am zis că eu nici n-aveam loc să-l bag. Impresarul al doilea, care e și al lui Dawa, îmi zicea: ‘Nu îmi dai și mie comision?’. Până la urmă, le-am închis telefonul pentru că insistau.

Ei nu voiau (n.r – Mihai Stoica și Pintilii). Eu am vrut să-l ajut pe Mititelu. Decât să stea în Divizia B, mai bine îl luam eu și rămâneam 50-50 cu el. I-am zis că nu-l pun pe listă, dar l-aș fi băgat în iarnă„, a declarat Gigi Becali la sport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:55

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 10 octombrie

16:48

„Mergem până în pânzele albe!” Dan Şucu l-a băgat în şedinţă pe Marius Şumudică după înfrângerea de la Botoşani

16:44

Adrian Mazilu a fost operat! Mesajul fostului jucător al Farului

15:43

EXCLUSIVCristina Neagu a dat cărţile pe faţă despre scandalul banilor publici: „Eu am semnat un contract”

15:29

Noi probleme pentru Dinamo! Poliția a deschis un dosar penal. Sunt investigate infracțiuni de delapidare și înșelăciune

15:01

Naționala Angliei, fără jucători de la Manchester United pentru acțiunea din luna octombrie! Nu s-a mai întâmplat din 1976

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Răzvan Lucescu l-a anunţat pe Ivan Savvidis că e dispus să plece de la PAOK: „Dacă cineva nu este mulţumit, îmi fac bagajele” 3 Cine a răsturnat carul la Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 4 FotoDiana Şucu, postare emoţionantă după ce a aniversat 17 ani de la cununia religioasă cu Dan Şucu! 5 FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement 6 Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol
Citește și