Închide meniul

Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 21:16

Reclamă
Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!

Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City

Jurgen Klopp, în timpul unui meci la Liverpool/ Profimedia

Jurgen Klopp a avut o reacţie furibundă, după ce Liverpool nu a primit un penalty în derby-ul pentru primul loc cu Manchester City. Managerul „cormoranilor” a declarat că faultul comis de Jeremy Doku a fost unul evident, şi trebuia sancţionat de arbitrul Michael Oliver.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool şi Manchester City au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei din Premier League. După acest rezultat, Arsenal a rămas pe primul loc în campionatul englez, la egalitate cu trupa lui Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City

Jurgen Klopp a transmis un mesaj dur, după ce lui Liverpool i-a fost refuzat un penalty. Managerul „cormoranilor” a transmis că faultul a fost clar, pentru toată lumea, mai puţin pentru arbitrul Oliver. Germanul a transmis că Jeremy Doku trebuia să vadă şi cartonaşul galben, după ce l-a faultat pe Alexis Mac Allister.

„Această situaţie în toate poziţiile terenului este fault. Este 100% fault şi 100% cartonaş galben. Pentru că a lovit mingea, dar poate lovi mingea doar pentru că piciorul său este acolo. Dacă mingea nu era acolo, îl omora.

Este penalty pentru toată lumea de pe planetă, este penalty! Dacă credeţi că nu este, poate că nu sunteţi persoane de fotbal.

Reclamă
Reclamă 4

Astăzi am arătat că suntem gata să luptăm (n.r. pentru titlu), atât timp cât va exista cursa”, a declarat Jurgen Klopp, conform dailymail.co.uk.

Liverpool, privată de un penalty clar în derby-ul cu Manchester City

Liverpool a fost privată de un penalty în derby-ul cu Manchester City. În prelungiri, Mac Allister a fost faultat dur de Doku, în interiorul careului, însă arbitrul Michael Oliver a dictat corner pentru „cormorani”.

În minutul 90+8, în încercarea de a respinge balonul, Jeremy Doku l-a lovit cu piciorul în piept pe Mac Allister. Deşi jucătorul lui Liverpool a căzut, acuzând lovitura din plin încasată de la rivalul de la Manchester City, arbitrul a rămas ferm şi nici nu a consultat arbitrajul video. Michael Oliver a arătat colţul terenul, dictând astfel corner pentru Liverpool.

Reclamă

Imediat după meci, fanii au luat „foc” pe reţelele sociale. Aceştia au transmis că în cazul în care Liverpool va rata titlul în acest sezon, va fi din cauza arbitrului Oliver, care nu a dictat penalty în duelul cu Manchester City.

„Am fi avut şapte puncte avans dacă nu ar fi existat corupţia”, „Penalty clar”, „Nu au vrut să ia o decizie într-un astfel de meci. 100% dacă asta s-ar fi întâmplat într-un oricare alt meci, s-ar fi dat penalty”, „O mare ruşine” şi „Dacă Mac Allister nu ar fi purtat tricoul lui Liverpool, era penalty”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, ca urmare a fazei tensionate din finalul meciului.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-1. Cisotti a deschis scorul după o gafă a lui Chiricheş! Ratare monumentală a lui David Miculescu!

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și