Închide meniul

Laszlo Balint, sub presiune înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Aşa au zis şi cu Reghecampf!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 august 2022, 9:50

Laszlo Balint, sub presiune înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova: „Aşa au zis şi cu Reghecampf!

Laszlo Balint riscă să fie dat afară dacă va pierde derby-ul cu FC U Craiova 1948

Laszlo Balint este antrenorul Universității Craiova / Antena Sport

Laszlo Balint, sub presiune înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Helmut Duckadam crede că Balint va fi dat afară dacă Universitatea Craiova va pierde derby-ul cu rivala din oraş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam mai spune că Laszlo Blaint nu se potriveşte stilului oltenesc. „Eroul de la Sevilla” e de părere că acesta poate avea soarta lui Laurenţiu Reghecampf în cazul unui eşec cu echipa antrenată de Marius Croitoru.

Laszlo Balint, sub presiune înaintea derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Dacă vor pierde meciul cu cealaltă echipă din Craiova, Balint va fi schimbat, nici nu se va aștepta meciul retur. Așa au zis și cu Reghecampf și l-au dat afară. Acolo trebuie să fie un antrenor care să se plieze pe stilul oltenesc. Balint nu se pliază”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Laszlo Balint, încrezător înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

Laszlo Balint este încrezător înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Antrenorul trupei patronate de Mihai Rotaru este sigur că are parte de toată încrederea din parte şefilor clubului, după startul modest de sezon.

FC U Craiova şi Universitatea Craiova se vor duela în etapa a 4 din Liga 1. Meciul este programat duminică, de la ora 21:30, în format live text, pe as.ro. Cele două echipe au un parcurs diferit în Liga 1, trupa lui Adrian Mititelu fiind mult mai în formă.

Reclamă

Antrenorul Universităţii Craiova a mărturisit că nu se pune problema unei demiteri, după partida cu FC U Craiova. Laszlo Balint a dezvăluit că a purtat discuţii cu patronul echipei, însă doar în privinţa formaţiei.

„Categoric, am toată susținerea. Am avut o discuție cu domnul Rotaru, dar subiectul ăsta nici n-a intervenit în discuție. Am discutat despre lucrurile care se întâmplă la echipă, despre ce dorim să facem, discuții normale între antrenor și patron. Suntem focusați pe munca noastră”, a mărturisit Laszlo Balint, în conferinţa de presă de dinaintea partidei cu FC U Craiova 1948.

„E un meci special, dar și dificil pentru noi. Un meci care nu vine într-un moment foarte plăcut pentru noi. Am convingerea că antrenez un grup de caractere și, în general, caracterele puternice se văd în momentele grele.

Reclamă 4 / 0/3

Am avut multe discuții cu băieții, atât colectiv, cât și individual, iar reacția lor a fost foarte bună. Sunt sigur că acest lucru se va vedea mâine pe teren.

Oboseala se simte, cu meciuri din trei în trei zile, dar nu vreau să ne plângem. Trebuie să avem o reacție foarte bună în meciul de mâine seară. Ne dorim cu toții mai mult și muncim în fiecare zi.

Sunt anumite cauze pentru această oscilație, am făcut o analiză împreună cu echipa mea. Am analizat și startul sezonului trecut. În momentul în care echipa a jucat din trei în trei zile, rezultatele au fost nesatisfăcătoare. Este o realitate, fotbalul românesc nu e pregătit să joace în acest ritm„, a mai spus Laszlo Balint.

Arbitrul Istvan Kovacs va conduce la centru meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Universitatea Craiova. Centralul va fi ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă va fi Radu Petrescu. În Camera VAR se vor afla Cătălin Popa şi Radu Ghinguleac. Observator va fi Corneliu Fecioru.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și