Închide meniul

Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Mesaj ferm despre Petrolul în lupta pentru rămânerea în Liga 1

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 aprilie 2024, 20:23

Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Mesaj ferm despre Petrolul în lupta pentru rămânerea în Liga 1

Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă!

Momentul în care Florin Pîrvu a fost surprins cu lacrimi în ochi după victoria la scor contra fostei sale echipe / captura digisport.ro

Florin Pîrvu a fost surprins cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă! Proaspătul antrenor al ilfovenilor a învins-o cu 4-0, în deplasare, pe fosta sa echipă, Petrolul Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilfovenii nu le-au dat nicio şansă „lupilor galbeni”. La pauză, scorul era 3-0 pentru FC Voluntari.

Florin Pîrvu, cu lacrimi în ochi după ce şi-a umilit fosta echipă!

”E foarte greu. În primul rând, așa cum am mai zis, acest lucru face partea din viața noastră. Nu este ușor. Este important că ne-am atins obiectivul, că am luat cele trei puncte. Mă bucur pentru cele trei puncte.

Băieții se pot bucura acum, dar trebuie să rămânem modești, să fim atenți la toate detaliile. Sunt multe etape, multe puncte de jucat și trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Cred că putem mai mult.

Nu vreau să spun nimic din fair-play pentru echipa pe care am antrenat-o. Îi respect pe cei de pe Petrolul. Sunt lucruri pe care le-am zis în pregătirea jocului. Mă bucur că le-am interpretat bine.

Reclamă

Vreau să se bucure băieții, dar să rămânem atenți. Nu am resentimente. Vreau să le mulțumesc conducătorilor. Da, sunt emoționat. Nu e ușor. Am plecat imediat după bancă pentru că galeria mi-a strigat numele.

Vreau să le mulțumesc. Am simțit din partea lor un mare suport în ultima perioadă. Petrolul va ieși din această situație. Sunt sigur că vor trece peste această perioadă și vor avea parte de victorii pentru că au nevoie”, a declarat Florin Pîrvu pentru digisport.ro după Petrolul – FC Voluntari 0-4.

„Am fost umiliți!” Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul – Voluntari 0-4

Paul Papp s-a prăbușit emoțional după Petrolul – Voluntari 0-4. Jucătorul echipei din Ploiești nu s-a ferit de cuvinte după partida de pe stadionul „Ilie Oană”.

Reclamă 4 / 0/3

Duelul dintre Petrolul și Voluntari a contat pentru etapa cu numărul 3 din playout-ul Ligii 1. După acest meci, ilfovenii lui Pîrvu s-au distanțat de zona roșie a clasamentului.

Veteranul din apărarea Petrolului a spus că „lupii” au făcut un meci foarte slab, în care echipa nu a arătat absolut nimic.

Totodată, Paul Papp a spus că jucătorii trebuie să își strângă rândurile și să își revină, până la următoarea partidă din campionat.

„Cel mai slab meci de când sunt aici, fără intensitate, făra nimic! Așa e la fotbal. Sunt momente și momente. Trebuie să strângem rândurile. Caracterele puternice se văd la greu și mie îmi place să joc așa.

A fost umilitor. În vestiar am vorbit și am zis să facem orice să dăm și noi un gol. Dar, în seara aceasta, fotbalul ne-a pedepsit. Am fost foarte naivi, n-am arătat ca o echipă matură. E normal să fim cu moralul la pământ, pentru că am fost umiliți”, a spus Paul Papp, pentru sursa citată.

FC Voluntari a învins-o cu 4-0 pe Petrolul şi s-a îndepărtat de locurile de baraj!

FC Voluntari a învins-o cu 4-0 pe Petrolul şi s-a îndepărtat de locurile de baraj. Echipa antrenată de Florin Pîrvu a ajuns la 20 de puncte, cu 3 mai multe decât primul loc de baraj, ocupat de Poli Iaşi.

Florin Pîrvu şi-a învins fără drept de apel fosta echipă. Voluntari s-a apropiat la 2 puncte de „lupii galbeni” în clasament.

Reclamă

FC Voluntari s-a impus fără probleme la Ploieşti, unde a condus cu 3-0 la pauză, relatează news.ro. Vadim Raţă a deschis scorul în minutul 20, din centrarea lui Nemec. Patru minute mai târziu Igor Armaş a înscris şi el, iar în minutul 45+4 Adam Nemec a dus scorul la 3-0 pentru oaspeţi. Merloi a marcat şi el în minutul 59, din pasa lui Boboc şi ilfovenii s-au impus cu 4-0 în deplasare.

Petrolul este pe locul 5 în clasamentul play-out-ului, cu 22 de puncte, în timp ce FC Voluntari, cu 20 de puncte, se află pe locul 6.

PETROLUL: Zima – Dumitriu (Işfan 46), Papp, Huja (Meijers 46), V. Ţicu – Hanca, Diomande (Jyry 69) – Al. Musi (M. Bratu), Jair, Grozav – Irobiso (A. Berisha 46). ANTRENOR: Florin Stângă

FC VOLUNTARI: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Boboc, Raţa, Crepulja, Aliji (R. Popescu 90) – Dumiter (Merloi 45), Nemec (Carnat 75), D. Andrei. ANTRENOR: Florin Pîrvu

Cartonaşe galbene: V. Ţicu 44, Diomande 60 / Dumiter 44

Arbitri: Viorel Nicuşor Flueran – Alexandru Vodă, Alexandru Filip – Alina Ionela Peşu

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
Vezi toate știrile
Citește și