Închide meniul

Junior Morais, primele declaraţii după golul senzaţional marcat în Rapid – UTA 1-0: „M-am bucurat alături de suporteri”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 23:45

Junior Morais, primele declaraţii după golul senzaţional marcat în Rapid – UTA 1-0: „M-am bucurat alături de suporteri

Junior Morais, ]n partida dintre Rapid şi UTA

Junior Morais, în partida dintre Rapid şi UTA / Hepta

Junior Morais a oferit primele declaraţii, după ce a marcat spectaculos în Rapid – UTA 1-0. Fundaşul brazilian s-a declarat bucuros de rezultat obţinut în faţa trupei lui Ilie Poenaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a urcat pe primul loc din Liga 1, după victoria în faţa celor de la UTA. Unicul gol al partidei ce s-a desfăşurat în Giuleşti a fost marcat de Junior Morais, după o execuţie colosală de la 30 de metri, reuşită în minutul 18.

Junior Morais, primele declaraţii după Rapid – UTA 1-0

Junior Morais este foarte mulţumit de rezultatul obţinut de echipa sa în partida cu UTA. Fundaşul a mărturisit că portarul Horaţiu Moldovan le-a securizat victoria giuleştenilor pe final, după ce UTA a avut o ocazie imensă în minutele de prelungiri, chiar şi în inferioritate numerică.

„Mă simt foate bine. Sunt foarte bucuros că am câştigat, meci greu, cu o echipă foarte bună. Ne bucurăm azi, şi mâine ne pregătim de următorul meci. Am avut emoţii pe final, dar avem un portar foarte bun. Mă bucur pentru el, a demonstrat că este cel mai bun din România.

Am fost nevoiţi să uităm meciul cu Petrolul, am avut meci greu cu UTA. Astăzi am reuşit să marchez un gol frumos, m-am bucurat alături de suporteri. Mister a avut nevoie de mine pe dreapta, iar acum am revenit pe stânga. Cel mai bine mă simt pe teren, nu contează unde”, a declarat Junior Morais, la Digi Sport, după partida cu UTA.

Reclamă

Rapid a înregistrat a patra victorie din noul sezon de Liga 1. Giuleştenii se vor duela cu Sepsi în etapa viitoare, partidă ce va avea loc la Sfântu Gheorghe.

Junior Morais, golul începutului de sezon în Rapid – UTA. Execuţie fantastică, de la 30 de metri!

Junior Morais a avut o execuţie de calibru, în Rapid – UTA. Fundaşul giuleştenilor a deschis scorul, în partida din etapa şase, cu un şut din afara careului arădenilor, de la peste 30 de metri.

Execuţia lui Junior Morais l-a surprins şi pe portarul celor de la UTA, Dragoş Balauru. Fundaşul brazilian a reuşit să imprime un efect special balonului, iar goalkeeper-ul arădenilor a fost surprins de traiectoria pe care a luat-o balonul.

Reclamă 4 / 0/3

Golul marcat de Junior Morais se poate înscrie pentru titlul de cea mai frumoasă reuşită din începutul sezonului de Liga 1. Brazilianul a înscris de la peste 30 de metri.

Cristi Borcea a dezvăluit care este planul pe care îl are Dan Şucu la Rapid

Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre Dan Şucu şi este sigur că alb-vişiniii au acum putere să se lupte pentru câştigarea titlului. Borcea e sigur că, cel târziu sezonul viitor, Rapid va fi o contracandidată importantă pentru CFR Cluj şi FCSB.

„Dan Șucu este un om potent, care poate să plătească orice sumă. A arătat forță, din moment ce a creat o echipă competitivă și i-a dat mână liberă lui Adi (n.r. Mutu) să-și aleagă jucătorii.

Încă nu este Rapidul pe care Adrian Mutu și-l dorește, el este un om foarte ambițios. Nu am vorbit cu el de când este la Rapid, dar eu îl știu, eu l-am crescut de la 18 ani. El când a venit de la Chelsea a avut în biroul meu contract de 1 milion, dacă nu mergea la Juventus, venea la Dinamo. El semnase (n.r. cu Juventus), dar am știut de când era jucător că va ajunge un antrenor mare și o să vedeți că va ajunge.

Rapidul e cu potențialul cel mai mare. Au o echipă care se va vedea în timp rezultatele și performanța. La anul sigur se vor bate la campionat. Sezonul ăsta poate printr-o conjunctură, poate să facă în iarnă 3-4 transferuri foarte bune și să meargă în play-off, dar depinde de strategia fiecăruia„, a declarat Cristi Borcea la prosport.ro.

Recomandări
  • Junior Morais, primele declaraţii după Rapid – UTA 1-0
  • Fundaşul a marcat golul victoriei giuleştenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și