Închide meniul

Junior Morais a văzut direct cartonaş roşu! Gest incredibil făcut în FCSB – Rapid. S-a dus direct la vestiare, fără să se mai uite la Sebastian Colţescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 noiembrie 2022, 22:51

Junior Morais a văzut direct cartonaş roşu! Gest incredibil făcut în FCSB – Rapid. S-a dus direct la vestiare, fără să se mai uite la Sebastian Colţescu

Junior Morais a văzut direct cartonaş roşu! Gest incredibil făcut în FCSB - Rapid

Junior Morais, cartonaş roşu în FCSB - Rapid / Orange Sport

  • Junior Morais, eliminat în FCSB – Rapid
  • Fundaşul lui Adi Mutu a văzut direct cartonaş roşu

Junior Morais a văzut direct cartonaş roşu în derby-ul FCSB – Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Fundaşul brazilian a făcut un gest incredibil şi a fost eliminat în minutul 69 al meciului de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul stânga al lui Adi Mutu a cedat nervos în momentul în care marea rivală conducea cu 3-0. Aflat în dreptul băncilor de rezerve, Morais l-a pălmuit pe Andrei Cordea.

Junior Morais a văzut direct cartonaş roşu în FCSB – Rapid

Morais a fost contrat de Cordea şi a dat o pasă înapoi. Sud-americanul a răbufnit şi l-a lovit pe adversarul său de la FCSB. Gestul său a fost văzut de Sebastian Colţescu, care a intervenit şi a băgat mâna în buzunar pentru a-l avertiza pe fotbalistul Rapidului.

Reclamă

Junior Morais primise „galben” cu două minute înainte şi nici nu a mai stat să vadă culoarea cartonaşului. Colţescu i-a acordat direct cartonaş roşu, moment în care fundaşul de 36 de ani era în drum spre vestiare.

Morais primise un singur cartonaş galben în această ediţie de campionat şi a fost unul dintre remarcaţii echipei din Giuleşti. Sezonul trecut fusese avertizat de 11 ori!

Reclamă

Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din FCSB – Rapid

Fostul arbitru Marius Avram a analizat cea mai controversată fază din prima repriză a derby-ului, la golul marcat de Andrea Compagno.

Marius Avram consideră că reuşita atacantului italian a fost validată în mod corect. Acesta este de părere că Adrian Şut nu a făcut henţ intenţionat.

„Centralul” partidei a aşteptat răspunsul din cabina VAR şi a acordat în cele din urmă golul din minutul 29, care a dus scorul la 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă urmărim ce face jucătorul respectiv când mingea în loveşte în braţ, putem observa că se întoarce cu spatele şi încearcă să-şi retragă braţul. Nu încearcă să-şi mărească suprafaţa golului. Dacă înscria Şut direct, golul trebuia anulat. Cât timp mingea a ajuns la un coechipier, atunci este un gol valabil„, a declarat Marius Avram la digisport.ro.

Cristian Săpunaru a încercat să degajeze mingea, dar aceasta l-a izbit pe Adrian Şut şi a ajuns la Compagno. Fundaşul central al Rapidului a ridicat mână şi a cerut întreruperea jocului. Sebastian Colţescu a lăsat jocul să continue.

Golgheterul lui FCSB a scăpat singur cu Horaţiu Moldovan şi a şutat din interiorul careului. Portarul giuleştenilor a încercat să respingă, dar mingea a atins bara din stânga lui Moldovan şi a intrat în poartă.

Fotbaliştii Rapidului s-au dus direct la „central” şi a cerut să acorde henţ. Acesta a aşteptat răspunsul din cabina VAR. După mai multe momente de întrerupere a jocului, Colţescu a primit confirmarea că golul trebuie validat.

Pentru Andrea Compagno a fost al 7-lea gol marcat dupa venirea la FCSB. A ajuns astfel la un total de 12 reuşite şi este golgheterul la zi din Liga 1. A înscris în 3 dintre ultimele 4 partide din campionat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat