Închide meniul

Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB e așteptat la o altă echipă din Liga 1: “Dacă vrea să ajungă în fotbalul mare, să vină aici”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 15:12

Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB e așteptat la o altă echipă din Liga 1: “Dacă vrea să ajungă în fotbalul mare, să vină aici”

Gigi Becali vrea să scape de Răzvan Oaidă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă, la Palat / Hepta

Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB e așteptat la o altă echipă din Liga 1. Este vorba despre Răzvan Oaidă (24 de ani), mijlocașul care a prins tot mai greu primul “11” la vicecampioana României. Oaidă este așteptat de Valeriu Iftime înapoi la FC Botoșani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a transferat pe Răzvan Oaidă de la FC Botoșani în 2019, după ce i-a plătit 700.000 de euro prietenului Valeriu Iftime.

Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB e așteptat la o altă echipă din Liga 1

Între timp, mijlocașul trecut pe la academia lui Wolves a intrat în dizgrațiile patronului FCSB. Recent, Gigi Becali a anunțat că îl va trece pe “lista neagră”.

Valeriu Iftime n-a stat pe gânduri și a dezvăluit public că “Răzvan Oaidă reprezintă oricând o variantă” pentru FC Botoșani.

Finanțatorul moldovenilor i-a transmis tânărului mijlocaș că are șanse mai mari să “explodeze” în fotbalul mare dacă se întoarce la “armata de la Botoșani”, așa cum și-a caracterizat Iftime clubul.

Reclamă

“Răzvan Oaidă este oricând o variantă pentru noi. Nu știu însă dacă îl tentează pe el să revină la noi. A veni la Botoșani îl compar cu a merge în armată. Oaidă dacă vine la Botoșani va fi un jucător foarte bun.

Îi dau un sfat: dacă vrei să intri în fotbalul mare, te duci la o echipă ca Botoșani un an-doi, ca să revii cu aceeași tenacitate și cu aceeași eficiență”, a spus Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Valeriu Iftime, mesaj pentru Denis Haruț: „Pierde timpul la FCSB!”

Iftime a vorbit și despre Denis Haruț, un alt jucător vândut de FC Botoșani la FCSB și care nu prinde prea multe minute la echipa lui Nicolae Dică.

Reclamă 4 / 0/3

“Haruț pierde timpul la FCSB. Când a revenit la noi în iarnă (n.r. – sub formă de împrumut), a avut nevoie de două-trei meciuri până s-a acomodat și a redevenit Haruț pe care îl știm noi.

Dacă rămâne la FCSB și face banca, joacă un meci-două și după e etichetat ca lipsă de bărbăție… nu are cum să stea acolo. Dacă nu ai nivelul lui Edjouma e complicat să stai acolo, asta dacă nu vrei să stai pe bancă și să iei niște bani”, a mai declarat Iftime.

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care trebuie să i-o vireze Gigi Becali: “Un fes de bani!”

Valeriu Iftime a dezvăluit suma pe care trebuie să i-o vireze Gigi Becali. Cei doi patroni din Liga 1 au încheiat o înțelegere conform căreia, în urma calificării FCSB-ului în grupele Conference League, Becali este obligat să-i achite lui Iftime 100.000 de euro.

Gigi Becali i-a transferat în acest an pe Malcom Edjouma și Joyskim Dawa de la FC Botoșani, iar în contractele celor doi este stipulată următoarea clauză: în eventualitatea calificării în grupele Conference League, FCSB trebuie să vireze câte 50.000 de euro în conturile lui FC Botoșani.

Cum echipa lui Nicolae Dică a îndeplinit obiectivul respectiv, Gigi Becali va trebui să-i plătească prietenului Valeriu Iftime, în total, 100.000 de euro.

“E un «fes» de bani, nu chiar o «căciulă». La Edjouma e clauză, nu știu dacă e și la Dawa. Vor mai veni niște bani care ne ajută, orice ban câștigat în fotbal ajută.

Până la urmă, ăsta este și sensul nostru, ca fotbalul să producă bani, să scadă aportul pe care-l facem noi lună de lună. Nu suntem în cea mai bună formă, am pierdut foarte mulți bani cu Chindriș, care a plecat de la noi cu 25.000 de euro”, a spus Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Jucătorul pe care Gigi Becali nu-l mai vrea la FCSB e așteptat la o altă echipă din Liga 1
  • “Dacă vrea să ajungă în fotbalul mare, să vină aici”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și