Închide meniul

Laszlo Balint răsuflă uşurat, după UTA – FCSB 3-1: „Aveam nevoie de victorie ca de oxigen!”

Viviana Moraru Publicat: 5 martie 2023, 23:37

Laszlo Balint răsuflă uşurat, după UTA – FCSB 3-1: „Aveam nevoie de victorie ca de oxigen!

Laszlo Balint, primele declaraţii după UTA - FCS 3-1

Laszlo Balint, în timpul unei conferinţe de presă/ Antena Sport

  • Laszlo Balint răsuflă uşurat, după UTA – FCSB 3-1
  • Ce a declarat antrenorul arădenilor

Laszlo Balint a răsuflat uşurat, după ce UTA a învins-o cu scorul de 3-1 pe FCSB, într-un meci din etapa a 29-a din Liga 1. Antrenorul arădenilor şi-a felicitat jucătorii pentru maniera de joc, mărturisind că echipa sa este mult mai valoroasă faţă de locul din subsolul clasamentului pe care îl ocupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA a reuşit să o învingă surprinzător pe FCSB, cu scorul de 3-1. Roş-albaştrii au prestat un joc modest, iar arădenii s-au impus fără emoţii.

Laszlo Balint răsuflă uşurat, după UTA – FCSB 3-1

Laszlo Balint a oferit primele declaraţii, după meciul dintre UTA şi FCSB. Antrenorul arădenilor s-a declarat extrem de fericit, şi a mărturisit că echipa sa a demonstrat că are valoare, deoarece nu s-a făcut de râs în ultimele meciuri, în care au înfruntat formaţiile de top din România.

Reclamă

Mai mult decât atât, Balint s-a declarat optimist şi înaintea partidei din runda viitoare, în care UTA va întâlni Universitatea Craiova, în deplasare.

Avem mult până departe, este o victorie foarte importantă pentru moralul nostru. Am demonstrat de ce suntem capabili. Am avut o săptămână în care am jucat contra celor mai bune echipe din campionat. Mergem şi la Craiova. Am demonstrat că suntem valoric mult peste locul nostru din clasament. Felicitări baietilor. Am jucat contra unui adversar cu calitate individuală foarte bună. Victoria nu poate fi pusă la îndoială.

Reclamă

Sunt trei puncte importante, demonstrăm că putem fi eficienţi după un joc bun. Eram cu capul sub apă şi aveam nevoie de oxigen. Aşa a fost programul. Este o victorie crucială. Mai avem un meci, pe care îl vom trata la fel. Pentru noi sunt importante punctele. Putem veni cu punct sau puncte şi de la Craiova.

Nu am motivaţie specială contra Craiovei. A fost o experinţă, sunt antrenor la UTA. Motivaţia mea e să scoatem puncte. Astă e principalul obiectiv la care mă concentrez”, a declarat Laszlo Balint, pentru digisport.ro.

Virgiliu Postolachi, fericit după ce a marcat în UTA – FCSB 3-1: „Dau 200% pentru echipă!”

Virgiliu Postolachi a marcat al doilea gol al celor de la UTA în meciul cu FCSB, iar la final s-a arătat extrem de entuziasmat.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul arădenilor a spus că nu este supărat atunci când nu este folosit titular de Laszlo Balint. Postolachi anunță că este mereu pregătit să dea 200% pentru UTA.

„Ne-am dorit mult victoria asta și înseamnă mult pentru echipa noastră. Suntem o echipă bună și așteptăm să ne menținem așa. Noi întotdeauna am avut încredere în calitatea noastră.

Am greșit la Constanța și am pierdut puncte, dar avem calitate și azi am demonstrat toți pe teren. Forța e grupul nostru. Avem un grup solid. Eu mi-aș dori să joc tot meciul, dar asta e. Suntem un grup, sunt pe bancă și dau 200% pentru echipă”, a spus Virgiliu Postolachi, după UTA – FCSB 3-1, conform sursei citate.

UTA – FCSB 3-1! Roş-albaştrii au ratat şansa de a se apropia de lider

Seara a început cum nu se putea mai rău pentru FCSB, rămasă fără antrenor principal după demisia lui Leo Strizu. Joonas Tamm și-a dat autogol în minutul 14.

Philip Otele a luat o acțiune pe cont propriu în banda stângă a terenului și a centrat în careul vicecampioanei. Joonas Tamm a încercat să respingă prin alunecare, dar s-a poziționat complet greșit și a trimis mingea în proprie poartă, pe lângă Ștefan Târnovanu.

Florinel Coman a restabilit egalitatea repede. Atacantul FCSB-ului a marcat un gol superb în minutul 18. „Mbappe de România” a trimis cu efect din interiorul careului, direct în vinclu.

După pauză, UTA a preluat total controlul partidei. În tabăra FCSB-ului s-a produs o schimbare bizară. Malcom Edjouma a fost înlocuit cu Andrei Cordea, după primele 45 de minute, iar roș-albaștrii n-au mai contat pe faza ofensivă.

Reclamă

Arădenii au lovit de două ori până la finalul meciului. Mai întâi Virgil Postolachi a înscris cu un șut la colțul lung, în minutul 64, apoi Ubbink l-a învins pe Târnovanu cu o reluare din fața porții, după pasa excelentă a lui Rareș Pop.

Puștiul de la UTA a interceptat o minge deviată la marginea careului FCSB-ului și l-a găsit pe Ubbink cu o centrare superbă, la firul ierbii.

Grație victoriei din această seară, UTA a scăpat de penultimul loc din Liga 1, cel puțin pentru moment. De cealaltă parte, FCSB a suferit prima înfrângere după 5 meciuri și a ratat șansa de a se apropia de liderul Farul.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”