Închide meniul

Junior Morais, suspendat trei etape după cartonașul roșu din FCSB – Rapid 3-1! Amenzi uriașe pentru cele două rivale

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 noiembrie 2022, 18:54

Junior Morais, suspendat trei etape după cartonașul roșu din FCSB – Rapid 3-1! Amenzi uriașe pentru cele două rivale

Junior Morais, Dragoş Grigore şi Alexandru Albu

Junior Morais, într-un meci pentru Rapid / Hepta

Junior Morais a fost suspendat trei etape după ce a încasat cartonașul roșu în derby-ul FCSB – Rapid 3-1, din etapa a 17-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliminat în meciul cu FCSB, jucătorul rapidist Junior Morais a fost încadrat la comportament violent şi sancţionat cu 3 etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 7.000 lei.

Junior Morais, suspendat trei etape după cartonașul roșu din FCSB – Rapid 3-1

Fundaşul brazilian a făcut un gest incredibil şi a fost eliminat în minutul 69 al meciului de pe Arena Naţională. Aflat în dreptul băncilor de rezerve, Morais l-a pălmuit pe Andrei Cordea.

Morais a fost contrat de Cordea şi a dat o pasă înapoi. Sud-americanul a răbufnit şi l-a lovit pe adversarul său de la FCSB. Gestul său a fost văzut de Sebastian Colţescu, care a intervenit şi a băgat mâna în buzunar pentru a-l avertiza pe fotbalistul Rapidului.

Junior Morais primise „galben” cu două minute înainte şi nici nu a mai stat să vadă culoarea cartonaşului. Colţescu i-a acordat direct cartonaş roşu, moment în care fundaşul de 36 de ani era în drum spre vestiare.

Reclamă

Morais primise un singur cartonaş galben în această ediţie de campionat şi a fost unul dintre remarcaţii echipei din Giuleşti. Sezonul trecut fusese avertizat de 11 ori!

Amenzi uriașe pentru FCSB și Rapid după derby

Comisia de Disciplină din cadrul FRF le-a sancționat pe Rapid şi FCSB cu penalităţi de 11.250 de lei, respectiv 10.000 de lei ca urmare a incidentelor provocate de suporteri la meciul direct, informează site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Rapid a fost sancţionată cu 11.250 de lei pentru introducerea şi aprinderea de materiale explozive, incendiare şi fumigene pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

La rândul său, FCSB a primit 10.000 de lei pentru pentru introducerea şi aprinderea de materiale explozive, incendiare şi fumigene, dar şi o penalitate sportivă de 5.000 de lei pentru scandările rasiste şi xenofobe ale fanilor la adresa adversarilor.

De menţionat că FCSB a fost încadrată de Comisia de Disciplină la cea mai mică sancţiune din Regulamentul Disciplinar pentru rasism şi xenofobie, respectiv 5.000 de lei, deşi, conform articolului 54.2 permitea penalităţi între 5.000 şi 70.000 de lei.

Mihai Stoica, război total cu ultraşii Rapidului

Mihai Stoica a intrat într-un război total cu ultraşii Rapidului, după ce FCSB s-a impus cu 3-1 pe Arena Naţională. Totul a pornit de la momentul de reculegere în memoria unui fan decedat al roş-albaştrilor care a fost „stricat” de giuleşteni.

O parte dintre suporterii oaspeţilor au fluierat în timpul minutului de reculegere ţinut înaintea derby-ului şi au strigat „Bucureşti, Rapid Bucureşti”.

„Un meci câştigat pentru cei peste 27.000 stelişti care ne-au rămas alături într-un moment extrem de delicat şi care au extins Peluza Nord Steaua Oficial pe tot stadionul.

Un meci câştigat pentru Bassa şi pentru gestul dezgustător făcut de cei 4.000 care au vizionat partida de la înălţime (o partidă pe care n-o vor uita niciodată) şi nu i-au respectat memoria, deşi noua lor conducere e foarte sensibilă dacă aude un cântec care aparţine folclorului acestor meciuri, dar nu aude obscenităţile incalificabile expectorate de ai lor la adresa noastră. Un meci câştigat cu inima”, a scris Stoica, pe Facebook.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și