Închide meniul

Laszlo Balint, contestat chiar înainte de prezentarea la Universitatea Craiova: „Ce a reușit?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 15:08

Laszlo Balint, contestat chiar înainte de prezentarea la Universitatea Craiova: „Ce a reușit?

Laszlo Balint, discurs furios după CFR Cluj - UTA 2-1

Laszlo Balint, în timpul unui meci / Ciprian Petcut/SPORT PICTURES

Laszlo Balint a fost contestat chiar înainte de prezentarea la Universitatea Craiova. Rodion Cămătaru, legendă a grupării din Bănie, consideră că demiterea lui Laurenţiu Reghecampf este o adevărată surpriză. Marele jucător al oltenilor crede că „Reghe” mai avea nevoie de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu sunt la curent, doar am auzit și eu aceste informații, știu că se vorbea de Mirel Rădoi. Totuși, e o diferență între Laurențiu Reghecampf și Laszlo Balint. Primul a avut performanțe. Domnul Balint ce a reușit? A promovat cu UTA și s-a salvat de la retrogradare cu arădenii. Sincer să fiu, m-a surprins și pe mine această decizie.

Laszlo Balint, contestat chiar înainte de prezentarea la Universitatea Craiova

Eu sunt de părere că ar fi trebuit să mai fie lăsat un sezon la Craiova. El a venit pe parcurs, nu de la început. Mai trebuie și câțiva jucători pentru a ataca obiectivele pe care și le propun. Bineînțeles, mai ușor schimbi antrenorul decât mai mulți jucători.

Problema e că de vreo 7 ani am tot jucat fotbal și am pierdut pe final obiectivele. Am jucat o finală cu CFR Cluj pentru a fi campioni, dar am pierdut. Finalurile de sezon le-am tot ratat. Craiova a fost întotdeauna acolo sus, doar că a ratat obiectivele, în fiecare an, pe final. Poate să vină domnul Balint, plus jucătorii pe care îi mai aduce și vedem. Premise sunt, pentru că au jucători buni la echipă”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit playsport.ro.

Laszlo Balint este noul antrenor al Universităţii Craiova

Lazslo Balint este noul antrenor al Universităţii Craiova. Fostul tehnician de la UTA va fi numit chiar azi, la ora 15:30, într-o conferinţă de presă, aşa cum anunţă oltenii pe pagina de Facebook.

Reclamă

„Prezentarea oficială a noului antrenor al Științei va avea loc astăzi, ora 15:30, în sala de conferințe „Sebastian Domozină”. Universitatea Craiova va transmite LIVE această conferință de presă”, au scris cei de la Universitatea Craiova pe pagina de Facebook.

Mai mult, reunirea lotului, programată în această dimineaţă, a fost mutată pentru ora 16:30, pentru a fi prezent şi noul antrenor al echipei din Bănie. Tot azi va avea loc şi primul antrenament oficial al lui Balint la Craiova.

Lazslo Balint a antrenat ultima dată UTA şi, la un moment dat, s-a vorbit că ar putea ajunge chiar la Sheffield United. Numele lui Balint a fost vehiculat şi pentru banca tehnică a celor de la FC Botoşani. Până la urmă, Valeriu Iftime a preferat să îl pună pe Mihai Teja în locul lui Marius Croitoru.

Reclamă 4 / 0/3

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

A fost aflată suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Mihai Rotaru un a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Recomandări
  • Laszlo Balint, contestat chiar înainte de prezentarea la Universitatea Craiova
  • Fostul antrenor de la UTA Arad îl va înlocui pe Laurenţiu Reghecapmf în Bănie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și