Închide meniul

Karim Benzema şi-a redeschis contul de Instagram şi a făcut o declaraţie surprinzătoare: „Îmi place să fiu în Arabia Saudită!”

Publicat: 10 februarie 2024, 12:16

Reclamă
Karim Benzema şi-a redeschis contul de Instagram şi a făcut o declaraţie surprinzătoare: „Îmi place să fiu în Arabia Saudită!

Karim Benzema şi-a redeschis contul de Instagram şi a făcut o declaraţie surprinzătoare

Karim Benzema, după ce a ajuns la Al-Ittihad / Profimediaimages

Karim Benzema şi-a redeschis contul de Instagram şi a făcut o declaraţie surprinzătoare. Atacantul francez Karim Benzema a revenit pe teren în Arabia Saudită, la clubul său Al-Ittihad, chiar dacă relaţia sa cu antrenorul Marcelo Gallardo pare a fi încă tensionată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 36 de ani, care a părăsit clubul pe 27 decembrie după o înfrângere în campionat, fără să-şi informeze managerii, şi-a dezactivat şi contul de Instagram, care are 76 de milioane de urmăritori.

Karim Benzema şi-a redeschis contul de Instagram şi a făcut o declaraţie surprinzătoare

Însă, vineri, fostul atacant al echipei Franţei şi-a reactivat contul pentru a promova o colaborare cu GQ Middle East.

Benzema şi-a exprimat satisfacţia de a juca în campionatul saudit, ca şi cum episodul furtunos din ultimele săptămâni nu s-ar fi întâmplat niciodată. „Să fiu în Arabia Saudită este o nouă provocare care îmi place: un proiect pe termen lung într-o ţară musulmană. Nu sunt doar un fotbalist în Arabia Saudită, ci şi un ambasador. Sunt aici pentru a aduce mari jucători europeni în viitorul apropiat, chiar dacă în campionatul saudit sunt deja unii foarte buni. Provocarea noastră este să ridicăm liga saudită la acelaşi nivel cu cel al ligilor europene„.

Fostul jucător al lui Real Madrid a vorbit şi despre viitorul său şi după fotbal, reflectând la amprenta pe care o va lăsa: „Timpul va spune (ce se va întâmpla în continuare), dar eu sunt cel care va alege când se va încheia cariera mea… În cele din urmă, aş vrea să fiu ţinut minte drept cineva care a început de jos şi a urcat în vârf pe cont propriu şi în ciuda tuturor obstacolelor pe care le-am întâlnit„.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by GQ Middle East (@gqmiddleeast)

Karim Benzema – Cristiano Ronaldo, cuplu letal în Arabia Saudită

Karim Benzema – Cristiano Ronaldo poate redeveni un cuplu letal şi în Arabia Saudită. Aflat în relaţii proaste cu Al-Ittihad, francezul de 36 de ani se află în discuţii cu Al-Nassr, echipa starului portughez.

Conform goal.com, cele două părţi discută după ce Al-Ittihad i-ar fi interzis Balonului de Aur din 2022 să revină în Europa, condiţia unei eventuale despărţiri fiind ca acesta să rămână în Arabia Saudită.

Reclamă 4 / 0/3

După 9 ani petrecuţi împreună la Real Madrid, iar, conform sursei citate, Benzema şi-ar dori să refacă perechea care a făcut legea în La Liga şi în Champions League, competiţie pe care au câştigat-o împreună de patru ori.

Pe de altă parte, L`Equipe susţine că fostul star de la Real Madrid ar urma să ajungă la un alt club din Arabia Saudită, cu sediul în Riyadh. Francezii nu au dezvăluit însă echipa.

De la sosirea în Arabia Saudită, Karim Benzema a adunat 20 de meciuri pentru Al-Ittihad, în care a reușit să marcheze de 12 ori și să ofere 5 pase decisive. În momentul de față, fostul star de la Real Madrid este cotat la suma de 15 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și