Închide meniul

Laszlo Balint, preferatul lui Mihai Rotaru pe banca Universităţii Craiova: „Nu mi-aş fi dorit să vină Mirel Rădoi înaintea lui!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2022, 20:35

Laszlo Balint, preferatul lui Mihai Rotaru pe banca Universităţii Craiova: „Nu mi-aş fi dorit să vină Mirel Rădoi înaintea lui!

Mihai Rotaru a anunţat un noz

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova/ Hepta

  • Laszlo Balint este noul atrenor al Universităţii Craiova
  • Laurenţiu Reghecampf, demis de Mihai Rotaru

Mihai Rotaru a explicat numirea lui Laszlo Balint, în funcţia de antrenor al Universităţii Craiova. Acesta a fost preferat înaintea lui Mirel Rădoi, aflat şi el liber de contract după despărţirea de echipa naţională a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Balint este noul antrenor al Universităţii Craiova. Acesta a fost prezentat astăzi într-o conferinţă de presă, în ziua în care „oltenii” s-au reunit pentru a începe pregătirile pentru noul sezon.

Mihai Rotaru l-a preferat pe Laszlo Balint, în detrimentul lui Mirel Rădoi

Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova, l-a ales pe Laszlo Balint în funcţia de antrenor. Mirel Rădoi părea cel mai aproape de echipa din Bănie, însă patronul Rotaru l-a preferat pe Balint. Acesta a antrenat-o pe UTA timp de 3 sezoane.

Reclamă

„A fost o listă de antrenori, undeva la 6-7 nume, hotărârea a fost să mergem mai departe cu domnul Laszlo Balint. Nu mai contează la cine ne-am mai gândit. În acest moment nu, nu mi-aș fi dorit să vină Mirel Rădoi înaintea lui Laszlo Balint”, a declarat Mihai Rotaru, conform digisport.ro.

Totodată, Mihai Rotaru a mai precizat că noul antrenor al Univerităţii Craiova este al doilea cel mai bine plătit antrenor din Liga 1, după Dan Petrescu, de la campioana CFR Cluj.

Reclamă

„Cu siguranță în acest moment nu există niciun antrenor din România, poate doar Dan Petrescu, să aibă un salariu mai mare în Liga 1. Deci suntem pe locul doi la salariile pe care le dăm antrenorilor și așa este de ceva timp.

Domnul Balint e un tip extrem de organizat. Mai mult decât atât, ne dorim agresivitate la Craiova, iar echipa a suferit la acest capitol, iar echipele domnului Balint au fost întotdeauna agresive”, a mai declarat Mihai Rotaru.

Mihai Rotaru, declaraţii despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf s-a despărţit de Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru a mărturisit că decizia de a-l înlocui a luat-o în urmă cu câteva zile.

Reclamă 4 / 0/3

„Îmi e greu să spun data când am hotărât acest lucru. Cu ceva timp în urmă. Ieri s-au finalizat discuțiile. Să spunem că de o săptămână au fost discuțiile cu Laurențiu Reghecampf. Am vrut să îmbunătățim anumite lucruri, dar el mergea în stânga, noi în dreapta și am luat hotărârea să încheiem contractul”, a mai spus Mihai Rotaru.

Totodată, Laszlo Balint este contestat de fanii Universităţii Craiova. Mihai Rotaru a confirmat că numirea noului antrenor a declanşat revoltă în Bănie.

„E revoltă la Craiova, suporterii cred că am greșit mult, dar noi credem că în timp vom avea dreptate la deciziile pe care le-am luat și suporterii speră același lucru, că e în beneficiul echipei ca deciziile noastre să se adeverească că au fost bune”, a mai declarat Mihai Roatru, pentru aceeaşi sursă.

Laszlo Balint, prezentat oficial la Universitatea Craiova

Laszlo Balint a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Antrenorul vrea să să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul de care oltenii s-au despărţit ieri seară.

În vârstă de 43 de ani, Balint vine în Bănie cu ambiţii mari. Antrenorul are ca obiective principale titlul şi Cupa României.

„Mă bucur să fiu în faţa dumneavoastră. E un mare pas în cariera mea. Sunt 100% pregătit pentru tot ce înseamnă acest capitol. Vin foarte motivat, cu mult entuziasm. La un club precum Universitatea Craiova vorbim de obiective importante. Încercăm să facem sezonul următorul mai bun decât cel recent încheiat. Nu am întrebat conducerea clubului ce m-a recomandat. Eu m-am bucurat că există interes pentru serviciile mele.

Jucătorii trebuie să simtă că dau totul şi asta voi încerca să implementez. Mă bazez foarte mult pe noţiunea de respect. Aseară s-au demarat discuţiile. Totul este foarte clar. Perioada următoare trebuie gestionată cu maximă atenţie. Această perioadă este foarte importantă pentru noi. Nu ştiu dacă sunt în măsură să vă răspuns la această întrebare. E o onoare să fiu comparat cu Mirel Rădoi. Nu trebuie să ne raportăm la ce a fost. Contează ce este astăzi şi ce va fi în perioada următoare.

Reclamă

Există o listă de jucători pe care îi avem în vedere. Sunt luate în calcul mai multe variante de jucători. Mi-am dorit să facă paşi înainte toată cariera. Va trebui să muncim foarte mult, să punem accentul pe situaţii. Nu vreau să facem comparaţii. Spun doar pe ce ne axăm. Sunt anumite persoane care rămân în staff. Oamenii slabi au superstiţii!”, a declarat Laszlo Balint la prezentarea în Bănie.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul
Liga 1 • 16 mart., 23:42
Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!”. Previziune pentru FCSB – Sepsi
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță
Echipa naţională • 16 mart., 22:41
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță: „Cu el ar fi trebuit să înceapă lista”