Închide meniul

Jucătorul făcut praf de Sorin Cârţu pleacă de la Universitatea Craiova şi semnează cu o altă echipă din Liga 1!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 ianuarie 2024, 11:34

Jucătorul făcut praf de Sorin Cârţu pleacă de la Universitatea Craiova şi semnează cu o altă echipă din Liga 1!

Jucătorul făcut praf de Sorin Cârţu pleacă de la Universitatea Craiova şi semnează cu o altă echipă

Alexandru Işfan pleacă de la Universitatea Craiova / Profimedia Images

Alexandru Işfan, jucătorul făcut praf de Sorin Cârţu vara trecută, pleacă de la Universitatea Craiova şi va semna cu Petrolul. El va fi, pentru moment, împrumutat de echipa ploieşteană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, împrumutul va fi pe o perioadă de 6 luni. Universitatea Craiova nu va include în contractul de împrumut şi o clauză de transfer definitiv, semn că speră că Işfan îşi va reveni după această perioadă pe care o va petrece la Petrolul.

Jucătorul făcut praf de Sorin Cârţu pleacă de la Universitatea Craiova şi semnează cu o altă echipă din Liga 1!

Transferat în iarna anului trecut de Universitatea Craiova de la FC Argeş, pentru 650.000 de euro, Alexandru Işfan nu a reuşit să marcheze pentru echipa patronată de Mihai Rotaru.

Cota de piaţă a lui Işfan s-a prăbuşit la Craiova. Dacă în momentul în care a fost cumpărat de Rotaru valora 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.com, acum Işfan e cotat la numai 450.000 de euro.

Işfan a jucat în 27 de partide într-un an şi jumătate petrecut la Craiova. În acest sezon are 8 apariţii în tricoul echipei patronate de Rotaru, nereuşind niciun assist.

Reclamă

Sorin Cârţu îl făcea praf pe Alexandru Işfan în vara anului trecut: „Inadmisibil așa ceva!”

Sorin Cârţu îl făcea praf, în vara anului trecut, pe Alexandru Işfan. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova îl trimitea pe Işfan la mental coach, transmiţându-i să se trezească, întrucât s-a plătit o sumă de bani considerabilă pe el pentru Liga 1.

Așa luft n-am văzut în viața mea. Pe Ivan poate-l mai înțeleg, îi mai găsim niște explicații. Alergare, mingea udă, eu știu ce a gândit el? Bine, portarul a căzut din picioare, nu avea nicio scuză să nu dea gol.

Dar Ișfan a primit o pasă de la 4 metri, băi băieți, pe stângul lui, și a luftat! Iar cum a început repriza a doua a avut iarăși situație foarte bună să tragă la poartă și a declinat responsabilitatea, a dat pasă.

Reclamă 4 / 0/3

Frate, dă-ți seama, bă copile, s-au dat niște bani pe tine. Fă ceva, concentrează-te, fii preocupat! Este inadmisibil așa ceva, nu cred că s-a văzut în istoria Craiovei un asemenea luft. Mai luftezi când vine o centrare, o minge pe sus, sare prost, dar așa, o minge pe jos, liniștită… nu am înțeles nimic!”, declara Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut se alătură lotului antrenat de Ivaylo Petev

Universitatea Craiova se întăreşte! Un nume cunoscut, Alexandru Cîmpanu (23 de ani), revine la echipa patronată de Mihai Rotaru, chiar dacă împrumutul lui la U Cluj urma să înceteze în vara acestui an.

Potrivit digisport.ro, Universitatea Craiova a activat o clauză din contractul de împrumut, în urma căreia putea să îl ia înapoi pe Cîmpanu în pauza de iarnă.

Cîmpanu nu s-a impus la U Cluj. În cele 14 meciuri în care a evoluat pentru clujeni, Cîmpanu nu a reuşit decât un gol şi un assist.

Totuşi, el are o cotă bună. Site-ul transfermarkt.com îl evaluează pe Cîmpanu la 650.000 de euro. În vara anului trecut, Rapid, antrenată atunci de Adrian Mutu, şi-a manifestat interesul pentru a-l transfera pe Cîmpanu.

Adrian Mutu, care îl antrenase pe Cîmpanu la naţionala U21, îl dorea pe acesta, dar Mutu a plecat, iar în cele din urmă transferul nu s-a mai realizat. Jucătorul a ajuns să fie împrumutat la U Cluj.

În urmă cu mai bine de trei ani, Universitatea Craiova a plătit 500.000 de euro pentru a-l transfera de la FC Botoşani pe Alexandru Cîmpanu.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și