Închide meniul

Gică Craioveanu, avertisment pentru Laszlo Balint înainte de debutul pe banca Universităţii Craiova: „Suntem datori publicului”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 20 iunie 2022, 12:49

Gică Craioveanu, avertisment pentru Laszlo Balint înainte de debutul pe banca Universităţii Craiova: „Suntem datori publicului

Gică Craioveanu are aşteptări de la noul sezon al lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova

Gică Craioveanu, în timpul unei partide a Universităţii Craiova/ Hepta

  • Gică Craioveanu, optimist înainte de debutul lui Laszlo Balint pe banca Universităţii Craiova
  • Universitatea Craiova va evolua cu KF Vllanzia, în primul tur din Conference League

Gică Craioveanu i-a transmis un avertisment lui Laszlo Balint, care a fost numit în locul lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Universităţii Craiova. Fostul internaţional a declarat faptul că Mihai Rotaru, patronul „oltenilor”, nu ar mai accepta o eliminare prematură din competiţiile europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint este noul antrenor al Universităţii Craiova, după demiterea lui Laurenţiu Reghecampf. Fostul antrenor de la UTA va încerca să califice echipa în Conference League. În primul tur, Universitatea Craiova va evolua în compania celor de la KF Vllaznia, pe 21 şi 28 iulie.

Gică Craioveanu, avertisment pentru Laszlo Balint

Universitatea Craiova a terminat pe locul 3 în play-off, fiind departe de lupta la titlu dintre CFR Cluj şi FCSB. Totodată, „oltenii” au ratat calificarea în finala Cupei României, fiind eliminaţi de Sepsi, care urma să câştige trofeul.

În noul sezon, Universitatea Craiova ţinteşte un parcurs cât mai bun în Conference League, alături de noul antrenor Laszlo Balint. Acesta mai are ca obiectiv titlul şi Cupa României. Liga 1 va debuta în mai puţin de o lună, pe 16 iulie.

Gică Craioveanu are încredere în abilităţile de antrenor ale lui Laszlo Balint, şi speră ca Universitatea Craiova să nu mai sufere o ruşine în Europa precum cea suferită cu Laci, sezonul trecut.

Reclamă

„Este un antrenor care comunică foarte bine cu jucătorii, dar este foarte exigent. Universitatea Craiova este o echipă istorică, atunci când merge bine joacă având stadionul arhiplin. Depinde de el și de inspirația pe care o va avea, pentru că la meciurile importante trebuie să ai inspirație. Meciul cu Vllaznia este prima partidă importantă a clubului.

Știu că au câștigat 9 titluri și 8 Cupe în Albania, deci este o echipă cu istorie. Nu este o echipă oarecare precum Laci, cu tot respectul pe care îl am pentru ei. Noi suntem datori publicului din Craiova, după eșecurile din ultimii doi ani cu Tbilisi și Laci”, a declarat Gică Craioveanu pentru Fanatik.

Gică Craioveanu are încredere în lotul Universităţii Craiova

Înainte de confruntarea cu Vllaznia din Conference League, Gică Craioveanu, fostul jucător din Bănie, are încredere că jucătorii Universităşii vor face o figură frumoasă şi vor califica echipa în turul secund. „Oltenii” o vor întâlni pe Vllaznia pe 21 iulie, urmând ca returul să se joace o săptămână mai târziu, pe 28 iulie, la Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

„La noi există talent, avem jucători foarte talentați precum Cîmpanu, Baiaram și mulți alții. Avem echipă bună, însă lipsește ceva, iar noi trebuie să găsim acel ceva ca să ne putem da seama unde s-a greșit. Eu cred că echipa va fi foarte motivată. Mihai Rotaru este foarte exigent și nu i-au plăcut ultimii doi ani, nu ar mai accepta o astfel de eliminare.

Eu am fost pe stadion la Laci și vreau să spun că am plecat foarte trist, nici nu aveam chef de vorbă. Sufăr când pierde echipa, mă consum și nu dorm, pentru că ăsta este trecutul meu. Pentru binelele lui (n.r. Laszlo Balint) și al clubului, trebuie să obțină calificarea în următorul tur din Conference League”, a mai spus Gică Craioveanu, pentru aceeaşi sursă.

Răzvan Raț râde de Universitatea Craiova după ce l-a adus pe Laszlo Balint

Răzvan Raț a reacționat ironic după numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova în locul lui Laurențiu Reghecampf. Fostul mare internațional crede că clubul lui Mihai Rotaru e o provocare prea mare pentru fostul tehnician de la UTA.

„Cu tot respectul pentru Balint, dar nu e ca și cum ar fi venit Tuchel la Craiova. Oricum există nevoie de jucători la fiecare sezon. Cu siguranță va avea o discuție, în care antrenorul își va expune doleanțele și în ce situație pot pleca unii jucători.

Eu cred că e prematur să vorbim despre ce se va întâmpla. Cu tot respectul pentru domnul Balint, nu îl recomandă ultimele rezultate să meargă la Craiova, pentru că eu cred că Universitatea Craiova e între primele trei echipe din România”, a spus Răzvan Raț, conform digisport.ro.

Laszlo Balint a antrenat-o pe UTA timp de 3 sezoane, alături de care a promovat în 2020.

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley 0:49 Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele 17
apr.
23:57
Câţi bani a câştigat Corvinul Hunedoara, după calificarea istorică în finala Cupei României
17
apr.
23:25
„S-ar potrivi!” Mesaj clar despre posibilul transfer de vis al lui Dennis Man la Borussia Dortmund
17
apr.
23:20
Corona Brașov este campioana României la hochei! Echipa de sub Tâmpa a reușit o „triplă” istorică
17
apr.
22:55
Anunţ teribil pentru Simona Halep! Motivul pentru care ar putea să nu primească wild card la Roland Garros
17
apr.
22:41
Sorin Cârțu l-a luat la țintă pe jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB! Avertisment pentru patronul roș-albaștrilor
17
apr.
22:12
Bernadette Szocs – Manyu Wang, LIVE VIDEO (13:00, AntenaPLAY), în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024
17
apr.
22:07
„Finalele se câștigă!” Florin Maxim a uimit pe toată lumea după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României!
17
apr.
21:37
Cum le-a dat Corvinul o lovitură uriașă cluburilor din playoff! Ce înseamnă calificarea echipei din Liga a 2-a în finala Cupei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 21:11
Prima lovitură pentru Costel Gâlcă la Universitatea Craiova! Mitriță s-a accidentat din nou! Cât poate lipsi vedeta din Bănie
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova
Liga 1 • 17 apr., 19:22
Gică Craioveanu, verdict despre numirea lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova. Mesaj direct pentru Mihai Rotaru
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova
Liga 1 • 17 apr., 15:19
Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după ce a semnat cu Universitatea Craiova: „Vin la o echipă istorică!” Mesaj pentru Rotaru
Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 14:01
Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova!
Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova!
Liga 1 • 17 apr., 13:26
Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru!