Închide meniul

„L-am poreclit Roy Keane!” Neil Lennon, impresionat de un jucător de la Rapid! Mesaj categoric înainte de startul sezonului

Viviana Moraru Publicat: 6 iulie 2024, 17:33

Reclamă
„L-am poreclit Roy Keane! Neil Lennon, impresionat de un jucător de la Rapid! Mesaj categoric înainte de startul sezonului

Neil Lennon, impresionat de un jucător de la Rapid

Neil Lennon, în timpul unei conferinţe la Rapid/ Rapid TV

Neil Lennon s-a declarat impresionat de un jucător de la Rapid. Antrenorul giuleştenilor l-a remarcat pe mijlocaşul de doar 17 ani, Gabriel Gheorghe, pe care l-a poreclit Roy Keane, legenda lui Manchester United.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregăteşte de startul noului sezon de Liga 1. În prima etapă a sezonului, giuleştenii se vor duela cu UTA, în deplasare.

Neil Lennon, impresionat de un jucător de la Rapid

Gabriel Gheorghe a făcut pregătirea de vară sub comanda lui Neil Lennon. Mijlocaşul ofensiv de doar 17 ani încă nu a debutat la echipa mare a Rapidului, însă a fost „botezat” de antrenorul giuleştenilor.

„M-au impresionat mai mulți tineri. Pe Gheorghe l-am poreclit Roy Keane. Și Stan mi-a plăcut cum a evoluat, toți, de la cel mai tânăr și până la Săpunaru m-au impresionat.

Nu numai în ceea ce privește fotbalul, ci și din punct de vedere al personalității. Atmosfera la echipă este foarte bună”, a declarat Neil Lennon, într-un interviu pentru Rapid TV.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, Neil Lennon a tras concluziile, după cantonamentul de vară al Rapidului. Acesta s-a declarat mulţumit de pregătirea făcută de jucători, mărturisind că unii fotbalişti mai au nevoie de timp pentru a se integra în grup.

„Sunt foarte mulțumit de felul în care a decurs pregătirea. Jucătorii au devenit mai puternici de la o zi la alta, iar atitudinea pe care au avut-o față de pregătire și față de ceea ce le-am cerut a fost exemplară.

Sunt foarte bucuros pentru modul in care au asimilat metodele pe care le-am folosit cu ei, iar profesionalismul de care au dat dovadă este excelent.

Reclamă

După părerea mea cantonamentul a fost un real succes, dacă ne raportăm la ceea ce eu și staff-ul meu ne dorim de la jucători”

E un sistem nou de joc față de cel din sezonul trecut și a durat ceva timp până când jucătorii s-au adaptat.

Sunt și jucători noi care au nevoie de timp ca să se integreze. Sunt foarte mulțumit. Mai avem încă o săptămână de pregătire și e timp suficient ca să devenim și mai buni”, a mai declarat Neil Lennon.

Albion Rrahmani, la un pas să plece de la Rapid

Albion Rrahmani este la un pas să plece de la Rapid. Golgheterul giuleştenilor are zilele numărate sub comanda lui Neil Lennon şi poate reuşi un transfer de senzaţie în această vară. Curg ofertele pentru atacantul kosovar.

Potrivit Yahoo News, Albion Rrahmani este aproape să semneze cu Rangers. Ar putea fi coechipier cu Ianis Hagi în Scoţia.

Rangers a accelerat transferul lui Albion Rrahmani. Philippe Clement a recunoscut că următorul pas este să aducă jucători cu experienţă. Un astfel de jucător ar putea fi Albion Rrahmani. Atacantul kosovar are 23 de ani, dar ar putea face diferenţa.

Problema pentru Rangers este că evoluţiile din România ale lui Rrahmani au atras atenţia şi altor echipe. Ar fi o înţelegere ca să ajungă la Slavia Praga. Acum a apărut o mare problemă – Bologna, echipa din Serie A, este în căutarea unui atacant care să îl înlocuiască pe Joshua Zirkzee, iar Rrahmani este cel care este luat în considerare„, a scris sursa citată anterior.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:48

Cum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și