Închide meniul

CFR Cluj – UTA 2-1! Trupa lui Dan Petrescu s-a impus dramatic, după ce a evoluat în inferioritate numerică! Krasniqi şi Yuri au marcat golurile victoriei

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 2 martie 2023, 19:09

CFR Cluj – UTA 2-1! Trupa lui Dan Petrescu s-a impus dramatic, după ce a evoluat în inferioritate numerică! Krasniqi şi Yuri au marcat golurile victoriei

CFR Cluj - U Cluj, LIVE TEXT

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci/ Profimedia

CFR Cluj – UTA 2-1, partida din etapa a 28-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. Clujenii s-au impus la limită, după un meci dramatic. Trupa lui Dan Petrescu a evoluat timp de mai bine de 20 de minute în inferiotitate numerică, după cartonaşul roşu încasat de Anton Maglica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Graţie succesului cu UTA, clujenii se apropie la doar două puncte de primul loc ocupat de Farul. Meciul din Gruia a fost unul extrem de încins, în prima repriză trupa lui Dan Petrescu ratând un penalty prin Ciprian Deac, şi având un gol anulat prin Rangelo Janga.

CFR Cluj – UTA Arad 2-1

Final! CFR Cluj – UTA 2-1! Victorie dramatică pentru trupa lui Dan Petrescu! Clujenii au rezistat eroic, după ce au evoluat timp de 20 de minute în inferioritate numerică.

Min. 90+8: Gol anulat pentru CFR Cluj! Claudiu Petrila a marcat, însă reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid!

Min. 71: Cartonaş roşu pentru Anton Maglica! Croatul a fost eliminat după un fault grotesc la Vukcevic! Lucian Rusandu a luat această decizie, după ce a consultat arbitrajul video!

Reclamă

Min. 63: GOOOL CFR Cluj! Yuri a marcat al doilea gol prin Yuri. Fundaşul a trimis în poartă mingea în poartă, din câţiva metri, centrarea perfectă a lui Deac.

Min. 47: GOOOL UTA! Rareş Pop a marcat cu un şut din caţiva metri.

Min. 45+3: Janga a reuşit să majoreze diferenţa pentru clujeni, însă golul atacantului a fost anulat pe motiv de fault în atac, după consultarea arbitrajului video!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 23: Ciprian Deac a ratat un penalty!

Min. 16: CFR Cluj – UTA 1-0! Krasniqi a deschis scorul în Gruia! Mijlocaşul a punctat cu un şut din marginea careului!

Min. 1: Începe meciul dintre CFR Cluj şi UTA!

Echipele de start:

CFR Cluj: Sava – Braun, Matias, Burcă, Camora – Deac, Muhar, Cvek, Krasniqi – Maglica, Janga

Antrenor: Dan Petrescu

UTA: Kucher – Chindriş, Benga, Hoxhallari – Vukcevic, Cascini, Anton, Abeid – Pop, Milosevic, Hortencio Barbosa

Reclamă

Antrenor: Laszlo Balint

CFR Cluj vine după o victorie cateogorică, în campionat, contra celor de la Petrolul Ploiești, scor 5-2. Trupa lui Dan Petrescu nu concepe altceva decât o victorie, în această seară, deoarece își dorește să rămână aproape de primul loc, care, în acest moment, este ocupat de Farul Constanța. În prezent, CFR Cluj se află pe primul loc din Liga 1, cu 56 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, în ultima etapă de campionat, UTA Arad a fost învinsă de Farul Constanța, 0-1. Echipa antrenată de Laszlo Balint ocupă locul 15, cu 24 de puncte.

Dan Petrescu: „Sunt șocat de poziția lor în clasament!”

„Abia azi am putut vedea vreo două meciuri. Chiar sunt șocat de poziția lor în clasament. Nu înețleg cum a ajuns UTA pe acest loc, la ce lot au. Mă gândesc la Chelsea. Are jucători fantastici și e pe locul 11. Nu îmi explic cum UTA a pierdut cu Farul (n.r. – 0-1). Nici cu Chindia nu trebuia să piardă (n.r. – 1-2) 

Au avut și ghinion. Au antrenor bun, jucători buni. Au avut și 3 zile în plus de odihnă. Sunt îngrijorat. Avem și accidentați și suspendați, vom avea o viață grea. Sunt convins că va fi foarte greu, UTA a jucat cu entuziasm în ultimul timp. 

Meciurile cu ei au fost tot timpul strânse. Ei mereu s-au bătut, au fost acolo. Exact ca Chelsea, ceva le lipsește.

Bîrligea sper să fie apt de joc până la meciul cu U Cluj (13 martie). Este deja în Serbia, la Marijana. Krasniqi are probleme la gleznă, nu știu dacă va juca. Boateng e suspendat iar. Manea are și el probleme medicale.

Din păcate, ne așteptăm oricând să se accidenteze Bîrligea. Poate va găsi motivul. Eu am jucat cu pubalgie și nu găseam tratamentul. Am găsit un medic în Italia și mi-a zis ce trebuia să fac și m-am vindecat. Poate va găsi și Bîrligea motivul, poate de la dietă, de la apă. 

Sunt prea multe accidentări, având în vedere și vârsta. A dat primul gol din acest an, apoi s-a rupt. Era foarte important să îl avem la acest meci”, a spus Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu UTA Arad.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și