Închide meniul

Laszlo Balint a cedat nervos după CFR Cluj – UTA 2-1: „Ne crapă venele în cap! Suntem proştii proştilor! Arbitraj sub orice critică”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 19:37

Laszlo Balint a cedat nervos după CFR Cluj – UTA 2-1: „Ne crapă venele în cap! Suntem proştii proştilor! Arbitraj sub orice critică

Laszlo Balint, discurs furios după CFR Cluj - UTA 2-1

Laszlo Balint, în timpul unui meci / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, a cedat nervos după CFR Cluj – UTA 2-1. Balint a avut un discurs furios din cauza arbitrajului. CFR Cluj s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la UTA, la capătul unei partide cu multe probleme de arbitraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint a cedat nervos la finalul partidei cu CFR Cluj şi a lansat atacuri în rafală la adresa prestaţiei brigăzii de arbitri conduse de Lucian Rusandu.

Laszlo Balint a cedat nervos după CFR Cluj – UTA 2-1

„Au fost o grămadă de probleme de probleme de arbitraj. Ok, ne-a bătut CFR-ul pe greşelile noastre, suntem proştii proştilor. Atâta vreme cât se verifică la VAR, nu ne întreabă nimeni dacă ne crapă ceva în cap. Am înţeles că penalty-ul care s-a dat nu s-a dat. La Roger am înţeles că trebuia să se dea roşu.

Vrem să fie o notă de echidistanță măcar la arbitrajul video. Cât se verifică la VAR, nu ne întreabă nimeni dacă ne crapă venele! Deac trebuia să ia cartonaș roșu pentru faultul la Roger, am înțeles că n-a fost penalty la Maglica, l-am pierdut pe Vukcevic câteva săptămâni după un fault criminal, ce să facem? 

Să ni se spună să stăm cuminți. Noi ne chinuim, suntem penultimii în clasament, OK, dar vrem să fim tratați cum sunt tratate toate echipele. Respectăm CFR-ul, e o echipă fantastică, dar azi arbitrajul a fost sub orice critică! În superioritate numerică, am avut penalty clar! 

Reclamă

De ce avem mai avem VAR? Ne crapă venele în cap! Suntem proştii proştilor, astăzi a fost un arbitraj sub orice critică. Am avut penalty clar, am încercat, l-am băgat pe Roger fundaş stânga. Am încercat tot ce se putea încerca. în momentul în care ai penalty pentru tine…Am luat goluri din greşeli, de aia zic că suntem proştii proştilor.  La fiecare fază să aşteptăm VAR-ul? Chiar aşa nu mai suntem în stare să arbitrăm? De ce trebuie să aşteptăm după VAR să ne crape capul?. Noi merge la balamuc, domnilor! „, a atacat Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, la digisport.ro.

CFR Cluj – UTA 2-1, după un meci cu probleme de arbitraj

CFR Cluj a învins UTA Arad, scor 2-1. Clujenii au ratat un penalty, prin Ciprian Deac, şi au avut un gol anulat.

La Cluj, campioana a controlat total prima repriză a meciului cu UTA. Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 15, cu un şut de la marginea careului. În minutul 21, arbitrul Lucian Rusandu a acordat un penalti pentru gazde, la o cădere în careu a lui Maglica. Lovitura de pedeapsă a fost însă ratată de Ciprian Deac, acesta şutând pe lângă poartă.

Reclamă 4 / 0/3

În prelungirile primei părţi, minutul 45+3, Rangelo Janga a înscris dintr-o centrare a lui Krasniqi, dar după consultarea VAR, golul a fost faultat pentru un fault la o fază premergătoare, unde Kolinger l-a lovit pe Milosevic.

Arădenii au început mai bine repriza secundă şi au egalat prin Rareş Pop, în minutul 47, dar Yuri a readus în avantaj gazdele cu un gol marcat în minutul 63, după o gafă a defensivei echipei UTA.

În minutul 70 Maglica şi-a lăsat echipa în zece după ce a fost eliminat pentru un fault dur comis asupra lui Vukcevic. Arbitrul Lucian Rusandu, care a fost destul de nesigur pe parcursul partidei, i-a arătat cartonaşul roşu clujeanului după ce a fost consultat sistemul VAR. După numai două minute Rusandu i-a dat doar cartonaş galben lui Deac, pentru o intrare periculoasă la Anton.

CFR CLUJ: R. Sava – Braun, Yuri, A. Burcă (Kolinger 42), Camora – Deac (Peteleu 90), Muhar, Cvek (Hoban 90), Krasniqi (Petrila 90) – Janga (Ţîru 80), Maglica. ANTRENOR: Dan Petrescu

UTA ARAD: Kucher – Chindriş, Benga, Hoxhallari (Otele 46) – Vukcevic (Roger 71), Cascini (Postolachi 71), P. Anton, Abeid – R. Pop (Păşcălău 84), Milosevic, Willie Barbosa (Ubbink 46). ANTRENOR: Laszlo Balint

Cartonaşe galbene: Deac 72, Dan Petrescu 89 / Hoxhallari 32, Vukcevic 62

Cartonaş roşu: Maglica (CFR Cluj) min. 70

Reclamă

Arbitri: Lucian Rusandu – Mihai Marius Marica, Imre-Laszlo Bucsi – Florin Andrei

Arbitri VAR: Kovacs Szabolcs – Tunyogi Ferencz

Observator: Zoltan Szekely

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și