Închide meniul

Jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere s-a dus la o rivală din Liga 1! A fost prezentat oficial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 21:18

Reclamă
Jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere s-a dus la o rivală din Liga 1! A fost prezentat oficial

Jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere s-a dus la o rivală din Liga 1

Captură AntenaSport

Jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere s-a dus la o rivală din Liga 1. Universitatea Craiova l-a cedat pe Alexandru Işfan la Petrolul Ploieşti. Jucătorul de 23 de ani a fost împrumutat de Universitatea Craiova pentru un an şi jumătate. De asemenea, nu s-a stipulat o opţiune de cumpărare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a plătit în 2022 suma 650.000 de euro pe Işfan. Adus ca o mare speranţă, Işfan a dezamăgit şi a pierdut definitiv echipa.

Jucătorul pe care Mihai Rotaru a plătit o avere s-a dus la o rivală din Liga 1

Cluburile Universitatea Craiova şi Petrolul Ploieşti au anunţat, miercuri, împrumutul mijlocaşului Alexandru Işfan de la gruparea olteană la echipa prahoveană. Înţelegerea este valabilă un an şi jumătate.

În vârstă de 23 de ani, Işfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeş, Universitatea Craiova şi a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023.

„FC Petrolul Ploiești a ajuns la un acord cu Universitatea Craiova pentru împrumutul mijlocașului român Alexandru Ișfan, valabil un an și jumătate! 🤝

Reclamă

În vârstă de 23 de ani, Ișfan are 84 de meciuri la nivelul Superligii României. Jucătorul de profil ofensiv a evoluat pentru CS Mioveni, FC Argeș, Universitatea Craiova și a participat alături de reprezentativa de tineret a României la Campionatul European U21, din 2023!„, a anunţat Petrolul.

Cota de piaţă a lui Işfan s-a prăbuşit la Craiova. Dacă în momentul în care a fost cumpărat de Rotaru valora 800.000 de euro, potrivit transfermarkt.com, acum Işfan e cotat la numai 450.000 de euro.

Işfan a jucat în 27 de partide într-un an şi jumătate petrecut la Craiova. În acest sezon are 8 apariţii în tricoul echipei patronate de Rotaru, nereuşind niciun assist.

Reclamă 4 / 0/3

Sorin Cârţu îl făcea praf pe Alexandru Işfan în vara anului trecut: „Inadmisibil așa ceva!”

Sorin Cârţu îl făcea praf, în vara anului trecut, pe Alexandru Işfan. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova îl trimitea pe Işfan la mental coach, transmiţându-i să se trezească, întrucât s-a plătit o sumă de bani considerabilă pe el pentru Liga 1.

Așa luft n-am văzut în viața mea. Pe Ivan poate-l mai înțeleg, îi mai găsim niște explicații. Alergare, mingea udă, eu știu ce a gândit el? Bine, portarul a căzut din picioare, nu avea nicio scuză să nu dea gol.

Dar Ișfan a primit o pasă de la 4 metri, băi băieți, pe stângul lui, și a luftat! Iar cum a început repriza a doua a avut iarăși situație foarte bună să tragă la poartă și a declinat responsabilitatea, a dat pasă.

Frate, dă-ți seama, bă copile, s-au dat niște bani pe tine. Fă ceva, concentrează-te, fii preocupat! Este inadmisibil așa ceva, nu cred că s-a văzut în istoria Craiovei un asemenea luft. Mai luftezi când vine o centrare, o minge pe sus, sare prost, dar așa, o minge pe jos, liniștită… nu am înțeles nimic!”, declara Sorin Cârţu pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și