Închide meniul

„O ruşine!” Liverpool, privată de un penalty clar în derby-ul cu Manchester City! Decizie uluitoare luată de arbitru

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 20:12

„O ruşine! Liverpool, privată de un penalty clar în derby-ul cu Manchester City! Decizie uluitoare luată de arbitru

Liverpool, privată de un penalty în derby-ul cu Manchester City

Duelul dintre Jeremy Doku şi Alexis Mac Allister, din Liverpool - Manchester City/ Profimedia

Liverpool a fost privată de un penalty în derby-ul cu Manchester City. În prelungiri, Mac Allister a fost faultat dur de Doku, în interiorul careului, însă arbitrul Michael Oliver a dictat corner pentru „cormorani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a remizat cu Manchester City, în derby-ul pentru primul loc din Premier League. John Stones şi Mac Allister au punctat în duelul de pe Anfield, iar rezultatul este favorabil lui Arsenal, care rămâne lider.

Liverpool, privată de un penalty în derby-ul cu Manchester City

În minutul 90+8, în încercarea de a respinge balonul, Jeremy Doku l-a lovit cu piciorul în piept pe Mac Allister. Deşi jucătorul lui Liverpool a căzut, acuzând lovitura din plin încasată de la rivalul de la Manchester City, arbitrul a rămas ferm şi nici nu a consultat arbitrajul video. Michael Oliver a arătat colţul terenul, dictând astfel corner pentru Liverpool.

Imediat după meci, fanii au luat „foc” pe reţelele sociale. Aceştia au transmis că în cazul în care Liverpool va rata titlul în acest sezon, va fi din cauza arbitrului Oliver, care nu a dictat penalty în duelul cu Manchester City.

Reclamă

„Am fi avut şapte puncte avans dacă nu ar fi existat corupţia”, „Penalty clar”, „Nu au vrut să ia o decizie într-un astfel de meci. 100% dacă asta s-ar fi întâmplat într-un oricare alt meci, s-ar fi dat penalty”, „O mare ruşine” şi „Dacă Mac Allister nu ar fi purtat tricoul lui Liverpool, era penalty”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani, ca urmare a fazei tensionate din finalul meciului.

Manchester City a deschis scorul în minutul 23, prin John Stones, din centrarea lui Kevin De Bruyne, iar la pauză City a intrat cu avantaj. „Cormoranii” au egalat în minutul 50 dintr-un penalty acordat după un fault asupra lui Darwin Nunez. Alexis Mac Allister a transformat şi a adus egalarea pe tabela de marcaj. Klopp a forţat victoria, l-a trimis în teren şi pe Salah, dar la atacantul egiptean s-a văzut lipsa jocurilor din ultima vreme.

Liverpool a dominat repriza secundă însă Jeremy Doku a trimis în bară, în minutul 89, ratând victoria pentru trupa lui Guardiola.

Reclamă 4 / 0/3

Liverpool a rămas pe locul secund în Premier League, la egalitate cu Arsenal, însă cu un golaveraj inferior „tunarilor”. De cealaltă parte, Manchester City are 63 de puncte.

„V-a impresionat vreun jucător în această seară?” Jurgen Klopp, răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga

Jurgen Klopp a venit cu un răspuns fabulos după ce Liverpool s-a distrat cu Sparta Praga. Tehnicianul „cormoranilor” a amuzat pe toată lumea, la conferința de presă.

La conferința de presă de la finalul partidei dintre Liverpool și Sparta Praga, un jurnalist prezent în sală l-a întrebat pe Jurgen Klopp dacă a fost impresionat de un jucător al adversarilor.

Întrebarea acestuia a fost cu subînțeles, jurnalistul dorind să afle dacă Liverpool ar dori să transfere vreun jucător de la Sparta. Răspunsul lui Jurgen Klopp a amuzat pe toată lumea prezentă în sala de conferință.

„(n.r. V-a impresionat vreun jucător de la Sparta Praga?) La vară mă retrag! Sau ce? Vreți să îl iau cu mine în vacanță?”, a fost răspunsul tehnicianului de la Liverpool.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și