Închide meniul

Gabi Tamaş a dezvăluit ce favorită are în lupta pentru titlu: „M-aş bucura să fie o surpriză!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 martie 2023, 17:06

Gabi Tamaş a dezvăluit ce favorită are în lupta pentru titlu: „M-aş bucura să fie o surpriză!

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabriel Tamaş

Gabi Tamaş este jucătorul celor de la Concordia Chiajna / Hepta

Gabi Tamaş a dezvăluit ce favorită are în lupta pentru titlu. Fostul jucător al lui Dinamo şi FCSB a anunţat ce îşi doreşte să se întâmple în play-off-ul Ligii 1. Speră să se încheie hegemonia lui CFR Cluj, care este campioana ultimelor cinci sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamaş a recunoscut că îi ţine pumnii liderului Farul. Şi-ar dori ca Gică Hagi să rămână pe primul loc până la final. Are aşteptări şi de la Rapid şi Universitatea Craiova, echipele care sunt în afara podiumului cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Gabi Tamaş a dezvăluit ce favorită are în lupta pentru titlu

Farul e o surpriză plăcută„, a precizat fundaşul în vârstă de 39 de ani. Constănţenii au cel mai bun atac din Liga 1 şi au un punct avans faţă de CFR Cluj

Bună întrebarea asta. E mult mai interesant. Punctele de vor înjumătăți, atunci o să fie mai interesant. Nu o să mai riște nimeni atât de mult. M-aș bucura să fie o surpriză, nu știe cine. Farul e o surpriză plăcută. Ei avut avut cel mai plăcut ochiului fotbal din Liga 1, mi-a plăcut mereu cum joacă Farul, sper să o țină până la sfârșit.

Este greu de spus pentru Rapid, au acumulat puncte, sunt acolo, dar experiența de play-off nu o au. CFR-ul are o experiență, câștigă de ani de zile. Rapidul poate ajunge și ea, dar nu e nimic bătut în cuie. Craiova joacă foarte bine„, a declarat Gabi Tamaş la orangesport.ro.

Reclamă

Gabi Tamaş a câştigat un singur titlu în carieră, cu FCSB, în 2015. Atunci au devenit roş-albaştrii ultima dată campionii României. În tricoul lui Dinamo, Tamaş a cucerit două Cupe ale României (2003, 2005) şi o Supercupă a României (2005).

Cum arată clasamentul Ligii 1 cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat:

1. Farul – 61 de puncte
2. CFR Cluj – 60 de puncte
3. FCSB – 54 de puncte
4. Rapid – 52 de puncte
5. Universitatea Craiova – 51 de puncte
6. Sepsi – 42 de puncte
7. FC U Craiova 1948 – 40 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

Coșmarul lui Gigi Becali: Dan Petrescu și Gică Hagi pot juca cu trofeul pe masă

CFR Cluj a ratat şansa de a reveni pe primul loc, dar poate avea parte de un avantaj uriaş. În ultima etapă a play-off-ului, ocupanta locului 2 va primi vizita liderului de la finalul sezonului regulat. Aşa este ţintarul! Dacă nu vor mai exista modificări în clasament, Dan Petrescu va primi vizita lui Gică Hagi, în Gruia, în meciul care s-ar putea juca cu trofeul pe masă. Dacă CFR Cluj o depăşeşte pe Farul în ultima rundă, ea va fi gazda în ultima etapă a play-off-ului.

Gigi Becali a anunţat că se teme de un astfel de scenariu şi îşi dorea cu orice preţ să joace în ultima rundă din play-off cu Farul sau CFR Cluj. Este îngrijorat că vor exista jocuri de culise.

„Ce e important pentru noi este să terminăm sezonul regulat pe 1 sau 2. Este foarte important să depindă de noi programul. Altfel, e foarte greu, că nu ai pe nimeni aliat, e toată lumea împotriva ta. Dacă nu joci în ultima etapă meci direct cu Farul sau CFR, Rapid sau Craiova nu o să fie cu mine niciodată”, spunea Gigi Becali, luna trecută.

Pentru FCSB urmează duelul cu Sepsi, echipă care are nevoie de cel puţin o remiză pentru a obţine calificarea în play-off. Farul primeşte vizita Rapidului, în timp ce CFR Cluj are derby cu rivala din oraş, U Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și