Închide meniul

U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 aprilie 2024, 23:30

U Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!

U Cluj - Petrolul 1-2. "Lupii galbeni" au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve!

Imagine dintr-un meci dintre Petrolul şi U Cluj / Profimedia Images

U Cluj – Petrolul 1-2 a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Partida contează pentru etapa cu numărul 4 din playout-ul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de partida din această seară, gazdele de la U Cluj erau pe 10 în Liga 1, cu 26 de puncte. De cealaltă parte, „lupii galbeni” erau pe locul al 11-lea, cu 22 de puncte. „Lupii galbeni” s-au apropiat la un singur punct de U Cluj cu această victorie.

U Cluj – Petrolul 1-2 LIVE SCORE

Min. 90+4: Fluier final! Petrolul a obţinut o victorie mare la Cluj, după ce a fost condusă cu 1-0 de U

Min. 66: Bară U Cluj! Roguljic, autorul golului clujenilor, a trimis în bară!

Min. 64: U Cluj – Petrolul 1-2! Tot un jucător introdus în a doua repriză, Jyry, a marcat!

Reclamă

Min. 62: U Cluj – Petrolul 1-1! Irobiso a egalat la scurt timp după ce a fost introdus pe teren de Laszlo Balint

Min. 56: U Cluj – Petrolul 1-0! Roguljic a primit mingea în careu și a trimis balonul, cu un șut puternic, direct în plasa porții!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start:

U Cluj: Gertmonas – Oancea, Masoero, Thallison, Roger – Rus, Simion, Bic – Roguljic, Nistor – D. Popa
Rezerve: Gorcea, Chinteș, Peteleu, Techereș, Grobry, Fossati, Silaghi, V. Gheorghe, Teșcan, Anselmo
Antrenor Ioan Ovidiu Sabău

Petrolul: Zima – Dumitru, Papp, Garutti, Țicu – Seto, Hanca – Musi, Jair, Grozav – Berisha
Rezerve: Eșanu, Bălbărău, Huja, Meijers, Radu, Diomande, Jyry, Ișfan, Bratu, Răducan, Irobiso
Antrenor Laszlo Balint

U Cluj primește vizita celor de la Petrolul după ce, în etapa trecută din Liga 1, a obținut un rezultat de egalitate pe terenul lui Hermannstadt, scor 1-1.

De cealaltă parte, Petrolul vine după o înfrângere uluitoare, la Ploiești, cu FC Voluntari. În cadrul duelului respectiv, ilfovenii pregătiți de Florin Pîrvu, fostul antrenor al „lupilor”, s-au impus cu scorul de 4-0.

Dan Nistor, implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt – U Cluj 1-1

Dan Nistor a fost implicat într-un scandal uluitor după Hermannstadt – U Cluj 1-1. Veteranul echipei lui Ioan Ovidiu Sabău a dezvăluit totul, la interviul de la finalul partidei.

Partida dintre Hermannstadt și U Cluj a contat pentru etapa a 3-a din playout-ul Ligii 1. Cele două formații s-au încurcat reciproc, iar UTA lui Mircea Rednic este acum lider, cu 27 de puncte.

Reclamă

Jucătorul de la U Cluj a dezvăluit că a avut un conflict cu un steward, după finalul partidei de la Sibiu. Dan Nistor a spus că a dorit să își ia fiul pe teren, pentru a saluta galeria, însă a fost lovit de omul din staff-ul arenei.

La momentul respectiv, colegii lui Nistor l-au calmat cu greu, dar la interviu a dezvăluit că îi urează „sănătate” respectivului steward.

„Eu am vrut să-mi iau băiatul pe teren, să salutăm galeria. Un domn care putea să-mi fie tată m-a lovit! Aşa a decis dânsul. Dacă dânsul are o insignă la gât, a crezut că i se permite totul, dar eu îi urez sănătate. E doar un copil care a vrut şi el să salute galeria. Trebuie să le facem bucuria aceasta copiilor. Voia şi el să intre pe teren, atâta tot.

Domnul m-a lovit, asta e. Probabil a vrut să mă împingă, dar m-a lovit. Noroc că sunt de la ţară şi sunt puternic, nu am păţit nimic. Îi doresc sănătate pe această cale, sper să ne revedem la anul şi să nu mai existe scandal, eu doar am vrut să-mi duc copilul pe teren”, a spus Dan Nistor, la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și