Închide meniul

Dan Petrescu, criză de nervi în timpul meciului CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Şi-a făcut cruce şi s-a certat cu Horia Mladinovic: „Două penalty-uri am avut, două!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 noiembrie 2022, 20:07

Dan Petrescu, criză de nervi în timpul meciului CS Mioveni – CFR Cluj 0-1. Şi-a făcut cruce şi s-a certat cu Horia Mladinovic: „Două penalty-uri am avut, două!

Dan Petrescu, criză de nervi în timpul meciului CS Mioveni - CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu şi-a făcut cruce în timpul meciului / Colaj Orange Sport

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi în timpul meciului CS Mioveni – CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a 18-a a Ligii 1. Antrenorul campioanei en-titre şi-a ieşit din minţi din cauza arbitrajului. A considerat că echipa lui a meritat să primească două penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 67, Roger a executat un corner. Mingea a ajuns în careu, iar Yeboah a căzut după o intervenţie a lui Garutti. Faza a fost analizată în camera VAR, iar Horia Mladinovic a decis să se ducă să revadă imaginile la marginea terenului.

Dan Petrescu, criză de nervi în timpul meciului CS Mioveni – CFR Cluj 0-1

„Centralul” a văzut mai multe reluări. Din imagini s-a putut vedea cum Yeboah este lovit de jucătorul Mioveniului. În cele din urmă, Mladinovic a decis să nu acorde penalty şi a lăsat jocul să continue.

Yeboah a căzut în careu

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi când a văzut decizia arbitrului şi a început să îşi facă cruce. Antrenorul lui CFR Cluj a răbufnit cu adevărat după o nouă fază controversată.

În minutul 79, Janga a căzut în careu după un duel cu Iacob. Jucătorul campioanei en-titre a fost pus la pământ, dar Mladinovic a considerat că a faultat atacantul din Olanda. Dan Petrescu a protestat vehement.

Reclamă
Janga a cerut acordarea unui penalty

Arbitrul a venit la marginea terenului pentru a-l linişti pe antrenorul lui CFR. „Două penalty-uri am avut, două!”, i-a spus Petrescu.

În cele din urmă, „Bursucul” a avut motive de bucurie. Malele a deschis scorul la chiar singura execuţie cadrată a CFR-ului. A marcat cu o lovitură de cap, din centrarea perfectă a lui Cristi Manea.

CS Mioveni – CFR Cluj 0-1

Echipa CFR Cluj a învins duminică, în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 1-0, într-un meci din etapa a 18-a a Superligii.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 50 un copil a traversat în fugă jumătatea de teren a oaspeţilor, obligându-l pe arbitru să înterupă meciul şi să se ducă să discute cu micuţul intrus. Lucrurile s-au rezolvat rapid, copilul a plecat din spatele porţii lui Scuffet, iar jocul a fost reluat cu o minge de arbitru. În minutul 67 Garutti l-a lovit pe Yeboah în careu, arbitrul Horia Mladinovici a consultat sistemul VAR, dar nu a dat penalti pentru CFR. În minutul 87 a venit golul oaspeţilor, marcat de Malele, cu o lovitură de cap. În al treilea minut de prelungire al partidei, arbitrul a anulat un gol al lui Roger, anunţă news.ro.

CS MIOVENI: I. Popescu – Balaur, Al. Iacob, Garutti – Oancea, V. Pop (D. Toma 46), M. Panait, Burnea – Rădescu (Buziuc 77, Antal 82), Krasniqi (Kabananga 78), N. Carnat. ANTRENOR: Marius Stoica

CFR CLUJ: Scuffet – Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun – Roger, Boateng, Cvek (Hoban 84) – Yeboah (Malele 68), Janga (Kolinger 90), Petrila (Birligea 68). ANTRENOR: Dan Petrescu

Arbitri: Mladinovici Horia Gabriel – Bucsi Imre-Laszlo, Marchidanu Marius Cristian – Trandafir Cristina

Arbitri VAR: Coza Ionuţ – Popescu Adrian

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și