Închide meniul

Patronul lui Sepsi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după şase înfrângeri consecutive: „Va fi o mare problemă!”

Viviana Moraru Publicat: 20 octombrie 2023, 17:25

Reclamă
Patronul lui Sepsi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după şase înfrângeri consecutive: „Va fi o mare problemă!

Patronul lui Sepsi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după şase înfrângeri consecutive

Liviu Ciobotariu, în timpul unui meci la Sepsi/ Profimedia

Patronul lui Sepsi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după şase înfrângeri consecutive în Liga 1. Laszlo Dioszegi a dezvăluit că are în continuare încredere în tehnicianul formaţiei sale, şi aşteaptă ca echipa să se redreseze în duelul cu Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi a pierdut la limită duelul restant cu Poli Iaşi, din Liga 1, scor 0-1. Covăsnenii au ratat un penalty prin Cosmin Matei, în debutul meciului, şi au avut şi un gol anulat de VAR.

Patronul lui Sepsi i-a decis viitorul lui Liviu Ciobotariu, după şase înfrângeri consecutive

Laszlo Dioszegi a declarat că Liviu Ciobotariu rămâne antrenorul lui Sepsi, cel puţin până la duelul cu Botoşani. Acesta a dat de înţeles însă faptul că, în cazul în care covăsnenii vor pierde, lucrurile s-ar putea schimba.

„Nu știm ce o să fie în viitor, dar în momentul de față are susținerea noastră și sperăm că vom reuși să o învingem pe FC Botoșani și să ne revenim.

Dacă nu câștigăm, e bai. Nu e un ultimatum, dar vă dați seama, dacă ajungem la 7 înfrângeri consecutive, va fi o mare problemă. Nici noi nu știm ce se întâmplă. Nici antrenorii, nici jucătorii nu știu”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform digisport.ro.

Reclamă

„Vă simţiţi postul ameninţat?” Răspunsul lui Liviu Ciobotariu

Liviu Ciobotariu a oferit imediat răspunsul, atunci când a fost întrebat dacă îşi simte postul ameninţat, ca urmare a faptului că Sepsi a ajuns la şase înfrângeri consecutive în Liga 1. Antrenorul covăsnenilor a declarat că este normal ca tehnicienii să fie traşi la răspundere, în momentul în care echipa nu are rezultate.

„Ca şi situaţie, e cea mai neagră din istoria clubului. Nu s-au mai trăit astfel de momente. O situaţie dificilă, delicată. Trăim într-un vis urât şi nu putem să ne trezim. Ca joc, ca exprimare, nu am arătat rău. Mult mai bine faţă de meciurile anterioare, am avut situaţii bune de a marca, am avut ocazii din 2-3 metri şi nu am marcat.

Multe decizii pe care nu le-am înţeles. Poli Iaşi a jucat cu atitudine, nu vreau să găsesc scuze, dar unele lucruri nu sunt ok. Din VAR nu se poate lua o decizie, după ia centralul decizia. De ce mai avem VAR? Cel de acolo nu poate lua o decizie şi cheamă centralul. Nu înţeleg, de ce mai eşti acolo.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Vă simţiti postul ameninţat) Orice antrenor în momentul în care n-are rezultate are postul în pericol. Conducerea se gândeşte să te înlocuiască dacă nu ai rezultate sau să aducă pe altcineva. Fac tot ce e posibil să duc echipa unde-i e locul. Am avut un început bun, dar acum nu ne iese nimic. Antrenorul plăteşte nota de plată, chiar acă echipa are un randament mai bun faţă de meciurile trecute. E clar că atunci când nu câştigi, antrenorul e tras la răspundere. Azi nu meritam să pierdem”, a declarat Liviu Ciobotariu, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor Vezi toate știrile
Citește și