Închide meniul

Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul! Începe revoluția la echipa din Ploiești, după 0-4 cu Voluntari

Alex Ioniță Publicat: 7 aprilie 2024, 19:42

Reclamă
Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul! Începe revoluția la echipa din Ploiești, după 0-4 cu Voluntari

Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul

Laszlo Balint / Profimedia

Laszlo Balint va fi noul antrenor de la Petrolul! Oficialii de pe „Ilie Oană” s-au enervat la culme după meciul cu FC Voluntari și au decis să schimbe tehnicianul echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrolul a fost umilită de FC Voluntari în etapa a 3-a din playoff, cu scorul de 0-4. Partida de la Ploiești a reprezentat ultimul meci al „lupilor” cu Florin Stîngă pe bancă.

Laszlo Balint, noul antrenor de la Petrolul

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, conducerea echipei din Ploiești s-a înțeles cu Laszlo Balint, care va deveni, în cel mai scurt timp, noul tehnician al formației din Ploiești.

Acesta va lucra din nou cu Marian Copilu, care este președintele „lupilor galbeni”. Cei doi au mai colaborat și la Universitatea Craiova.

În cariera sa, Laszlo Balint le-a mai pregătit pe: Unirea Tărlungeni, Academica Clinceni, ASA Târgu Mureș, Csikszereda, Sportul Snagov, Metaloglobus, UTA Arad și Universitatea Craiova.

Reclamă

Are în palmares un titlu de campion, din cariera de jucător. A fost campion al României cu Unirea Urziceni, în sezonul 2008/2009.

Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă!

Florin Pîrvu a fost surprins cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Proaspătul antrenor al ilfovenilor a învins-o cu 4-0, în deplasare, pe fosta sa echipă, Petrolul Ploieşti.

Ilfovenii nu le-au dat nicio şansă „lupilor galbeni”. La pauză, scorul era 3-0 pentru FC Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

”E foarte greu. În primul rând, așa cum am mai zis, acest lucru face partea din viața noastră. Nu este ușor. Este important că ne-am atins obiectivul, că am luat cele trei puncte. Mă bucur pentru cele trei puncte.

Băieții se pot bucura acum, dar trebuie să rămânem modești, să fim atenți la toate detaliile. Sunt multe etape, multe puncte de jucat și trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Cred că putem mai mult.

Nu vreau să spun nimic din fair-play pentru echipa pe care am antrenat-o. Îi respect pe cei de pe Petrolul. Sunt lucruri pe care le-am zis în pregătirea jocului. Mă bucur că le-am interpretat bine.

Vreau să se bucure băieții, dar să rămânem atenți. Nu am resentimente. Vreau să le mulțumesc conducătorilor. Da, sunt emoționat. Nu e ușor. Am plecat imediat după bancă pentru că galeria mi-a strigat numele.

Vreau să le mulțumesc. Am simțit din partea lor un mare suport în ultima perioadă. Petrolul va ieși din această situație. Sunt sigur că vor trece peste această perioadă și vor avea parte de victorii pentru că au nevoie”, a declarat Florin Pîrvu pentru digisport.ro după Petrolul – FC Voluntari 0-4.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și