Închide meniul
NEWS ALERT

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”VAR-ul a fost folosit corect!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 august 2022, 15:40

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2: ”VAR-ul a fost folosit corect!”

Kyros Vassaras, în timpul unei conferințe

Kyros Vassaras, în timpul unei conferințe / Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a transmis că al doilea penalty primit de echipa lui Mihai Rotaru a fost corect acordat de Istvan Kovacs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ba mai mult, Vassaras a anunţat că va reclama la Comisia de Disciplină acuzele fără precedent făcute de Adrian Mititelu.

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

“În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.

Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Reclamă

Adrian Mititelu, acuze fără precedent: ”Istvan Kovacs a fost avertizat din camera VAR că nu e penalty, dar a ignorat complet!”

Adrian Mititelu a făcut acuze fără precedent după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Patronul oltenilor susține că Istvan Kovacs a fost avertizat că Yassine Bahassa nu a comis henț în careu, însă acesta ”a ingorat complet”.

Astfel, Kovacs a dictat lovitură de la 11 metri, după ce în urmă cu câteva minute mai dictase un penalty. Sergiu Hanca a transformat, iar echipa lui Mihai Rotaru conducea la pauză cu 2-0.

”Viciere de rezultat! Lucrurile se complică! Dețin informația că arbitrul VAR a comunicat lui Kovacs faptul că Bahasa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare nu a fost penalty. Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a scris Adrian Mititelu pe Facebook.  

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți: „Suntem furaţi pe faţă şi cu VAR!”

Adrian Mititelu Jr. și-a ieșit din minți în timpul derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova.

Acesta a „tunat” pe reţelele de socializare după ce echipa lui Mihai Rotaru a obţinut două lovituri de la 11 metri în prima repriză.

„INCREDIBIL ASA CEVA!!!

SUNTEM FURATI PE FATA SI CU VAR!!!

MINGEA IL LOVESTE DIRECT IN CAP PE JUCATORUL NOSTRU, NU IN MANA!”, a răbufnit Adrian Mititelu Jr. pe Facebook.

Istvan Kovacs, făcut praf de Marcel Pușcaș

”La prima fază a fost nesigur și a apelat la VAR. La a doua fază, când poate era nesigur, nu a mai apelat. Se lovește de orgoliul lui. Cred că nu a mai mers la VAR pentru că se punea într-o situație jenantă.

S-a gândit: «Cum să vină să mă corecteze VAR-ul pe mine, Istvan Kovacs, cel născut și crescut în Carei? Cum se poate așa ceva? Mă fac de râs». Era mai degrabă supus deciziei VAR decât primul penalty. Mult mai neclar a fost al doilea penalty.

Reclamă

Primul penalty a fost clar, nu l-am contestat. El nu l-a văzut și a fost atenționat din VAR. Am văzut faza la cel de-al doilea penalty și aveam dubii. Bahassa a ridicat mâna, decizia a fost grea. Aveai nevoie de mai multe reluări.

Lasă naibii orgoliul! Dar tu nu vrei să arăți că ai greșit. Tu vrei să arăți că ești perfect și impecabil. «Cum să arăt eu, Istvan Kovacs, că pot greși? Eu sunt perfecțiunea. Am personalitate și nu mă poate corecta VAR-ul de două ori»”, a răbufnit Marcel Pușcaș, potrivit gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și