Închide meniul

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Aşa făceam şi cu Borcea!”

Viviana Moraru Publicat: 3 septembrie 2023, 1:02

Reclamă
Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0: „Aşa făceam şi cu Borcea!

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Dorin Rotariu, titular în FCSB - FC Voluntari

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după ce FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-0. Patronul roş-albaştrilor a declarat că l-a ironizat pe acţionarul din Bănie, ca urmare a rezultatului derby-ului din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a obţinut o victorie categorică în duelul cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Darius Olaru, cu o dublă, şi Risto Radunovic, i-au adus toate cele trei puncte echipei lui Elias Charalambous.

Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Rotaru, după FCSB – Universitatea Craiova 3-0

Gigi Becali a dezvăluit că a fost sunat de Mihai Rotaru, după o victorie obţinută de Universitatea Craiova cu FCSB. Astfel, după derby-ul din această rundă, câştgat de roş-albaştrii cu 3-0, patronul vicecampioanei i-a întors „favorul” acţionarului din Bănie, şi l-a sunat pentru a-l ironiza.

Becali a amintit de dialogurile pe care le avea şi cu Cristi Borcea, după derby-urile dintre Dinamo şi FCSB, din urmă cu mai mulţi ani.

Pe de altă parte, Becali s-a declarat surprins de prestaţia foarte modestă a Universităţii Craiova. Acesta a declarat că îi considera pe olteni adversari în lupta la titlu, însă după derby-ul din Ghencea, s-a răzgândit.

Reclamă

„Rotaru m-a sunat când ne-au bătut ei în trecut, cu 1-0. Mi-a zis „Ti-am dat-o!” Şi eu l-am sunat acum şi i-am zis la fel. I-am zis că i-am dat şi ruşinică. La fel îi ziceam şi lui Borcea, miau, miau, miau.

Am jucat cu o echipă prea slabă. Credeam că ne batem cu ei la titlu. I-am văzut cu Iaşiul, aveau probleme, cu Farul la fel. O echipă e condusă cu 1-0, 2-0, şi ea nu face pressing deloc”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB

Gigi Becali a anunţat transferul lui Cristi Ganea la FCSB la miezul nopţii, imediat după victoria cu 3-0 din derby-ul cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Ganea va semna din postură de jucător liber de contract. Ganea are un titlu de campion cu Viitorul, în 2017.

„Vine luni, m-a sunat impresarul că a rămas liber de contract. Mie mi-a plăcut dintotdeauna de el. A avut nişte probleme medicale din cauza Covid-ului. Mi-a plăcut mereu de el. Vine liber de contract„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cristi Ganea a fost transferat de Panathinaikos în vara lui 2022, după ce acesta a rămas liber de contract, ca urmare a despărţirii de Aris Salonik.

Ganea a evoluat la Farul timp de trei sezoane, între 2015 şi 2018, pe vremea când echipa se numea Viitorul. Acesta a reuşit să câştige titlul alături de Gică Hagi în 2017, iar în iarna lui 2019 era vândut de „Rege” la Athletic Bilbao în schimbul sumei de 1 milion de euro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și