Închide meniul

Kyros Vassaras a recunoscut că golul anulat al lui Sepsi cu Poli Iaşi a fost valabil: „Ne cerem scuze”! Cum a explicat eroarea

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 octombrie 2023, 20:19

Kyros Vassaras a recunoscut că golul anulat al lui Sepsi cu Poli Iaşi a fost valabil: „Ne cerem scuze! Cum a explicat eroarea

Kyros Vassaras a recunoscut că golul anulat al lui Sepsi cu Poli Iaşi a fost valabil

Kyros Vassaras, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Kyros Vassaras a recunoscut că golul anulat al lui Sepsi cu Poli Iaşi a fost valabil. Preşedintele CCA a transmis scuze pentru decizia luată din camera VAR.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi – Sepsi s-a încheiat 1-0. Luis Phelipe a marcat pentru Poli Iaşi în minutul 47. Debeljuh a înscris şi el în minutul 81, dar reuşita lui a fost anulată pentru un offside inexistent.

Kyros Vassaras a recunoscut că golul anulat al lui Sepsi cu Poli Iaşi a fost valabil: „Ne cerem scuze”

La finalul meciului Politehnica Iași – Sepsi, meci restanță din etapa 7 a Superligii, disputat joi, 19 octombrie, CCA a obținut imediat toate informațiile și a intrat în posesia imaginilor din camera VAR.

Având în vedere faptul că jucătorul aflat în atac are în mod evident intenția de a juca mingea și are un duel cu adversarul pentru a intra în posesie și în baza informațiilor oferite de VAR, arbitrul meciului, chemat la monitor pentru a verifica intenția jucătorului de a juca mingea, a interpretat corect faza.

Dar, după verificarea ulterioară a procedurii, după finalul partidei, jucătorul aflat în atac s-a dovedit că se afla, la limită, în joc, cu o distanță de 10 centimetri până la penultimul apărător.

Reclamă

Ne cerem scuze pentru eroarea arbitrului VAR și a arbitrului asistent VAR în identificarea fundașului cel mai apropiat de linia porții. Ambii oficiali de joc au fost înlocuiți de la viitoarele delegări.

Arbitrul de centru nu poate fi învinuit întrucât din camera VAR i s-a confirmat faptul că fundașul în dreptul căruia a fost trasată linia de ofsaid era cel mai apropiat de linia porții. În urma verificării CCA, acest lucru s-a dovedit a fi incorect”, a fost mesajul lui Kyros Vassaras, transmis pe site-ul frf.ro.

Ion Crăciunescu, critici dure după ce golul lui Sepsi a fost anulat

Ion Crăciunescu a lansat critici dure după ce golul lui Debeljuh, din minutul 81, a fost anulat. Crăciunescu a fost extrem de vehement la adresa centralului Chivulete.

Reclamă 4 / 0/3

Să tragi linia printre picioarele jucătorului… Vă rog să-l urmăriți pe Bordeianu, acolo e linia penultimului apărător. Eu nu cred că a fost ofsaid.

Știi ce mă oripilează? Hai să zici că cei din camera VAR, asistentul, dar se duce arbitrul să vadă! Gheata albastră din planul îndepărtat e reperul. Dar nu au făcut asta! Chivulete e ridicol”, a declarat Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Patronul lui Sepsi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după şase înfrângeri consecutive: „Va fi o mare problemă!”

Patronul lui Sepsi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după şase înfrângeri consecutive în Liga 1. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că are în continuare încredere în tehnicianul formaţiei sale, şi aşteaptă ca echipa să se redreseze în duelul cu Botoşani.

Sepsi a pierdut la limită duelul restant cu Poli Iaşi, din Liga 1, scor 0-1. Covăsnenii au ratat un penalty prin Cosmin Matei, în debutul meciului, şi au avut un gol anulat eronat de VAR.

Laszlo Dioszegi a declarat că Liviu Ciobotariu rămâne antrenorul lui Sepsi, cel puţin până la duelul cu Botoşani. Acesta a dat de înţeles însă faptul că, în cazul în care covăsnenii vor pierde, lucrurile s-ar putea schimba.

„Nu știm ce o să fie în viitor, dar în momentul de față are susținerea noastră și sperăm că vom reuși să o învingem pe FC Botoșani și să ne revenim.

Dacă nu câștigăm, e bai. Nu e un ultimatum, dar vă dați seama, dacă ajungem la 7 înfrângeri consecutive, va fi o mare problemă. Nici noi nu știm ce se întâmplă. Nici antrenorii, nici jucătorii nu știu”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform digisport.ro.

Reclamă

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și