Închide meniul

„Lăsaţi-ne în pace!”. Dan Petrescu, avertisment pentru arbitri după CS Mioveni – CFR Cluj 0-1: „Mi-ar aduce doi ani de suspendare”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2022, 20:33

„Lăsaţi-ne în pace!. Dan Petrescu, avertisment pentru arbitri după CS Mioveni – CFR Cluj 0-1: „Mi-ar aduce doi ani de suspendare

Dan Petrescu a analizat fazele controversate din meciul cu Universitatea Craiova

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a avut o primă reacţie la după meciul CS Mioveni – CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a 18-a a Ligii 1. Cu această victorie, gruparea din Gruia a urcat pe locul secund în clasament. A lansat un avertisment pentru arbitri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei en-titre a fost extrem de nemulţumit de arbitrajul lui Horia Mladinovic şi a răbufnit în timpul partidei.

Dan Petrescu, avertisment pentru arbitri după CS Mioveni – CFR Cluj 0-1

E clar că nu am jucat aşa de bine azi, trebuie să recunoaştem. E al 33-lea meci! S-a văzut o stare de oboseală şi e clar că toţi erau cu gândul la zilele libere. Şi dacă era 0-0 tot îi lăsam liberi. Îi felicit pe cei de la Mioveni, cred că au făcut cel mai bun meci. Se vede şi mâna antrenorului. Cred că va face o treabă bună. La cum au jucat azi, sincer îi văd să se salveze.

N-am avut multe ocazii, dar cred că aţi văzut şi voi la TV. Nu vreau să fiu suspendat, dar ce aş vrea să spun acum cred că mi-ar aduce doi ani de suspendare. Vă rog frumos, lăsaţi-ne în pace. Am tăcut după Rapid, acum aţi văzut ce a fost. Sunt prea multe împotriva noastră. Nu aş vrea să vorbesc şi să fiu suspendat. Cine trebuie să vadă, să vadă.

Eu atât zic, să fim lăsaţi în pace. Dacă nu jucăm bine, nu înseamnă să nu primim ce trebuie să primim. Eu nu înţeleg de ce avem VAR, când lucrurile sunt clare. Dacă VAR arată că e penalty şi e gol…aş vrea să rămân pe bancă, dar sincer am fost foarte supărat pe bancă.

Reclamă

E foarte bine locul 2, dar noi vrem locul 1. Dacă se întâmplă ce s-a întâmplat cu Rapidul şi azi, nu avem nicio şansă„, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi în timpul meciului

Antrenorul campioanei en-titre şi-a ieşit din minţi din cauza arbitrajului. A considerat că echipa lui a meritat să primească două penalty-uri.

În minutul 67, Roger a executat un corner. Mingea a ajuns în careu, iar Yeboah a căzut după o intervenţie a lui Garutti. Faza a fost analizată în camera VAR, iar Horia Mladinovic a decis să se ducă să revadă imaginile la marginea terenului.

Reclamă 4 / 0/3

„Centralul” a văzut mai multe reluări. Din imagini s-a putut vedea cum Yeboah este lovit de jucătorul Mioveniului. În cele din urmă, Mladinovic a decis să nu acorde penalty şi a lăsat jocul să continue.

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi când a văzut decizia arbitrului şi a început să îşi facă cruce. Antrenorul lui CFR Cluj a răbufnit cu adevărat după o nouă fază controversată.

În minutul 79, Janga a căzut în careu după un duel cu Iacob. Jucătorul campioanei en-titre a fost pus la pământ, dar Mladinovic a considerat că a faultat atacantul din Olanda. Dan Petrescu a protestat vehement.

Arbitrul a venit la marginea terenului pentru a-l linişti pe antrenorul lui CFR. „Două penalty-uri am avut, două!”, i-a spus Petrescu.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și