Închide meniul

Kyros Vassaras, răspuns direct după acuzaţiile făcute de Gigi Becali: „Nu există nicio direcţie! Este foarte urât să aud aşa ceva”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 12:28

Reclamă
Kyros Vassaras, răspuns direct după acuzaţiile făcute de Gigi Becali: „Nu există nicio direcţie! Este foarte urât să aud aşa ceva

Kyros Vassaras, răspuns direct după acuzaţiile făcute de Gigi Becali

Kyros Vassaras, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Kyros Vassaras a susţinut prima conferinţă după scandalul de arbitraj de la Rapid – FCSB şi a venit cu un răspuns direct după acuzaţiile făcute de Gigi Becali. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor asigură că nu există nicio echipă favorizată în lupta pentru câştigarea titlului în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a răbufnit la finalul derby-ului pierdut de echipa sa în Giuleşti şi a dat de pământ cu Horaţiu Feşnic. Nu şi-a putut explica de ce Răzvan Onea şi Dragoş Grigore nu au primit cartonaş roşu. A cerut demisia şefului CCA şi a acuzat jocuri de culise.

Kyros Vassaras, răspuns direct după acuzaţiile făcute de Gigi Becali

Patronul lui FCSB a dezvăluit că i-a dat mesaje lui Horaţiu Feşnic toată noaptea, după derby-ul cu Rapid. Latifundiarul din Pipera i-a scris până la 3 noaptea, dar şi după, la 7 dimineaţa, când s-a trezit. Şi Răzvan Burleanu a fost asaltat cu mesaje de la Gigi Becali, până i-a dat block.

Sunt multe scenarii, multe declaraţii care s-au făcut. Pot să înţeleg că ne aflăm într-o perioadă fierbinte, este final de campionat. Aşa a fost mereu. Este clar, nu există nicio direcţie în favoarea şi împotriva unei echipe. Este foarte urât să aud aşa ceva şi sunt aici ca să vă demonstrez.

De ce avem VAR în România? Am încercat de la începutul sezonului să răspund la această întrebare. Intervine VAR-ul doar în momentul în care există o situaţie clară de interpretare greşită. Am spus de la început… la nivel mondial, VAR-ul nu poate rezolva toate problemele din fotbal. Arbitrul trebuie întotdeauna să ia decizia finală, indiferent că este VAR sau nu„, a declarat Kyros Vassaras.

Reclamă

Gigi Becali nu mai are răbdare cu fostul mare arbitru şi cere să fie dat afară de FRF.

Da, o să mă văd cu el (n.r. Răzvan Burleanu). Mi-a transmis vorbă prin Stoichiţă. I-am zis că mă văd cu el, doar dacă vorbim trei teme. Despre Vassaras, care îşi bate joc de noi. Să plece! Vreau să discutăm despre Comitetul Executiv. Şi despre echipa naţională. Noi să propunem şi ei să aleagă. Trebuia să ne vedem, dar sunt la Muntele Athos.

Dacă m-a blocat, are dreptate că m-a blocat. Şi eu făceam la fel”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a reacționat după acuzele de corupție aduse de Răzvan Burleanu

Omul de afaceri este hotărât să renunțe la FCSB și să iasă din fotbal, după ce echipa sa a fost învinsă de Rapid, 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1.

Răzvan Burleanu a declarat faptul că, în cazul în care Gigi Becali dorește să aibă o discuție cu el, va trebui să-i dezvăluie trei foști arbitri cărora le-a dat bani.

Gigi Becali susține că nu a corupt vreodată un arbitru. Totodată, omul de afaceri a dezvăluit că i-a oferit 5.000 de dolari lui Jean Pădureanu, pentru ca arbitri să conducă în mod corect meciurile echipei sale.

Niciodată în viaţa mea nu am dat bani la un arbitru. A fost o singură dată nea’ Jean Pădureanu, când am intrat în fotbal. Şi i-am dat lui nea’ Jean Pădureanu 5.000 de dolari ca să fim protejaţi. Doar pentru protecţie, nu ca să câştige.

A mai fost încă o dată, a mai fost un meci, şi am zis: «Dă, bă, banii înapoi!». Niciodată nu am dat bani la arbitri. Nu era de corupţie, ci doar ca să nu fim furaţi. Nu am dat în viaţa mea. Dacă eu voiam să fac corupţie cu arbitri…

Era Grigorescu care juca pe la cazinou şi mi-a cerut 10.000 de euro să mai joace. Şi i-am zis că nu îi dau. Cu Iaşi mi s-a propus să câştig meciul şi am zis că nu.

În ceea ce priveşte corupţia, nu am făcut pentru că nu stă în ADN-ul meu. Nu există aşa ceva. Eu puteam să controlez şi iarba de la Federaţie, dar nu am vrut”, a declarat Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și