Închide meniul

Junior Morais, golul începutului de sezon în Rapid – UTA. Execuţie fantastică, de la 30 de metri! Ce şut a reuşit brazilianul

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 august 2022, 22:12

Junior Morais, golul începutului de sezon în Rapid – UTA. Execuţie fantastică, de la 30 de metri! Ce şut a reuşit brazilianul

Junior Morais, execuţie de senzaţie în Rapid - UTA

Golul marcat de Junior Morais, în Rapid - UTA/ Captură Orange Sport

Junior Morais a avut o execuţie de calibru, în Rapid – UTA. Fundaşul giuleştenilor a deschis scorul, în partida din etapa şase, cu un şut din afara careului arădenilor, de la peste 30 de metri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a început perfect partida cu UTA, de pe teren prorpiu. Trupa lui Adi Mutu a deschis scorul repde în meci, în minutul 18, graţie execuţiei fantastice a lui Junior Morais.

Junior Morais, gol fantastic de la 30 de metri în Rapid – UTA

Execuţia lui Junior Morais l-a surprins şi pe portarul celor de la UTA, Dragoş Balauru. Fundaşul brazilian a reuşit să imprime un efect special balonului, iar goalkeeper-ul arădenilor a fost surprins de traiectoria pe care a luat-o balonul.

Golul marcat de Junior Morais se poate înscrie pentru titlul de cea mai frumoasă reuşită din începutul sezonului de Liga 1. Brazilianul a înscris de la peste 30 de metri.

Golul marcat de Junior Morais, în Rapid - UTA/ Captură Orange Sport
Golul marcat de Junior Morais, în Rapid – UTA/ Captură Orange Sport

Rapid ţinteşte o victorie în meciul cu UTA, după ce în etapa trecută a suferit o înfrângere în faţa celor de la Petrolul. Cu un succes în faţa trupei lui Ilie Poenaru, giuleştenii pot urca pe primul loc, în faţa celor de la Botoşani, care în etapa această au partida amânată.

Reclamă

Echipa de start a Rapidului, folosită de Adrian Mutu, în partida cu UTA:

H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, Morais – Kait, Crepulja, Al. Ioniță – Sefer, Dugandzic, Costache

Adrian Mutu, anunț despre transferul mult visat la Rapid

Adrian Mutu a anunțat că își dorește cu orice preț să aducă un nou atacant la Rapid. „Briliantul” în continuare în căutări. Rapidiștii vor să-și găsească golgheter.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a făcut o campanie spectaculoasă de transferuri, însă giuleștenii nu se opresc aici. Adrian Mutu caută de zor un atacant care să rupă plasele rivalelor din Liga 1.

„Mai sunt două săptămâni de mercato, ne uităm după un vârf, dar e și postul care se poate acoperi cel mai greu. Cei buni au ajuns deja la echipe, alții sunt în discuții și nu putem să luăm ce a mai rămas, n-are rost dacă tot vrem să facem un transfer. Dacă nu aducem un vârf, vom aduce un tânăr de la tineret și vom vedea cum se descurcă.

Ne gândeam și la oportunitatea să luăm un jucător în vârstă foarte bun, dar ideea de bază era să alegem jucători nici foarte tineri, nici foarte în vârstă, nici foarte experimentați, dar nici începători”, a spus Adrian Mutu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și