Închide meniul

Jucătorul dorit de Gigi Becali face senzaţie la o altă echipă! „Dublă” într-un meci spectaculos

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2024, 19:53

Reclamă
Jucătorul dorit de Gigi Becali face senzaţie la o altă echipă! „Dublă într-un meci spectaculos

Jucătorul dorit de Gigi Becali face senzaţie la o altă echipă din Liga 1

Gigi Becali / Profimedia Images

Jucătorul dorit de Gigi Becali face senzaţie la o altă echipă din Liga 1. Vladislav Blănuţă a marcat o „dublă” pentru U Cluj, în duelul cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj a primit vizita celor de la Hermannstadt, în a doua etapă a sezonului.- Prima repriză a fost una spectaculoasă, cu patru goluri marcate, clujenii conducând cu 3-1 la pauză.

Jucătorul dorit de Gigi Becali face senzaţie la o altă echipă din Liga 1

Vladislav Blănuţă a început ca titular duelul cu Hermannstadt. Atacantul transferat, în această vară, de clujeni de la FCU Craiova, a făcut o primă repriză de vis.

Blănuţă a deschis scorul în minutul şapte, cu o lovitură de cap imparabilă. Acesta a punctat din centrarea lui Dan Nistor, din corner.

Ulterior, U Cluj s-a distanţat pe tabelă după ce Dan Nistor a punctat dintr-un penalty acordat cu ajutorul VAR, în minutul 20.

Reclamă
Reclamă 4

În minutul 37, Vladislav Blănuţă a marcat din nou. Atacantul a punctat cu o reluare din faţa porţii, după ce portarul sibienilor, Căbuz, a respins balonul în faţă.

Vladislav Blănuţă a fost împrumutat de U Cluj, în această vară. Atacantul de 22 de ani a fost dorit de mai multe echipe. Adrian Mititelu a dezvăluit că Blănuţă a fost şi pe lista lui Gigi Becali.

Este în atenția FCSB-ului, care și-a manifestat dorința de a-l lua, dar am zis că nu este momentul să plece acolo și că e mai bine la Cluj. Am avut o discuție cu patronul FCSB„, a mărturisit, în urmă cu ceva timp, Adrian Mititelu, pe contul de Facebook al clubului său.

Reclamă

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB

Florin Vulturar a dezvăluit ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB. Impresarul a transmis că roş-albaştrii au oferit nu mai puţin de 800.000 de euro în schimbul lui David Ankeye, în iarnă.

Cu Ankeye a rămas oarecum în stand-by, vedem ce va fi. Am văzut că a ieșit în presă cu el, dar în momentul de față nu e nimic concret. S-a făcut o ofertă înainte de a ajunge la Genoa și eram aproape să-l aducem, dar a rămas așa.

La momentul ăla am propus 800.000 de euro pentru un transfer definitiv la FCSB și după aia l-a luat Genoa cu 2,7 milioane de euro. Dacă Genoa a dat 2,7 milioane, eu zic că merita 800. Dacă vom relua cred că va fi împrumut cu opțiune de cumpărare, dar în momentul de față nu e nimic concret. Au fost doar niște tatonări.

Probabil că jucătorul ar vrea să vină în România, la Genoa a jucat destul de puțin, câte 15-20 de minute pe final de meci. Nici Genoa nu este dispusă 100% să-l cedeze, ei au doi atacanți, el ar fi a treia variantă. Rămâne deschisă pista”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:54

FotoCum arată gazonul de pe „Arcul de Triumf”, înainte de Dinamo – Petrolul! Ce au găsit jandarmii la stadion

21:25

Jovan Markovic, reacţie tranşantă după ce a debutat la noua echipă: „Nu am să demonstrez nimănui nimic!”

21:19

Universitatea Cluj – FC Hermannstadt 3-1. Împrumutat de la FCU Craiova, Blănuţă a reuşit o „dublă”

21:14

Tadej Pogacar a câştigat pentru a treia oară Turul Franţei! Slovenul a reuşit să îşi adjudece şi ultima etapă a Turului

21:12

VIDEOMax Verstappen a răbufnit, după Marele Premiu al Ungariei: „Mă frustrează! Nu te poţi baza pe asta!”

21:00

Reacţia lui Victor Angelescu după ce galeria Rapidului i-a scandat minute în şir numele lui Săpunaru, lăsat pe bancă de Lennon!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și