Închide meniul

Jucătorul lui CFR Cluj s-a săturat și pleacă din Gruia: „E o situație paradoxală! Căutăm altă echipă!”

Cosmin Cioboată Publicat: 14 noiembrie 2022, 17:22

Reclamă
Jucătorul lui CFR Cluj s-a săturat și pleacă din Gruia: „E o situație paradoxală! Căutăm altă echipă!

Dan Petrescu, speriat de titularizarea lui Billel Omrani

Dan Petrescu este antrenorul celor de la CFR Cluj / Profimedia

Ibrahima Mbaye, jucătorul lui CFR Cluj, s-a săturat și pleacă din Gruia! Anunțul a fost făcut de impresarul fundașului senegalez, transferat la campioana României în septembrie, de la Bologna. Mbaye n-a prins vreun minut în tricoul CFR-ului și, împreună cu agentul său, a decis să își caute altă echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 700.000 de euro de transfermarkt.com, Mbaye n-a fost inclus de Dan Petrescu în lotul pentru Liga 1.

Jucătorul lui CFR Cluj s-a săturat și pleacă de la campioana României!

Stoperul de 27 de ani a fost inclus în lotul ardelenilor într-un singur meci din stagiunea curentă, în Cupa României, cu CSC Dumbrăvița. Totuși, senegalezul a rămas pe bancă tot meciul.

Ibrahima Mbaye n-a mai suportat să urmărească meciurile din afara terenului și a luat o decizie radicală.

Giuseppe Accardi, impresarul său, a anunțat în presa din Italia că Mbaye va pleca de la CFR Cluj în iarnă.

Reclamă

„Am avut multe variante, le-am analizat și am considerat că Clujul este cea mai bună. Apoi, am aflat că nici nu este pe listă. În ianuarie vom căuta altă echipă. E o situație paradoxală!”, a spus impresarul lui Ibrahima Baye, potrivit tuttomercatoweb.com.

Cristi Manea și Christopher Braun au fost aleși de Dan Petrescu în lotul lui CFR Cluj pentru postul de fundaș dreapta, pe care evoluează și Ibrahima Mbaye.

Mbaye a fost crescut la academia lui Inter. Fundașul senegalez a jucat 9 meciuri pentru prima echipă a „nerazzurrilor”. El evoluase doar în Italia, înainte să ajungă la CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

Livorno și Bologna sunt celelalte formații pentru care a mai jucat fundașul de 27 de ani. 3,5 milioane de euro a plătit Bologna pentru Ibrahima Mbaye, în 2015. Senegalezul a adunat 142 de meciuri în Serie A, reușind să marcheze 6 goluri și să ofere 7 assist-uri.

Dan Petrescu a răbufnit după CS Mioveni – CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu a avut o primă reacţie la după meciul CS Mioveni – CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a 18-a a Ligii 1. Cu această victorie, gruparea din Gruia a urcat pe locul secund în clasament. A lansat un avertisment pentru arbitri.

Antrenorul campioanei en-titre a fost extrem de nemulţumit de arbitrajul lui Horia Mladinovic şi a răbufnit în timpul partidei.

E clar că nu am jucat aşa de bine azi, trebuie să recunoaştem. E al 33-lea meci! S-a văzut o stare de oboseală şi e clar că toţi erau cu gândul la zilele libere. Şi dacă era 0-0 tot îi lăsam liberi. Îi felicit pe cei de la Mioveni, cred că au făcut cel mai bun meci. Se vede şi mâna antrenorului. Cred că va face o treabă bună. La cum au jucat azi, sincer îi văd să se salveze.

N-am avut multe ocazii, dar cred că aţi văzut şi voi la TV. Nu vreau să fiu suspendat, dar ce aş vrea să spun acum cred că mi-ar aduce doi ani de suspendare. Vă rog frumos, lăsaţi-ne în pace. Am tăcut după Rapid, acum aţi văzut ce a fost. Sunt prea multe împotriva noastră. Nu aş vrea să vorbesc şi să fiu suspendat. Cine trebuie să vadă, să vadă.

Eu atât zic, să fim lăsaţi în pace. Dacă nu jucăm bine, nu înseamnă să nu primim ce trebuie să primim. Eu nu înţeleg de ce avem VAR, când lucrurile sunt clare. Dacă VAR arată că e penalty şi e gol…aş vrea să rămân pe bancă, dar sincer am fost foarte supărat pe bancă.

E foarte bine locul 2, dar noi vrem locul 1. Dacă se întâmplă ce s-a întâmplat cu Rapidul şi azi, nu avem nicio şansă„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și