Închide meniul

Jucătorul pe care Gigi Becali a vrut să îl dea afară va face deplasarea cu FCSB în Antalya!

Bogdan Stănescu Publicat: 2 ianuarie 2024, 17:59

Reclamă
Jucătorul pe care Gigi Becali a vrut să îl dea afară va face deplasarea cu FCSB în Antalya!

Jucătorul pe care Gigi Becali a vrut să îl dea afară va face deplasarea cu FCSB în Antalya!

Vali Creţu (al doilea din stânga), alături de jucătorii de la FCSB / Profimedia Images

Gigi Becali a anunţat în mai multe rânduri că vrea să scape de Valentin Creţu, care a împlinit astăzi 35 de ani, dar fundaşul dreapta a rămas la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va reuni pe 8 ianuarie, iar Vali Creţu va face deplasarea cu echipa în cantonamentul din Antalya, informează digisport.ro.

Jucătorul pe care Gigi Becali a vrut să îl dea afară va face deplasarea cu FCSB în Antalya!

Valentin Creţu a fost criticat de multe ori de Becali, dar a rămas pe poziţii la FCSB. Fundaşului dreapta îi expiră contractul în vara acestui an, dar nu este exclus ca Becali să îi prelungească înţelegerea.

Nu îi fac contractul lui Crețu până nu văd ce fac cu ăsta (n.r. cu Nana Antwi). Îl mai avem și pe Pantea. Pantea este sigur, va juca, dar îl mai vrem pe al doilea. (n.r. dacă îl aduce pe Antwi ca rezervă) Nici nu știm, joacă cine merită”, declara Gigi Becali pentru sursa citată, înainte de Crăciun.

Finanţatorul FCSB-ului a dorit să scape anterior de Creţu, dar după aceea s-a răzgândit şi i-a transmis lui Mihai Stoica faptul că vrea să îl menţină la echipă. Becali spunea că fundaşul avea contract până în iarna acestui an, însă înţelegerea lui cu FCSB expiră în vara lui 2024.

Reclamă

Crețu are contract până în iarnă. Dar să vedem dacă ne despărțim. Mi-a plăcut, și-a făcut datoria cu Universitatea Craiova. Sunt unii jucători care, dacă își fac datoria în unul sau două meciuri, le arăt recunoștință. Ei participă la campionat. Și sunt foarte importante meciurile asta. 

I-am zis lui MM Stoica: «Băi, pe ăsta îl țin. Mi-a plăcut de el, și-a făcut datoria față de noi și vrem să avem caracter»”, declara în luna octombrie a anului trecut Gigi Becali, pentru sursa citată.

Luis Phelipe e pregătit de „regimul” lui Gigi Becali, la FCSB. Interviu în presa din Brazilia după ce a semnat cu liderul

Luis Phelipe e pregătit de „regimul” lui Gigi Becali, cel care face totul la FCSB, începând cu echipa de start şi continuând cu schimbările din timpul meciurilor. Brazilianul nu este speriat însă de tacticile patronului roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul ofensiv de 22 de ani visează la o participare în Liga Campionilor alături de liderul din Liga 1.

Gigi Becali l-a transferat pe Luis Phelipe, de la Poli Iași, în schimbul sumei de 200.000 de euro. De asemenea, oficialii echipei din Moldova au păstrat și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al brazilianului.

„FCSB luptă mereu pentru calificarea în Liga Campionilor”

„Este cel mai important club din România şi luptă mereu pentru calificarea în Liga Campionilor. Dacă vrea Dumnezeu, şi luăm titlul în acest sezon, care se încheie în iulie, mergem în Liga Campionilor.

Şi voi avea această oportunitate, de a evolua în cea mai puternică competiţie din lume. Europa este diferită de America de Sud, dar România este diferită de Vest. Este un loc mai rece. Am locuit în Austria şi Elveţia, dar în România adaptarea a fost una foarte grea, mai ales pentru soţia şi fiul meu. După câteva luni, totul s-a rezolvat.

Diferenţa dintre România şi Brazilia? Multă forţă fizică, multă intensitate, în România. Băieţii aleargă tot timpul. Dacă nu poţi alerga tot timpul, nu te joci. De asemenea, trebuie să-ţi menţii mereu greutatea”, a spus Luis Phelipe, citat de atribuna.com.br.

 

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și