Închide meniul

Răsturnare de situaţie! Unde ar urma să joace FCSB, după ce Gigi Becali anunţa că mută echipa la Târgovişte

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 19:57

Răsturnare de situaţie! Unde ar urma să joace FCSB, după ce Gigi Becali anunţa că mută echipa la Târgovişte

Răsturnare de situaţie! Unde ar urma să joace FCSB

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Profimedia Images

Gigi Becali a renunţat la ideea de a muta echipa la Târgovişte. Iată unde ar urma să joace FCSB în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Milionarul a găsit o soluţie pentru ca echipa lui să rămână în Bucureşti.

Răsturnare de situaţie! Unde ar urma să joace FCSB

Potrivit gsp.ro, clubul FCSB a făcut cerere pentru a juca în vară pe stadionul Arcul de Triumf. Acesta are o capacitate de doar 7.500 de locuri.

Şi Dinamo a evoluat în primăvară pe stadionul Arcul de Triumf.

FCSB nu va putea evolua pe Arena Naţională în perioada 15 iulie – 15 august. Gigi Becali a răbufnit când a auzit, atacându-l pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

Reclamă

Gigi Becali anunţa că mută echipa la Târgovişte

Gigi Becali anunţa anterior că FCSB va juca la Târgovişte, pe stadionul celor de la Chindia, echipă proaspăt retrogradată în Liga a 2-a. Arena dâmboviţenilor este recent inaugurată, după ce lucrările de modernizare s-au finalizat în această lună.

Gigi Becali a mai dat de înţeles că şi-ar fi dorit ca FCSB să evolueze în Ghencea, însă Florin Talpan se opune acestui lucru.

Noi o să jucăm la Târgoviște, pentru că avem un tralalachi care conduce primăria. Nu putem pe Arena Națională, pentru că sunt concerte, am primit notificare. Așa se întâmplă dacă e primar un tralalachi (n.r. – Nicușor Dan), el face concerte.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Ghencea nu putem să jucăm, că nu vrea Talpan. Nu avem unde să jucăm, o echipă care are a 20-a participare la rând în cupele europene. Plus jucători de milioane de euro. Astea sunt statisticile!”, a declarat Gigi Becali.

Stadionul din Târgovişte are mai multe locuri decât Arcul de Triumf: 9.000, faţă de 7.500.

Gigi Becali îşi face Dream Team la FCSB

Gigi Becali îşi face echipă de Conference League la FCSB. Finanţatorul roş-albaştrilor anunţă venirea a cel puţin cinci jucători, toţi din străinătate. Becali nu îşi mai permite să cumpere de la naşul Hagi.

Hagi face fotbaliști. Noi nu avem, noi trebuie să îi facem… Vin la noi, în loc să crească, mai scad puțin. Hagi poate să îi ia de jos că îi mai ridică, deci ce să facem…

Nu, nu aducem șapte (n.r. jucători) că nu are rost. De ce să aducem șapte? O să aducem doi fundași centrali, poate doi mijlocași și încă un atacant, deci cinci fotbaliști o să aducem. Atât ce văd eu ca să întărim echipa.

Cinci jucători vor veni sigur. Că e posibil să vină șase, șapte… Dar cinci jucători sigur vor veni. De ce? Pentru că trebuie să luăm banii ăia 7-8 milioane care sunt în Conference League. Nu mai iau jucători tineri, am luat, uite, am luat. Acum trebuie să iau jucători cu experiență că ați văzut ce se întâmplă. Dacă nu ai experiență, mănânci bătaie 3-2 de la 2-0.

(n.r. sunt din România?) Nu, tată, mai mult de afară sunt. Păi, nu ai ce să iei din România. Spune-mi tu unul că îl iau, dar spune-mi pe cine. (n.r. Poate de la Hagi) Hagi e prea scump, nu ne permitem așa mulți bani. Când știi că unul face mai bine decât tine, mai bine nu faci cu el afaceri. Că dacă tot timpul el iese în câștig, păi înseamnă că tu nu știi bine ca el. Și eu dacă am văzut că el iese tot timpul în câștig, păi mai bine îmi văd eu de treaba mea”, a declarat Gigi Becali.

Reclamă

 

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și