Închide meniul

Jucătorul pe care îl preferă Gabi Tamaş, dintre Octavian Popescu şi Florinel Coman: „Mie-mi place mai mult de el!”

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2023, 9:41

Reclamă
Jucătorul pe care îl preferă Gabi Tamaş, dintre Octavian Popescu şi Florinel Coman: „Mie-mi place mai mult de el!

Gabi Tamaş a ales între jucătorul preferat între Florinel Coman şi Octavian Popescu

Florinel Coman şi Octavin Popescu, în timpul unui meci la FCSB/ Hepta

S-a aflat care este jucătorul pe care Gabi Tamaş îl preferă dintre Octavian Popescu şi Florinel Coman. Fundaşul de la Chiajna susţine că deşi este impresionat de calităţile lui Tavi Popescu, îl place mai mult pe „Mbappe de România”, cu care susţine că s-a întâlnit de câteva ori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu şi Florinel Coman sunt jucătorii pe care Gigi Becali speră să-i transfere pe sume consisntente de bani. Până atunci, doar Tavi Popescu a prins lotul convocat de Edi Iordănescu, pentru primele meciuri din preliminariile EURO 2024.

Jucătorul pe care îl preferă Gabi Tamaş, dintre Octavian Popescu şi Florinel Coman

Gabi Tamaş a recunoscut faptul că Octavian Popescu este un jucător extrem de talentat, însă recunoaşte faptul că îl simpatizează mai mult pe Florinel Coman.

Tamaş şi-a motivat alegerea susţinând faptul că „Mbappe de România” are mai mult forţă şi este mult mai agresiv, decât celălat mijlocaş de la FCSB.

„Tavi Popescu are talent, dar mie-mi place mai mult de Coman. Am văzut acum că a început să dea și goluri. Îl cunosc personal, ne-am văzut de două, trei ori ori din întâmplare.

Reclamă
Reclamă 4

Îmi place mult mai mult, este mai agresiv, are mai multă forță decât Tavi Popescu”, a declarat Gabi Tamaş, în podcastul Victory Extra Time.

În acest sezon, atât Florinel Coman, cât şi Octavian Popescu au traversat o formă oscilantă la FCSB. Cu toate acestea, aceştia au devenit titulari de bază la trupa lui Gigi Becali, în 2023. Pe parcursul întregii stagiuni, Coman a bifat 34 de meciuri, şi a reuşit să marcheze 6 goluri, în timp ce Tavi Popescu a bifat 41 de meciuri, şi a reuşit să marcheze doar 3 goluri.

Gabi Tamaş a dezvăluit ce favorită are în lupta pentru titlu

Gabi Tamaş a dezvăluit ce favorită are în lupta pentru titlu. Fostul jucător al lui Dinamo şi FCSB a anunţat ce îşi doreşte să se întâmple în play-off-ul Ligii 1. Speră să se încheie hegemonia lui CFR Cluj, care este campioana ultimelor cinci sezoane.

Reclamă

Tamaş a recunoscut că îi ţine pumnii liderului Farul. Şi-ar dori ca Gică Hagi să rămână pe primul loc până la final. Are aşteptări şi de la Rapid şi Universitatea Craiova, echipele care sunt în afara podiumului cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Farul e o surpriză plăcută„, a precizat fundaşul în vârstă de 39 de ani. Constănţenii au cel mai bun atac din Liga 1 şi au un punct avans faţă de CFR Cluj

„Bună întrebarea asta. E mult mai interesant. Punctele de vor înjumătăți, atunci o să fie mai interesant. Nu o să mai riște nimeni atât de mult. M-aș bucura să fie o surpriză, nu știe cine. Farul e o surpriză plăcută. Ei avut avut cel mai plăcut ochiului fotbal din Liga 1, mi-a plăcut mereu cum joacă Farul, sper să o țină până la sfârșit.

Este greu de spus pentru Rapid, au acumulat puncte, sunt acolo, dar experiența de play-off nu o au. CFR-ul are o experiență, câștigă de ani de zile. Rapidul poate ajunge și ea, dar nu e nimic bătut în cuie. Craiova joacă foarte bine„, a declarat Gabi Tamaş la orangesport.ro.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:15

LIVE VIDEOProgramul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Cursa de sprint e ACUM în AntenaPLAY

11:12

Giovanni Becali a făcut anunţul momentului despre Dennis Man: „Semnează luni sau marţi!”. E tot mai aproape de transferul vieţii!

11:08

Max Verstappen şi Lando Norris, imagini virale alături de minunea de 17 ani a Angliei! Cine e Luke Littler

10:21

Nota umilitoare pe care Kylian Mbappe a primit-o în L’Equipe pentru prestaţia din meciul cu Portugalia

10:19

„A pierdut casa la cămătari, dormea prin scări de bloc!” Florin Niţă a trecut prin momente cumplite până să fie titular la EURO

9:31

Anunţul lui Roberto Martinez despre viitorul lui Cristiano Ronaldo la naţionala Portugaliei. Ce a spus şi despre Pepe

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 5 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și