Închide meniul

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „A fost extraordinar”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 septembrie 2023, 9:29

Reclamă
Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „A fost extraordinar

Gigi Becali, verdict sumbru despre rivala Dinamo

Gigi Becali, într-o conferinţă la Palat / Profimedia Images

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0 a fost nimeni altul decât Siyabonga Ngezana (26 de ani), care a fost pentru prima oară titular la roş-albaştri într-un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ngezana i-a plăcut foarte mult lui Gigi Becali, dar latifundiarul din Pipera a subliniat că Universitatea Craiova nu i-a pus prea mari probleme în apărare FCSB-ului.

Jucătorul remarcat de Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Ngezana mi s-a părut extraordinar, deși Craiova a fost o echipă prea slabă. Eu credeam că ne batem cu ei la titlu. Eu mi-am dat seama după, i-am văzut cu Iașiul, puteau avea probleme, cu Farul, iar.

Erau conduși cu 2-0 și ei nu făceau pressing deloc”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu un scor de neprezentare, 3-0. Darius Olaru a înscris o „dublă”, marcând în minutele 13 şi 45. Celălalt gol al echipei lui Gigi Becali a fost marcat de Risto Radunovic în minutul 21.

Reclamă

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Aşa făceam şi cu Borcea!”

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-0. Patronul roş-albaştrilor a declarat că l-a ironizat pe acţionarul din Bănie, ca urmare a rezultatului derby-ului din Ghencea.

FCSB a obţinut o victorie categorică în duelul cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Darius Olaru, cu o dublă, şi Risto Radunovic, i-au adus toate cele trei puncte echipei lui Elias Charalambous.

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de Mihai Rotaru, după o victorie obţinută de Universitatea Craiova cu FCSB. Astfel, după derby-ul din această rundă, câştgat de roş-albaştrii cu 3-0, patronul vicecampioanei i-a întors „favorul” acţionarului din Bănie, şi l-a sunat pentru a-l ironiza.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a amintit de dialogurile pe care le avea şi cu Cristi Borcea, după derby-urile dintre Dinamo şi FCSB, din urmă cu mai mulţi ani.

„I-am zis lui Rotaru că i-am dat ruşinică”

Pe de altă parte, Becali s-a declarat surprins de prestaţia foarte modestă a Universităţii Craiova. Acesta a declarat că îi considera pe olteni adversari în lupta la titlu, însă după derby-ul din Ghencea, s-a răzgândit.

„Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei în trecut, cu 1-0. Mi-a zis „Ti-am dat-o!” Şi eu l-am sunat acum şi i-am zis la fel. I-am zis că i-am dat şi ruşinică. La fel îi ziceam şi lui Borcea, miau, miau, miau.

Am jucat cu o echipă prea slabă. Credeam că ne batem cu ei la titlu. I-am văzut cu Iaşiul, aveau probleme, cu Farul la fel. O echipă e condusă cu 1-0, 2-0, şi ea nu face pressing deloc”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB la miezul nopţii, imediat după victoria cu 3-0 din derby-ul cu Universitatea Craiova.

Cristi Ganea va semna din postură de jucător liber de contract. Ganea are un titlu de campion cu Viitorul, în 2017.

„Vine luni, m-a sunat impresarul că a rămas liber de contract. Mie mi-a plăcut dintotdeauna de el. A avut nişte probleme medicale din cauza Covid-ului. Mi-a plăcut mereu de el. Vine liber de contract„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Cristi Ganea a fost transferat de Panathinaikos în vara lui 2022, după ce acesta a rămas liber de contract, ca urmare a despărţirii de Aris Salonik.

Ganea a evoluat la Farul timp de trei sezoane, între 2015 şi 2018, pe vremea când echipa se numea Viitorul. Acesta a reuşit să câştige titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar în iarna lui 2019 era vândut de „Rege” la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) Vezi toate știrile
Citește și