Închide meniul

Jucătorul făcut praf, după plecarea de la FCSB: „L-au interesat doar banii! A pierdut trei ani din viaţă!”

Viviana Moraru Publicat: 15 septembrie 2024, 9:12

Reclamă
Jucătorul făcut praf, după plecarea de la FCSB: „L-au interesat doar banii! A pierdut trei ani din viaţă!

Jucătorul făcut praf, după plecarea de la FCSB

Denis Haruţ, alături de jucătorii de la FCSB / Profimedia

Jucătorul făcut praf, după plecarea de la FCSB, este Denis Haruţ. Fostul său patron, Valeriu Iftime, nu s-a putut abţine şi a transmis că fundaşul central a pierdut trei ani din viaţă, atât cât a petrecut pe banca roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a renunţat la Denis Haruţ, după transferul lui Mihai Popescu, de la Farul. Fundaşul a fost cedat la o altă echipă din Liga 1, Sepsi.

Jucătorul făcut praf, după plecarea de la FCSB

Valeriu Iftime consideră că pe Denis Haruţ l-au interesat doar banii primiţi de la FCSB, acesta fiind motivul pentru care nu şi-a dorit să plece de la echipă, până în acest start de sezon. Patronul de la Botoşani nu s-a ferit de cuvinte şi a transmis că fostul său jucător va avea de suferit, după această perioadă petrecută la formaţia roş-albastră.

Eu am vorbit cu Denis acum 2-3 ani. I-am dat un sfat prietenesc. El trebuia să joace cumva în perioada asta. Faptul că nu a jucat și a ținut atât de mult de banii aia de la FCSB ne duce cu gândul în alte direcții. Nu te interesează viața sportivă? L-au interesat doar banii.

Asta îl costă acum. Noi aveam mare încredere în el. Putea să joace și fundaș dreapta, și fundaș central, și mijlocaș în fața apărării. Cumva în toate aceste poziții apăreau probleme: ba nu era înalt, ba nu alerga… Nu era nici alergător pentru a juca în bandă și nici înalt pentru a sta în centru.

Reclamă
Reclamă

El e un copil foarte fain, un fotbalist foarte bun. A pierdut însă mult timp. A pierdut 3 ani din viață. De la 23 la 26 de ani… Va avea de plătit multe din greșelile lui. Eu sper însă să își revină pentru a deveni un fotbalist important. Eu nu înțeleg de ce nu a vrut să plece„, a declarat Valeriu Iftime, conform fanatik.ro.

Denis Haruţ a fost transferat de Sepsi de la FCSB

Denis Haruţ a fost transferat de Sepsi de la FCSB! Formaţia patronată de Laszlo Dioszegi a anunţat mutarea pe contul oficial de Facebook.

Gigi Becali l-a lăsat pe Haruţ să plece liber de contract. El voia să îi dea drumul lui Haruţ să meargă la Farul, dar fundaşul a preferat-o pe Sepsi.

Reclamă

Sepsi OSK a continuat campania de transferuri: clubul nostru a ajuns la un acord şi cu fundaşul Denis Haruț. Jucătorul, în vârstă de 25 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani.

Denis Haruț ultima oară a jucat la FCSB, dar a mai evoluat în carieră și la FC Botoșani, respectiv Poli Timișoara. Îi urăm mult succes lui Denis alături de Sepsi OSK”, a transmis Sepsi, pe contul oficial de Facebook.

Denis Haruţ e cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 400 de mii de euro. El are prezenţe în tricoul naţionalelor U16, U17, U18, U19 şi U21 ale României.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:14

Dinamo, prima reacție după moartea lui Gigi Mulțescu! Mesaj emoționant despre legenda clubului

11:56

Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: „Suntem devastați”

11:37

Poli Iași – Universitatea Craiova LIVE SCORE (18:15). Oltenii luptă pentru primul loc în Liga 1. Echipele probabile

11:14

Grecii i-au „citit” strategia lui Răzvan Lucescu! Analiză fermă înaintea derby-ului PAOK – Panathinaikos

11:02

Florin Prunea, semnal de alarmă pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Ce trebuie să facă roș-albaștrii

10:43

VIDEOLionel Messi, revenire de senzaţie la Inter Miami! „Dublă” şi pasă de gol în primul meci după două luni

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOBenfica, victorie la scor cu Santa Clara, live în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb 3 LIVE VIDEOCursa din Formula 2 din Azerbaidjan e ACUM, în AntenaPLAY! Accident violent la start 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul” 6 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF
Citește și