Închide meniul

Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din FCSB – Rapid. Ce s-a întâmplat la golul marcat de Andrea Compagno

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2022, 22:31

Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din FCSB – Rapid. Ce s-a întâmplat la golul marcat de Andrea Compagno

Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din FCSB - Rapid. Adrian Şut a lovit mingea cu mâna

Fază controversată la golul lui Andrea Compagno / Orange Sport

Verdictul specialistului a venit la pauza meciului FCSB – Rapid, din etapa a 17-a a Ligii 1. Fostul arbitru Marius Avram a analizat cea mai controversată fază din prima repriză a derby-ului, la golul marcat de Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Avram consideră că reuşita atacantului italian a fost validată în mod corect. Acesta este de părere că Adrian Şut nu a făcut henţ intenţionat.

Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din FCSB – Rapid

„Centralul” partidei a aşteptat răspunsul din cabina VAR şi a acordat în cele din urmă golul din minutul 29, care a dus scorul la 2-0.

Dacă urmărim ce face jucătorul respectiv când mingea în loveşte în braţ, putem observa că se întoarce cu spatele şi încearcă să-şi retragă braţul. Nu încearcă să-şi mărească suprafaţa golului. Dacă înscria Şut direct, golul trebuia anulat. Cât timp mingea a ajuns la un coechipier, atunci este un gol valabil„, a declarat Marius Avram la digisport.ro.

Andrea Compagno
Andrea Compagno, gol după o fază controversată în FCSB – Rapid 1-0

Cristian Săpunaru a încercat să degajeze mingea, dar aceasta l-a izbit pe Adrian Şut şi a ajuns la Compagno. Fundaşul central al Rapidului a ridicat mână şi a cerut întreruperea jocului. Sebastian Colţescu a lăsat jocul să continue.

Reclamă

Golgheterul lui FCSB a scăpat singur cu Horaţiu Moldovan şi a şutat din interiorul careului. Portarul giuleştenilor a încercat să respingă, dar mingea a atins bara din stânga lui Moldovan şi a intrat în poartă.

Fotbaliştii Rapidului s-au dus direct la „central” şi a cerut să acorde henţ. Acesta a aşteptat răspunsul din cabina VAR. După mai multe momente de întrerupere a jocului, Colţescu a primit confirmarea că golul trebuie validat.

Pentru Andrea Compagno a fost al 7-lea gol marcat dupa venirea la FCSB. A ajuns astfel la un total de 12 reuşite şi este golgheterul la zi din Liga 1. A înscris în 3 dintre ultimele 4 partide din campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Cordea a marcat în FCSB – Rapid

Andrei Cordea a marcat în FCSB – Rapid, din pasa lui Octavian Popescu. FCSB a deschis scorul în minutul 14. Jucătorii lui Pintilii au profitat şi de gafa uriaşă a lui Onea.

FCSB a început perfect derby-ul de pe Arena Naţională cu Rapid. După ocaziile lui Tamm şi Kait, de la ambele porţi, FCSB a deschis scorul prin Andrei Cordea.

Acesta a fost al patrulea gol marcat de Andrei Cordea în acest sezon al Ligii 1. Cordea este unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB din acest sezon. Andrei Cordea a marcat 3 goluri şi în cupele europene.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și