Închide meniul

Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 17 martie 2024, 21:52

Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!

Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB

Laszlo Dioszegi / AntenaSport

Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB! Patronul lui Sepsi a hotărât să nu îl vândă pe Marius Ştefănescu la echipa patronată de Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laszlo Dioszegi a făcut anunţul la Arena Naţională. Patronul covăsnenilor a venit în Bucureşti să urmărească meciul echipei sale cu liderul din Liga 1.

Laszlo Dioszegi a anunţat o decizie radicală în ceea ce o priveşte pe FCSB: „Ca să vă arăt că nu facem blaturi!”

100% Ștefănescu nu e de vânzare pentru FCSB, ca să arăt tuturor din România că nu facem blaturi! Nu e nimic adevărat! Ștefănescu poate pleca oriunde, dar nu la FCSB! Mai are doi ani și jumătate de contract. Dacă vrea să plece, să meargă oriunde, dar nu la FCSB.

Nu pot să spun că m-au enervat declarațiile la adresa lui Sepsi. Atunci nu aș mai avea capacitatea de a mă concentra sută la sută pe echipa mea.

Dar mă enervează cum sună cuvântul «blat». Vă povestesc ceva: în anii ’80, eram mic copil, am văzut ca suporter un meci între echipa din Sf. Gheorghe și Odorheiu Secuiesc. A fost un blat ordinar! A doua zi, am mers și-am agățat haine de blană pe garduri, n-am strigat nimic, a fost rușinos.

Reclamă

De atunci am zis că în viața mea nu o să fac blat dacă o să am o echipă. Sepsi nu participă la niciun blat, trebuie să spun clar că în 2024 în fotbalul românesc nu există blaturi. Eu nu vreau să cred că mai există cineva care-și riscă libertatea pentru un meci de fotbal.

Omenii? Atâția ani am fost echipa CFR-ului, așa s-a zis, acum suntem echipa mică a FCSB, la anul poate devenim echipa mică a Rapidului! Nu! Suntem echipă mijlocie, nu spun mare. Nu ținem cu nimeni, noi vrem să învingem pe toți!”, a declarat Laszlo Dioszegi în faţa Arenei Naționale.

Victor Angelescu a făcut declaraţii dure înainte de FCSB – Sepsi

Victor Angelescu a făcut declaraţii dure înainte de FCSB – Sepsi. Acţionarul minoritar al Rapidului a spus că FCSB va câştiga, dând de înţeles că ceva necurat s-ar putea petrece la acest meci.

Reclamă 4 / 0/3

Sper să mă îndoiesc, dar e clar că va câștiga FCSB. Au câștigat ultimele 6 meciuri, i-au bătut cam peste tot, iar faptul că cel mai bun jucător al lor ia galben în minutul 94, după ce dă gol în minutul 92, e o coincidență prea mare pentru mine.

Mă refer la Ștefănescu, da. Dai gol în minutul 92, iar în 94 iei galben, știind cu cine urmează să joci și că în următorul meci o să fii suspendat.

Ștefănescu nu joacă de 3 meciuri cu ei, e ba răcit, ba suspendat. Eu, sincer, mă aștept – și dacă au făcut asta, îi felicit – ca de la vară Ștefănescu să treacă la FCSB. Sincer, mai clar…

Să fie o coincidență? Nu cred în coincidențe de genul ăsta. A luat galben în 94, când erau deja calificați în play-off, un galben stupid, e cel mai bun jucător al lor. Dacă aș spune că este o prostie imensă înseamnă că a făcut-o de vreo 3 ori, că el nu prea joacă cu FCSB. Probabil transferul e deja făcut”, a declarat Victor Angelescu pentru primasport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și