Închide meniul

Laszlo Balint, prezentat oficial la Universitatea Craiova! Vrea să să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf: „Nu ne raportăm la ce a fost!”

Dragoș Vasile Publicat: 13 iunie 2022, 15:42

Reclamă
Laszlo Balint, prezentat oficial la Universitatea Craiova! Vrea să să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf: „Nu ne raportăm la ce a fost!

Laszlo Balint, prezentat la Universitatea Craiova

Antena Sport

Laszlo Balint a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova. Antrenorul vrea să să-l facă uitat pe Laurenţiu Reghecampf, antrenorul de care oltenii s-au despărţit ieri seară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 43 de ani, Balint vine în Bănie cu ambiţii mari. Antrenorul are ca obiective principale titlul şi Cupa României.

Laszlo Balint, prezentat oficial la Universitatea Craiova

„Mă bucur să fiu în faţa dumneavoastră. E un mare pas în cariera mea. Sunt 100% pregătit pentru tot ce înseamnă acest capitol. Vin foarte motivat, cu mult entuziasm. La un club precum Universitatea Craiova vorbim de obiective importante. Încercăm să facem sezonul următorul mai bun decât cel recent încheiat. Nu am întrebat conducerea clubului ce m-a recomandat. Eu m-am bucurat că există interes pentru serviciile mele.

Jucătorii trebuie să simtă că dau totul şi asta voi încerca să implementez. Mă bazez foarte mult pe noţiunea de respect. Aseară s-au demarat discuţiile. Totul este foarte clar. Perioada următoare trebuie gestionată cu maximă atenţie. Această perioadă este foarte importantă pentru noi. Nu ştiu dacă sunt în măsură să vă răspuns la această întrebare. E o onoare să fiu comparat cu Mirel Rădoi. Nu trebuie să ne raportăm la ce a fost. Contează ce este astăzi şi ce va fi în perioada următoare.

Există o listă de jucători pe care îi avem în vedere. Sunt luate în calcul mai multe variante de jucători. Mi-am dorit să facă paşi înainte toată cariera. Va trebui să muncim foarte mult, să punem accentul pe situaţii. Nu vreau să facem comparaţii. Spun doar pe ce ne axăm. Sunt anumite persoane care rămân în staff. Oamenii slabi au superstiţii!”, a declarat Laszlo Balint la prezentarea în Bănie.

Reclamă

Laszlo Balint a fost deja contestat

Laszlo Balint a fost contestat chiar înainte de prezentarea la Universitatea Craiova. Rodion Cămătaru, legendă a grupării din Bănie, consideră că demiterea lui Laurenţiu Reghecampf este o adevărată surpriză. Marele jucător al oltenilor crede că „Reghe” mai avea nevoie de timp.

„Nu sunt la curent, doar am auzit și eu aceste informații, știu că se vorbea de Mirel Rădoi. Totuși, e o diferență între Laurențiu Reghecampf și Laszlo Balint. Primul a avut performanțe. Domnul Balint ce a reușit? A promovat cu UTA și s-a salvat de la retrogradare cu arădenii. Sincer să fiu, m-a surprins și pe mine această decizie.

Eu sunt de părere că ar fi trebuit să mai fie lăsat un sezon la Craiova. El a venit pe parcurs, nu de la început. Mai trebuie și câțiva jucători pentru a ataca obiectivele pe care și le propun. Bineînțeles, mai ușor schimbi antrenorul decât mai mulți jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Problema e că de vreo 7 ani am tot jucat fotbal și am pierdut pe final obiectivele. Am jucat o finală cu CFR Cluj pentru a fi campioni, dar am pierdut. Finalurile de sezon le-am tot ratat. Craiova a fost întotdeauna acolo sus, doar că a ratat obiectivele, în fiecare an, pe final. Poate să vină domnul Balint, plus jucătorii pe care îi mai aduce și vedem. Premise sunt, pentru că au jucători buni la echipă”, a declarat Rodion Cămătaru, potrivit playsport.ro.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

A fost aflată suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

Mihai Rotaru un a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și