Închide meniul

Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff: „Vorbesc cu el din două în două săptămâni! Ar fi o lovitură mare”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2024, 23:15

Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff: „Vorbesc cu el din două în două săptămâni! Ar fi o lovitură mare

Ladislau Boloni, exasperat de înfrângerile cu 0-1

Ladislau Boloni, în timpul unui meci - Profimedia Images

Ladislau Boloni este aşteptat cu braţele deschise la o echipă din playoff. Laszlo Dioszegi a spus că vorbeşte des cu Boloni şi îl aşteaptă să vină la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul selecţioner al României a spus că nu va veni în calitate de antrenor în România, dar este dispus să vină ca manager. Boloni are contract cu Metz până în 2025, dar situaţia românului nu este una fericită.

Ladislau Boloni, aşteptat la o echipă din playoff

„Ar însemna extraordinar de mult să vină Laszlo Boloni la Sepsi. Îl aşteptăm cu braţele deschise. Sincer, eu vorbesc cu el din două în două săptămâni, dar în ultimul timp nu am discutat despre aşa ceva pentru că el este antrenorul unei echipe cu care noi nu putem să concurăm.

El mi-a spus foarte clar că nu vrea să vină în România ca antrenor. Noi avem antrenor foarte bun în momentul de faţă, deci nici n-ar fi cazul. Laszlo Boloni poate veni ca manager sau director, vom găsi un post când va veni la noi. Dacă va veni, ar fi benefic pentru tot fotbalul românesc.

Pentru noi ar fi o lovitură foarte mare pentru că ştim că e un antrenor foarte bun, un bun profesionist şi avem ce învăţa de la el”, a spus Laszlo Dioszegi la sport.ro.

Reclamă

Motivul pentru care Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la FCSB – Sepsi

Se ştie care este motivul pentru care Ladislau Boloni vine să îl vadă pe Florinel Coman la meciul FCSB – Sepsi, din prima etapă a play-off-ului. Antrenorul lui Metz şi-a manifestat interesul de a fi prezent pe Arena Naţională.

Boloni îşi doreşte să îl urmărească din tribună pe „Mbappe” Coman şi să vadă dacă merită să îi facă o ofertă la finalul sezonului. Tehnicianul anunţase încă din luna noiembrie că este tentat să îl transfere în Ligue 1 pe atacantul în vârstă de 25 de ani.

Cel mai bine ar fi să poți să-l cumperi înainte de EURO, că este mai ieftin„, spunea Boloni despre starul lui Gigi Becali de la FCSB. Antrenorul român nu renunţă la ideea de a-l aduce la Metz, iar vestea este una uriaşă pentru Coman, care are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Nu l-am văzut pe Florinel Coman jucând, dar acum e posibil să-l văd la FCSB, sau cum ați spus FCBS, împotriva lui Sepsi. Aș vrea să merg duminică la meci, să văd ce curse am către România, din Luxembourg.

Vreau să ajung la meci, am asta în plan și abia atunci aș putea să vă spun mai multe despre Florinel Coman. Nu l-am văzut pe viu, de pe un stadion. Așa, la televizor este cu totul altceva. Eu îmi doresc să ajung la meci„, a declarat Ladislau Boloni la primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și