Închide meniul

Ladislau Boloni, reacţie care îl va înfuria pe Gigi Becali. Ce a spus despre disputa FCSB – CSA Steaua

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 iunie 2023, 8:27

Ladislau Boloni, reacţie care îl va înfuria pe Gigi Becali. Ce a spus despre disputa FCSB – CSA Steaua

Ladislau Boloni pune presiune pe Edi Iordănescu

Ladislau Boloni, în timpul unui meci / Profimedia

  • Ladislau Boloni, reacţie care îl va înfuria pe Gigi Becali
  • Ce a spus despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua

Ladislau Boloni a avut o reacţie care îl va înfuria pe Gigi Becali. Antrenorul lui Metz a vorbit despre „războiul” dintre FCSB şi CSA Steaua şi nu a menajat pe nimeni. A pus la îndoială modul în care Becali a preluat echipa roş-albastră, în urmă cu două decenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător de legendă al Stelei, Boloni şi-ar dori ca toţi fanii campioanei Europei din 1986 să aibă o singură pe care să o susţină. Nu s-a ferit să îl „taxeze” pe Gigi Becali şi a arătat cu degetul felul în care acesta îşi conduce echipa.

Ladislau Boloni, reacţie care îl va înfuria pe Gigi Becali

Mi-aș dori ca acea Steaua, iubită de o țară întreagă, și care e cea mai iubită în continuare, indiferent că e Steaua sau FCSB, nu trebuie să dispară.

Reclamă

Eu cred că FCSB a luat naștere după anumite aranjamente între minister și patronul actual. Așa cred că această grupare e condusă, care nu corespunde echipei care a obținut cel mai mare succes.

Fotbalul nu e respectat, suporterii nu sunt respectați și mie mi-e greu să mă întorc cu simpatie spre această echipe. De cealaltă parte, ai ministerul, dar cred că și ei se folosesc puțin de fotbal pentru a obține o vizibilitate mai mare.

Reclamă

Cred că nu este bine. Oamenii pricepuți care ar trebui să fie acolo, ar trebui să înțeleagă că au nevoie de un partener cu care să facă acel contract ca ei să continue să fie la suprafață„, a declarat Ladislau Boloni la digisport.ro.

Legenda Stelei nu îşi explică demersul celor de la MApN de a avea o echipă profesionistă şi este dezamăgit că fanii nu pot asista la meciuri de Liga 1 pe noul stadion din Ghencea, care a costat aproximativ 100 de milioane de euro.

Ministerul nu trebuie să aibă o echipă profesionistă, dar faptul că s-a încercat… ar fi fost ceva tras de păr. Nu poți să faci o echipă profesionistă, este greu dacă nu ai și un partener lângă tine.

Reclamă 4 / 0/3

Această incapacitate face ca noi cei 20, care mai suntem din gașca respectivă, și publicul, spectatorii, nu au unde să meargă și nici noi nu avem unde să mergem și să spunem că suntem acasă, chiar dacă stadionul e nou„, a mai spus Boloni.

Fostul mare internaţional, cu peste 100 de meciuri în tricoul reprezentativei României, a obţinut rezultate de senzaţie cu Steaua. Boloni a jucat între 1984 şi 1987 în Ghencea, perioadă în care a cucerit Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, trei titluri şi două Cupe ale României.

Unde ar urma să joace FCSB, după ce Gigi Becali anunţa că mută echipa la Târgovişte

Noi o să jucăm la Târgoviște, pentru că avem un tralalachi care conduce primăria. Nu putem pe Arena Națională, pentru că sunt concerte, am primit notificare. Așa se întâmplă dacă e primar un tralalachi (n.r. – Nicușor Dan), el face concerte.

Pe Ghencea nu putem să jucăm, că nu vrea Talpan. Nu avem unde să jucăm, o echipă care are a 20-a participare la rând în cupele europene. Plus jucători de milioane de euro. Astea sunt statisticile!”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a renunţat deja la ideea de a muta echipa la Târgovişte. Iată unde ar urma să joace FCSB în această vară.

Potrivit gsp.ro, clubul FCSB a făcut cerere pentru a juca în vară pe stadionul Arcul de Triumf. Acesta are o capacitate de doar 7.500 de locuri. Şi Dinamo a evoluat în primăvară pe stadionul Arcul de Triumf.

FCSB nu va putea evolua pe Arena Naţională în perioada 15 iulie – 15 august. Gigi Becali a răbufnit când a auzit, atacându-l pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu