Închide meniul

Laszlo Balint a început „revoluţia” pentru titlu la Universitatea Craiova! Oltenii transferă gratis din Portugalia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 26 iunie 2022, 17:14

Laszlo Balint a început „revoluţia pentru titlu la Universitatea Craiova! Oltenii transferă gratis din Portugalia

Laslzo Balint e noul antrenor al Universității Craiova

Laszlo Balint, la prezentarea la Universitatea Craiova / Hepta

Laszlo Balint a început „revoluţia” pentru titlu la Universitatea Craiova. Oltenii ţin pasul cu rivalele CFR Cluj şi FCSB şi transferă gratis un fundaş din Portugalia. Fundaşul Raul Silva (32 ani) poate ajunge în scurt timp în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint vrea să dea prima lovitură după ce i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca oltenilor. Antrenorul va încerca să califice echipa în Conference League. În primul tur, Universitatea Craiova va evolua în compania celor de la KF Vllaznia, pe 21 şi 28 iulie.

Laszlo Balint a început „revoluţia” pentru titlu la Universitatea Craiova

Raul Silva, un experimentat fundaş de 32 de ani, ar urma să ajungă la Universitatea Craiova. Ultima oară la Estoril, fotbalistul are o cotă de piaţă de 1 milion de euro.

Mutarea a fost anunţată de Pedro Sepulveda, de la SIC Noticias. Acesta a transmis că Silva va semna un contract valabil pentru două sezoane cu oltenii.

Estoril, Braga, Maritimo, Figueirense şi Paysandu sunt echipele pentru care a evoluat Raul Silva de-a lungul carierei. Acesta are experienţă şi în cupele europene: are peste 20 de meciuri în Europa League.

Reclamă

Sezonul trecut, Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în play-off, fiind departe de lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB. Totodată, „oltenii” au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi, care urma să câştige trofeul.

Gică Craioveanu, avertisment pentru Laszlo Balint înainte de debutul pe banca Universităţii Craiova

Gică Craioveanu i-a transmis un avertisment lui Laszlo Balint, care a fost numit în locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Universităţii Craiova. Fostul internaţional a declarat faptul că Mihai Rotaru, patronul „oltenilor”, nu ar mai accepta o eliminare prematură din competiţiile europene.

Reclamă 4 / 0/3

„Este un antrenor care comunică foarte bine cu jucătorii, dar este foarte exigent. Universitatea Craiova este o echipă istorică, atunci când merge bine joacă având stadionul arhiplin. Depinde de el și de inspirația pe care o va avea, pentru că la meciurile importante trebuie să ai inspirație. Meciul cu Vllaznia este prima partidă importantă a clubului.

Știu că au câștigat 9 titluri și 8 Cupe în Albania, deci este o echipă cu istorie. Nu este o echipă oarecare precum Laci, cu tot respectul pe care îl am pentru ei. Noi suntem datori publicului din Craiova, după eșecurile din ultimii doi ani cu Tbilisi și Laci”, a declarat Gică Craioveanu pentru Fanatik.

Fanii Universității Craiova, val de ironii după ce echipa lor nu a făcut niciun transfer

Universitatea Craiova nu a transferat niciun jucător în această fereastră de mercato, iar fanii olteni fac haz de necaz pe rețelele de socializare. Fanii echipei antrenate de Laszlo Balint râd de Mihai Rotaru. Deși patronul din Bănie vrea să câștige campionatul, Universitatea Craiova a rămas „repetentă” la transferuri.

Suporterii olteni faz haz de necaz și s-au apucat ei să „transfere” jucători. Primele nume de pe lista fanilor au fost Cristiano Ronaldo și Kylian Mbappe.

Rivalele CFR Cluj și FCSB i-au luat fața Craiovei la transferuri. Campioana și-a adus șase jucători noi, iar roș-albaștrii au primit și ei doi oameni noi. Universitatea Craiova a ratat toate trofeele în sezonul trecut și nu a jucat nici în grupele Conference League.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și