Închide meniul

Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 21:16

Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City: „L-ar fi omorât!

Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City

Jurgen Klopp, în timpul unui meci la Liverpool/ Profimedia

Jurgen Klopp a avut o reacţie furibundă, după ce Liverpool nu a primit un penalty în derby-ul pentru primul loc cu Manchester City. Managerul „cormoranilor” a declarat că faultul comis de Jeremy Doku a fost unul evident, şi trebuia sancţionat de arbitrul Michael Oliver.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool şi Manchester City au remizat, scor 1-1, în derby-ul etapei din Premier League. După acest rezultat, Arsenal a rămas pe primul loc în campionatul englez, la egalitate cu trupa lui Jurgen Klopp.

Jurgen Klopp, reacţie furibundă după ce Liverpool nu a primit penalty cu Manchester City

Jurgen Klopp a transmis un mesaj dur, după ce lui Liverpool i-a fost refuzat un penalty. Managerul „cormoranilor” a transmis că faultul a fost clar, pentru toată lumea, mai puţin pentru arbitrul Oliver. Germanul a transmis că Jeremy Doku trebuia să vadă şi cartonaşul galben, după ce l-a faultat pe Alexis Mac Allister.

„Această situaţie în toate poziţiile terenului este fault. Este 100% fault şi 100% cartonaş galben. Pentru că a lovit mingea, dar poate lovi mingea doar pentru că piciorul său este acolo. Dacă mingea nu era acolo, îl omora.

Este penalty pentru toată lumea de pe planetă, este penalty! Dacă credeţi că nu este, poate că nu sunteţi persoane de fotbal.

Reclamă

Astăzi am arătat că suntem gata să luptăm (n.r. pentru titlu), atât timp cât va exista cursa”, a declarat Jurgen Klopp, conform dailymail.co.uk.

Liverpool, privată de un penalty clar în derby-ul cu Manchester City

Liverpool a fost privată de un penalty în derby-ul cu Manchester City. În prelungiri, Mac Allister a fost faultat dur de Doku, în interiorul careului, însă arbitrul Michael Oliver a dictat corner pentru „cormorani”.

În minutul 90+8, în încercarea de a respinge balonul, Jeremy Doku l-a lovit cu piciorul în piept pe Mac Allister. Deşi jucătorul lui Liverpool a căzut, acuzând lovitura din plin încasată de la rivalul de la Manchester City, arbitrul a rămas ferm şi nici nu a consultat arbitrajul video. Michael Oliver a arătat colţul terenul, dictând astfel corner pentru Liverpool.

Reclamă 4 / 0/3

Imediat după meci, fanii au luat „foc” pe reţelele sociale. Aceştia au transmis că în cazul în care Liverpool va rata titlul în acest sezon, va fi din cauza arbitrului Oliver, care nu a dictat penalty în duelul cu Manchester City.

„Am fi avut şapte puncte avans dacă nu ar fi existat corupţia”, „Penalty clar”, „Nu au vrut să ia o decizie într-un astfel de meci. 100% dacă asta s-ar fi întâmplat într-un oricare alt meci, s-ar fi dat penalty”, „O mare ruşine” şi „Dacă Mac Allister nu ar fi purtat tricoul lui Liverpool, era penalty”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, ca urmare a fazei tensionate din finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și