Închide meniul

„S-a accelerat transferul!” Albion Rrahmani, la un pas să plece de la Rapid! Destinaţie spectaculoasă pentru atacantul kosovar

Publicat: 6 iulie 2024, 11:43

Reclamă
„S-a accelerat transferul! Albion Rrahmani, la un pas să plece de la Rapid! Destinaţie spectaculoasă pentru atacantul kosovar

Albion Rrahmani, la un pas să plece de la Rapid! Destinaţie spectaculoasă pentru atacantul kosovar

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid / Hepta

Albion Rrahmani este la un pas să plece de la Rapid. Golgheterul giuleştenilor are zilele numărate sub comanda lui Neil Lennon şi poate reuşi un transfer de senzaţie în această vară. Curg ofertele pentru atacantul kosovar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani a fost cel mai bun marcator al Rapidului în sezonul 2023-2024. Vârful de 23 de ani a înscris 17 goluri şi a oferit 5 pase decisive în cele 25 de partide în care a jucat.

Albion Rrahmani, la un pas să plece de la Rapid

Potrivit Yahoo News, Albion Rrahmani este aproape să semneze cu Rangers. Ar putea fi coechipier cu Ianis Hagi în Scoţia.

Rangers a accelerat transferul lui Albion Rrahmani. Philippe Clement a recunoscut că următorul pas este să aducă jucători cu experienţă. Un astfel de jucător ar putea fi Albion Rrahmani. Atacantul kosovar are 23 de ani, dar ar putea face diferenţa.

Problema pentru Rangers este că evoluţiile din România ale lui Rrahmani au atras atenţia şi altor echipe. Ar fi o înţelegere ca să ajungă la Slavia Praga. Acum a apărut o mare problemă – Bologna, echipa din Serie A, este în căutarea unui atacant care să îl înlocuiască pe Joshua Zirkzee, iar Rrahmani este cel care este luat în considerare„, a scris sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă

Antrenorul Rapidului speră totuşi să se poată baza pe Rrahmani în noul sezon.

Sunt încântat de Rrahmani, toată lumea este cu ochii pe el, presa vorbeşte despre el, atitudinea lui a fost grozavă„, a declarat Neil Lennon la finalul cantonamentului din Slovenia.

Rrahmani a fost adus de la FC Ballkani, în august 2023, cu 600.000 de euro. În prezent, atacantul kosovar are o cotă de piaţă de 3.5 milioane de euro.

Reclamă

Albion Rrahmani, reacţie fermă despre plecarea de la Rapid

Albion Rrahmani a dat de înţeles că în continuare îşi doreşte să prindă un transfer, în această vară. Însă, dacă nu va primi o ofertă potrivită, atacantul kosovar va continua la Rapid, echipă alături de care vrea să câştige un trofeu, în sezonul următor.

De asemenea, Rrahmani a transmis că obiectivul său este de asemenea să fie golgheterul campionatului, în stagiunea următoare, mărturisind că îi place şi strategia lui Neil Lennon.

Avem așteptări mari de la sezonul viitor, avem o echipă bună. Dacă nu vom mai avea ghinion, cred că putem câștiga un trofeu. Încă sunt aici, vreau să mă pregătesc, concentrarea mea este pe Rapid. Nu sunt dezamăgit că nu am plecat încă, sunt profesionist și dau 100% oriunde sunt.

Orice antrenor are filosofia proprie, știm că muncește din greu, se observă acest lucru. Îmi place de Neil Lennon deoarece joacă ofensiv, iar asta mă poate ajuta din postura de atacant.

Titlul de golgheter este un obiectiv, însă cel principal rămâne câștigarea unui trofeu cu Rapid. Sezonul trecut a fost dezamăgitor, însă am avut multe de învățat. Ne-a lipsit norocul, sper să nu ne mai lipsească și în sezonul viitor.

Perioada de transferuri este deschisă până pe 1 septembrie, nu știu ce se va întâmpla. Dacă va exista o ofertă favorabilă pentru club și pentru mine, ne vom pune la masa discuțiilor”, a declarat Albion Rrahmani.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55 4 oct.

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36 4 oct.

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35 4 oct.

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24 4 oct.

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21 4 oct.

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și