Închide meniul

Laszlo Balint știe de ce David Miculescu nu strălucește la FCSB: „Îl apasă concurența acerbă cu Andrei Cordea!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 octombrie 2022, 8:35

Laszlo Balint știe de ce David Miculescu nu strălucește la FCSB: „Îl apasă concurența acerbă cu Andrei Cordea!

Ilie Poenaru știe ce-i lipsește lui David Miculescu pentru a se impune la FCSB

David Miculescu, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Laszlo Balint știe de ce David Miculescu nu strălucește la FCSB. Atacantul de bandă, în vârstă de 21 de ani, a marcat două goluri în 14 apariții pentru vicecampioana României, deși pretențiile patronului Gigi Becali erau mult mai ridicate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a plătit 1,7 milioane de euro pentru transferul lui Miculescu de la UTA Arad, în această vară.

Laszlo Balint știe de ce David Miculescu nu strălucește la FCSB

Momentan, David Miculescu n-a avut, la FCSB, impactul pe care mulți îl așteptau. Laszlo Balint, fostul său antrenor de la UTA, a găsit motivul.

Tehnicianul de 43 de ani consideră că concurența acerbă cu Andrei Cordea, aflat într-o formă excelentă, îi pune mari probleme lui David Miculescu:

„David a jucat în nota echipei. În general, FCSB a fost foarte slabă cu Silkeborg. Din punctul meu de vedere, Miculescu este un jucător cu potențial, însă la FCSB așteptările sunt mari. Trebuie să conștientizeze că nivelul pe care l-a arătat la UTA nu este suficient. Din păcate, acest detaliu de răbdare nu stă în picioare la un club precum FCSB. Acolo randamentul trebuie să fie imediat. Însă cred că ar trebui să aibă încredere cei de acolo în el.

Reclamă

Crede-mă că poate deveni un jucător foarte bun, însă trebuie să-și asume concurența. Iar la FCSB concurența e acerbă pe postul de mijlocaș ofensiv dreapta, care cred eu că-i postul său. Îl are pe Cordea, care e OK, nu e chiar același profil, dar e tot stângaci, intră bine în interior, apare și la finalizare, iar acum e într-o formă excelentă. Cred că asta îl apasă (…)

Trebuie să realizeze că a ajuns la un cub important. Că aici mereu va fi concurență, iar asta trebuie să-l ajute, să-l ambiționeze. În condiții de concurență poți progresa mult. Trebuie să se deblocheze. Cred că ar trebui să aibă parte de sprijin, însă știm bine că la FCSB așteptarea e o clepsidră cu puțin timp. Am totuși încredere în David”, a spus Laszlo Balint, pentru gsp.ro.

Gafă halucinantă a lui David Miculescu, în Silkeborg – FCSB 5-0

David Miculescu a făcut o gafă incredibilă în meciul Silkeborg – FCSB 5-0, din etapa a treia din grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

La o centrare venită pe bara a doua, Miculescu a resping balonul cu piciorul, însă nu a ținut cont că avea un adversar în spatele său. „Perla” de la FCSB l-a lovit direct în cap pe fotbalistul lui Silkeborg. Arbitrul a dictat penalty pentru joc periculos.

De la 11 metri, Helenius l-a învins pe Târnovanu fără emoții. Era minutul 35 și deja al treilea gol încasat de roș-albaștri în Danemarca.

FCSB nu mai luase trei goluri în prima repriză a unui meci de la o înfrângere 2-5 cu Poli Iași, în septembrie 2020.

FCSB a jucat cu rezervele împotriva lui Silkeborg, după ce patronul Gigi Becali a anunțat că roș-albaștrii se vor concentra exclusiv pe partidele din Liga 1, acolo unde vicecampioana riscă să rateze play-off-ul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă Vezi toate știrile
Citește și