Închide meniul

„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 aprilie 2024, 17:44

„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun! Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Florinel Coman / Profimedia Images

Helmut Duckadam a transmis un mesaj categoric despre transferul posibil al lui Florinel Coman în Qatar. Fostul internaţional a transmis că „Mbappe” nu ar fi putut prinde un transfer mai bun, din punct de vedere financiar fiind o opţiune perfectă pentru familia lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este dorit de către Al Duhail, formaţie din Qatar. Şeicii ar urma să achite clauza de cinci milioane de euro pentru a-l transfer pe „Mbappe de România” de la FCSB, la finalul sezonului.

Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Helmut Duckadam a comentat posibila mutare a lui Florinel Coman în prima ligă din Qatar, de la finalul sezonului. „Eroul de la Sevilla” este de părere că extrema FCSB-ului nu ar fi putut prinde un transfer într-un campionat mai bun, fiind de părere că acesta va lua decizia corectă dacă va accepta să joace la Al Duhail.

Duckadam a subliniat faptul că Florinel Coman va câştiga un salariu colosal în Qatar, pe care vedeta de la FCSB nu trebuia să-l refuze. Şeicii sunt gata să-i plătească lui Coman nu mai puţin de două milioane de euro, pe perioada contractului.

„Nu știu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun. Oricum, banii nu cred că erau aceeași. Eu cred că a ales, în primul rând, pentru familie. Foarte bine a făcut. Și-a asigurat viitorul lui și familiei sale.

Reclamă

În rest e prea puțin important. Nu știi ce îți rezervă ziua de mâine și poate că dacă ratezi un asemenea transfer poate nu mai ai șanse la un al doilea”, a declarat Helmut Duckadam, conform sport.ro.

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB şi i-a făcut o propunere directă lui Gigi Becali. I-a transmis patronului de la FCSB să îi ia pe Sebastian Mailat.

Valeriu Iftime i-a propus lui Gigi Becali un jucător la FCSB. Este vorba de Sebastian Mailat, unul dintre cei mai în formă jucători de la Botoşani. Totuşi, Iftime a precizat că, în acest moment, nu ar avea loc în prima echipă de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Sebi Mailat a făcut un meci extraordinar, este extremă stânga. Acum nu are loc la FCSB, dar va avea dacă intră în formă. Anul trecut a avut 17, 18 goluri la Botoșani. Țin la el, îl apreciez foarte tare și pentru că este al nostru.

A avut ofertă bună de plecat în vară, a dat 18 goluri în Liga 1 de la o echipă din subsolul clasamentului. Golurile lui ne-au salvat, este un jucător excepțional. Poate juca la FCSB oricând, are 26 de ani. Am fost vineri seară în cantonament și i-am zis: «Sebi mai joci și tu fotbal? / Dacă mă bagă Mister ați scăpat de griji»”, a spus Valeriu Iftime la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
Vezi toate știrile
Citește și