Închide meniul

Jucătorul dorit de Ovidiu Burcă la Dinamo nu mai semnează: „S-au împotmolit lucrurile. Am căutat să am dialog cu administratorii”

Alex Masgras Publicat: 9 august 2023, 23:46

Reclamă
Jucătorul dorit de Ovidiu Burcă la Dinamo nu mai semnează: „S-au împotmolit lucrurile. Am căutat să am dialog cu administratorii

Ovidiu Burcă a ajuns la capătul răbdării după Dinamo - FCSB 0-1. Antrenorul dinamoviştilor a spus că simte că este epuizat

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo / Profimedia

Jucătorul dorit de Ovidiu Burcă la Dinamo nu mai semnează. Portarul Răzvan Began era dorit de antrenorul „câinilor”, dar mutarea nu s-a putut realiza, după ce administratorul judiciar al echipei din Ştefan cel Mare nu a semnat documentele necesare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Began este liber de contract, după ce s-a despărţit de FC Botoşani. Portarul de 26 de ani ajunsese la formaţia din Moldova tot în această vară şi şi-a reziliat contractul după un singur meci jucat.

Jucătorul dorit de Ovidiu Burcă la Dinamo nu mai semnează: „S-au împotmolit lucrurile. Am căutat să am dialog cu administratorii”

Ovidiu Burcă a confirmat că Dinamo nu a reuşit să îl aducă pe portarul Răzvan Began, în vârstă de 26 de ani. Dorit insistent de Ovidiu Burcă, Began este liber de contract, dar problemele din cadrul clubului legate de insolvenţă au făcut ca mutarea să nu se realizeze.

Burcă îşi dorea foarte mult un al treilea portar la echipă, dar Began nu a putut fi înregistrat de formaţia din Ştefan cel Mare.

„S-au împotmolit lucrurile… e o situație specială, e insolvență… Poate am greșit noi, poate altcineva, dar din păcate nu se poate face înregistrarea lui Răzvan. Mi l-am dorit mult, dar asta e situația. Nu vreau să discut foarte mult despre asta…

Reclamă

Am căutat să am dialog cu administratorii și să le explic necesitatea unui al treilea portar, cred că ne-ar fi ajutat, e un portar venit din Liga 3. Avea o dorință extraordinară să ni se alăture, dar nu am putut să rezolv situația lui. Nu se poate face această înregistrare, nu are rost să arătăm cu degetul”, a declarat Ovidiu Burcă, potrivit prosport.ro.

Răzvan Began este liber de contract, după ce şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani după un singur meci

Cotat la 350.000 de euro pe transfermarkt.com, Răzvan Began a mai evoluat în cariera sa la CSM Sighet, Farul Constanţa, Luceafărul, Foresta Suceva, FC Hermannstadt, ACS Poli, Daco-Getica, Dunărea Călărăşi, Sepsi şi FC Botoşani. Portarul de 26 de ani a evoluat doar în meciul cu Petrolul Ploieşti pentru FC Botoşani, în etapa a doua a Ligii 1, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Etapa următoare, Dinamo va juca pe teren propriu, contra celor de la FC Botoşani. Echipa lui Ovidiu Burcă vine după primul punct obţinut în acest sezon. „Câinii” au remizat etapa trecută la Mediaş, în confruntarea cu U Cluj, scor 1-1. Până la meciul cu „şepcile roşii”, Dinamo pierduse duelurile cu Universitatea Craiova, FCSB şi Sepsi Sf. Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:28 LIVE SCOREOțelul – U Cluj 0-0. Duel „de foc” în barajul pentru cupele europene între Dorinel Munteanu și Ioan Ovidiu Sabău 14:15 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Campioana aduce rezervele la derby. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele probabile 14:10 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 13:52 VIDEOLarry Ten Voorde a câștigat cursa Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024, live în AntenaPLAY! 13:41 Atacantul dorit de Gigi Becali semenază în Liga 1! Care este clubul care s-a înțeles cu jucătorul 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe Vezi toate știrile
Citește și